Здравей Гост

Транзити на марс

• 109 Отговора
  • 21180 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Транзити на марс
« -: Май 07, 2011, 08:40:15 pm »
Звучи като транзити на МАХ ;D ;D

Нали марс е действието и енергията.
Забелязах,че около 10-11май ще смени знака,пък и преди това ще бъде на критичен градус 29.
Какво може да се случи при този критичен градус?
При мен марс е управител на 10ти дом,намира се в 10ти дом,но е в знака телец ;)Скоро ще имам и възврат на марс.
Но се сетих за критичните градуси,при мен ще се случи в 10ти дом.
Просто ще вложа много енергия в кариерата си ли? За няколко дни?

Кажете как е при вас :blink:

*

Lillie

• 30532
Re:Транзити на марс
« Отговор #1 -: Май 07, 2011, 08:43:30 pm »
Зависи какво ти аспектира Марс в критичния градус.
Ако не аспектира нищо, тогава е по-вероятно да има повече динамика след навлизането му в Телец.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Май 07, 2011, 09:02:26 pm »
Кажете как е при вас :blink:

мииии при нас - Марс е в разходяща опозиция със Сънцето и Уран и при ингреса в Телец ще се върне на нат. си място. Вече има раздвижване в делата. Усети се веднага щом Мерка се обърна директен, впрочем.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3 -: Май 07, 2011, 09:16:25 pm »
Зависи какво ти аспектира Марс в критичния градус.
Ако не аспектира нищо, тогава е по-вероятно да има повече динамика след навлизането му в Телец.
В критичният градус няма да аспектира нищо съществено.Т.е. в много широки орбиси ще има няколко аспекта,но предпочитам да не ги броя.
Значи,чак като влезе в телец може да даде някакви събития,така ли да разбирам? :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Май 07, 2011, 09:24:10 pm »
На мен транзитният Марс в съвпад с Венера не ми донесе абсолютно нищо, хем и Юпитер беше там.
При теб дано да проработи.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5 -: Май 07, 2011, 09:29:51 pm »
При мен транзитен Марс е във 2-ри дом и наскоро опонираше наталната си позиция. В натала Марс участва в стелиум със Сатурн и Плутон, който е в тригон с натално Слънце и квадрат с натална Венера. Не съм се карала с никого. Имаше една дискусия, но всичко беше в рамките на добрия тон. Не че не са ме нападали, напротив, но аз не отговорих на провокациите им. Но не бяха директни нападки, по-скоро опити за манипулация, подхвърляния, намеци. Сигурно заради опозицията на транзитен Марс към планетите ми в 8-ми дом съм усещала по-силно действията им като противопоставяне.
Днес тр. Марс е в точна опозиция с нат. Плутон. Още не съм избухнала. ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6 -: Май 07, 2011, 09:35:32 pm »
На мен транзитният Марс в съвпад с Венера не ми донесе абсолютно нищо, хем и Юпитер беше там.
При теб дано да проработи.  :blink:
Дано при мен донесе облаги в кариерата,защото любовта я отсвирих ;D ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7 -: Май 08, 2011, 03:51:05 am »
Милки , има няма , ама на всеки възврат на твоя марс отделяш внимание на транзитите му... ;DДоста сме писали , разтърси се....може и да намериш нещо...А иначе , марс си е марс , без значение къде транзитира.... ;D Важен е преди всичко статуса в наталната карта , както и прогресийте му , от там насетне транзитите... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #8 -: Май 08, 2011, 04:32:22 am »
Милки , има няма , ама на всеки възврат на твоя марс отделяш внимание на транзитите му... ;DДоста сме писали , разтърси се....може и да намериш нещо...А иначе , марс си е марс , без значение къде транзитира.... ;D Важен е преди всичко статуса в наталната карта , както и прогресийте му , от там насетне транзитите... ;)
Хм възможно е :-\да се повтарям :-\
Нямам спомен преди 2 години да съм писала за моя марс ;D,но щом казваш.И ти си пишеш по 100 пъти каквото искаш,но никой не ти се кара ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Май 08, 2011, 04:36:47 am »
Нямам спомен преди 2 години да съм писала за моя марс ;D,но щом казваш.И ти си пишеш по 100 пъти каквото искаш,но никой не ти се кара ;D

Аз не ти се карам , просто ме впечатлява , Марс ....тази тема ти е доста важна.... ;D
Нямам време да се следя какво пиша , но явно е нужно да го споделям и това е причината да го пиша... :P ;D
Дай някакъв пример за транзитите на Марс в твоята карта...Както и за Разврата му... ;D ;) , все пак на около 2 год се развращава...., а ти имаш интерес от повече в астрологията и не би било проблем да споделиш наблюдения...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #10 -: Май 08, 2011, 04:41:20 am »

Аз не ти се карам , просто ме впечатлява , Марс ....тази тема ти е доста важна.... ;D
Нямам време да се следя какво пиша , но явно е нужно да го споделям и това е причината да го пиша... :P ;D
Дай някакъв пример за транзитите на Марс в твоята карта...Както и за Разврата му... ;D ;) , все пак на около 2 год се развращава...., а ти имаш интерес от повече в астрологията и не би било проблем да споделиш наблюдения...
Не ми е важна темата за марс.Тя е бърза планета,няма какво толкова да и се гледа.Но днес се сетих за критичните градуси и затова я пуснах.
Айде стига толкова спам :wub:
Който иска да пише,който не, да отминава :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Май 08, 2011, 05:53:16 am »
И все пак , сподели нещо за транзитите му....,ако мислиш , че си заслужава... :blink: ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Май 09, 2011, 12:10:01 am »
В момента е задвижена наталната ми квадратура: Юпитер 27 Рак (8 дом) - Марс 29 Везни (10 дом). Във вторник ще е точната квадратура с рождения ми Марс, който е в критичен градус. Вчера ми беше много активен ден. Днес почти проспах деня - транзитният Марс е в 4-ти дом. Въобще с този стелиум в 4-ти почти не излязох от къщи през почивните дни, но и нищо съществено не върша, излежавам се и мързелувам, карам на подсъзнание. Добре, че са почивки. По принцип си вземам отпуска при марсови квадратури и опозиции, а при възврата съм изтощена докрай.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #13 -: Май 09, 2011, 01:04:57 am »
Релаксираш. Браво! Аз щях да очаквам голямо преместване вкъщи от такъв транзит.

Любимият ми пилот, Михаел Шумахер, има транзитен Марс в 12-ти дом в квадрат с МС. Бях се уплашила да не стане някоя катастрофа днес. Имаше малък инцидент с Виталий Петров - руснакът леко закачи колата на Шуми, но достатъчно, за да му съсипе състезанието, уви :(... На него му предстои марсова опозиция, но до следващото състезание ще е вече разходяща.

Направи ми впечатление нещо, което Шуми каза по повод на резултата му от съботната квалификация:
Цитат
Ich bin verstaendlicherweise gar nicht gluecklich mit dem heutigen Qualifying. Es war seltsam, je mehr ich gepuhst habe, desto schlechter wurde es. Ich war am Limit dessen, was ich zur Verfuegung hatte, bin aber nur herum gerutscht und kam daher nie in meinen Rhythmus. Es ist wirklich schade nach dem vielversprechenden Training heute morgen.
В превод - "...колкото повече давах зор [реално за колата е газ], толкова по-зле ставаше". Такова действие често имат дисхармонични аспекти на транзитен Марс, особено към МС за проявление в работата. Но той има и други неприятни транзити в момента - уранова и сатурнова опозиция...

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Май 09, 2011, 01:19:45 am »
Мирабелка, какво е това под аватара ти - "Hauska tutustua"?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #15 -: Май 09, 2011, 01:24:36 am »
"Hauska tutustua "= "Приятно ми е да се запознаем" на фински. Миналата седмица започнах да го уча. ;D Аз съм много... откачена... Уран по транзити повтаря наталния секстил с Меркурий, а последното новолуние беше в опозиция с Юпитер в 9-ти дом.
« Последна редакция: Май 09, 2011, 01:31:41 am от Mirabella »

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #16 -: Май 09, 2011, 01:47:40 am »
Транзитния Марс квадратира наталната си позиция в картата ми и този път наистина го усетих. Бях доста нервна, но напоследък се улавям в много странни състояния, случва ми се вътрешно да съм изключително напрегната, но това усещане някак не стига повърхността и да се накрещя като хората, дет се вика. Дори ми е трудно да го опиша, не става въпрос за подтискане.

Цитат
Мирабелка, какво е това под аватара ти - "Hauska tutustua"?

Този въпрос и аз щях да го задавам, но тъкмо започнах да пиша и си изсипах кафето на клавиатурата  ;D
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Май 09, 2011, 01:56:41 am »
 ;D , Марс е изключително важен елемент от хороскопа. Всички знаем , че не на последно място той управлява и червените кръвни телца и енергията ни , не само физическата.
Кали , дали не е ретро по прогресий Марса ти? :rolleyes:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #18 -: Май 09, 2011, 03:11:00 am »
Марая, добре че спомена, мислех да го гледам, понеже още съм от астролозите, които рядко си поглеждат хороскопа и забравих. По прогресия не е ретро, но е в точен квадрат с нат. Слънце и възлите.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Май 09, 2011, 03:26:41 am »
Марая, добре че спомена, мислех да го гледам, понеже още съм от астролозите, които рядко си поглеждат хороскопа и забравих. По прогресия не е ретро, но е в точен квадрат с нат. Слънце и възлите.

Квадратурата със слънце се изразява доста интересно в този случай! ;)
По принцип имам наблюдения , че при квадратура , образувана по прогресии най-правилното поведение е въздържане, умереност и не на последно място строго съблюдаване на принципите...Има и разочарования и спорове в такива периоди , но те са щипка пипер в ястието....В такива периоди не липсват и съдебни процеси и разногласия и спорове , но най-правилния подход е изразен в една дума- умерени! :blink: