Като тръгне директно Марс ще квадратира себе си и Уран.Чета за агресия,инциденти. :unsure:Не че сега липсва агресивността,но се надявам като промени посоката си на движение,ситуацията да се промени.Марс транзитира в 1дом,а натално е в 11дом(У9).Уран се намира в 5натален.(У7)Ще се радвам да споделите какво мислите по въпроса. :blink:
Цитат на: MoonLight в Април 02, 2012, 12:16:00 pmКато тръгне директно Марс ще квадратира себе си и Уран.Чета за агресия,инциденти. :unsure:Не че сега липсва агресивността,но се надявам като промени посоката си на движение,ситуацията да се промени.Марс транзитира в 1дом,а натално е в 11дом(У9).Уран се намира в 5натален.(У7)Ще се радвам да споделите какво мислите по въпроса. :blink:Марс в квадрат с Уран не мога да го свържа с агресивност точно. по-скоро с повишаване на непредсказуемостта и оттам - неочаквани инциденти и травми.
Цитат на: MoonLight в Април 02, 2012, 12:16:00 pmКато тръгне директно Марс ще квадратира себе си и Уран.Чета за агресия,инциденти. :unsure:Не че сега липсва агресивността,но се надявам като промени посоката си на движение,ситуацията да се промени.Марс транзитира в 1дом,а натално е в 11дом(У9).Уран се намира в 5натален.(У7)Ще се радвам да споделите какво мислите по въпроса. :blink:Транзита през първи засяга тялото ти, външността ти , аза ти. Бъди внимателна по време на подписване на каквито и да е документи..Също така е възможно внезапно да се появят открити врагове, съдебни дела...Внимавай по време на път..Не са изключени инциденти с кола , влак, мотор.Не пътувай със самолет. Абе стой мирна... :blink:
Цитат на: Марая в Април 02, 2012, 12:35:47 pmЦитат на: MoonLight в Април 02, 2012, 12:16:00 pmКато тръгне директно Марс ще квадратира себе си и Уран.Чета за агресия,инциденти. :unsure:Не че сега липсва агресивността,но се надявам като промени посоката си на движение,ситуацията да се промени.Марс транзитира в 1дом,а натално е в 11дом(У9).Уран се намира в 5натален.(У7)Ще се радвам да споделите какво мислите по въпроса. :blink:Транзита през първи засяга тялото ти, външността ти , аза ти. Бъди внимателна по време на подписване на каквито и да е документи..Също така е възможно внезапно да се появят открити врагове, съдебни дела...Внимавай по време на път..Не са изключени инциденти с кола , влак, мотор.Не пътувай със самолет. Абе стой мирна... :blink:Благодаря и на теб,Марая. :wub:Само това ще ми е трудно да го направя. Съвсем сериозно ще трябва да огранича движението с превозните средства.
Цитат на: Stella в Април 02, 2012, 12:26:24 pmЦитат на: MoonLight в Април 02, 2012, 12:16:00 pmКато тръгне директно Марс ще квадратира себе си и Уран.Чета за агресия,инциденти. :unsure:Не че сега липсва агресивността,но се надявам като промени посоката си на движение,ситуацията да се промени.Марс транзитира в 1дом,а натално е в 11дом(У9).Уран се намира в 5натален.(У7)Ще се радвам да споделите какво мислите по въпроса. :blink:Марс в квадрат с Уран не мога да го свържа с агресивност точно. по-скоро с повишаване на непредсказуемостта и оттам - неочаквани инциденти и травми.Благодаря ти,Стела. :wub:Постоянно се удрям,падам. Едната синина изчезва и веднага се появява друга.Но се надявам да се размина с леки последствия.
Цитат на: MoonLight в Април 02, 2012, 12:31:54 pmЦитат на: Stella в Април 02, 2012, 12:26:24 pmЦитат на: MoonLight в Април 02, 2012, 12:16:00 pmКато тръгне директно Марс ще квадратира себе си и Уран.Чета за агресия,инциденти. :unsure:Не че сега липсва агресивността,но се надявам като промени посоката си на движение,ситуацията да се промени.Марс транзитира в 1дом,а натално е в 11дом(У9).Уран се намира в 5натален.(У7)Ще се радвам да споделите какво мислите по въпроса. :blink:Марс в квадрат с Уран не мога да го свържа с агресивност точно. по-скоро с повишаване на непредсказуемостта и оттам - неочаквани инциденти и травми.Благодаря ти,Стела. :wub:Постоянно се удрям,падам. Едната синина изчезва и веднага се появява друга.Но се надявам да се размина с леки последствия.Питаш ли ме, като дете преживях съвпад на Уран с Марс в последните градуси на Везни - непрекъснато бях с "тротоарни екземи". Коленете ми не можеха да зараснат от травми и бяха покрити с дебели кори. Още имам белези по лактите и коленете. Мислех си, че ще ми иостанат за цял живот, но взеха да избледняват. При мен съвпадът на Уран с Марс се съчета и с квадрат към нат. Юпитер.
Ако в натала ти е заспал като моя, тъкмо ще го събуди Това в кръга на шегата Мисли позитивно за да извлечеш максимално полза от ситуацията. Успех :blink:
Може буквално бе-ще се срещнеш с мъж
Цитат на: Papy в Юни 12, 2012, 09:49:44 amМоже буквално бе-ще се срещнеш с мъж Може...От тази гледна точка не се бях замисляла. :thinking: Стига да има някакъв резултат,ще ви кажа.
Цитат на: MoonLight в Юни 12, 2012, 09:53:37 amЦитат на: Papy в Юни 12, 2012, 09:49:44 amМоже буквално бе-ще се срещнеш с мъж Може...От тази гледна точка не се бях замисляла. :thinking: Стига да има някакъв резултат,ще ви кажа. обратна връзка: делова среща с мъж. :mellow: