Здравей Гост

Президентски избори 2011

• 257 Отговора
  • 37925 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re: Президентски избори 2011
« Отговор #200 -: Октомври 30, 2011, 10:28:58 am »
То и с кортежа на краля Слънце също имаше не един или два инцидента.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #201 -: Октомври 30, 2011, 11:59:15 am »
Колите на властимащите хвърчат на крилете на своето безнаказано надзаконие точно както преди 10 ноември. И пътят, и цялата държава са техни.

Е, нали за тях Б. реже лентички на ремонтирани и нови магистрали!?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #202 -: Октомври 30, 2011, 01:50:35 pm »

И да не сме в противоречие с временната власт! :(

Временно, временно - пък остане за постоянно..  :(
Инцидентите стават, когато някой упорито отказва да се впише в шарката, инати се и кореспондира като бацил с абсолютното цяло, целта е да се постигне осъзнаване и еволюция. Обикновено има предупредителни знаци, но като им е кеф да си затварят очите и да си мислят, че са безсмъртни, нека си трошат главите, все някога ще им дойде акъла. Довечера ще лъснат много задници, ще падне голям смях, само търпение трябва и спокойствие!

:49:

Актур,

Дано да са пърлени.... ;D..,като свинските.... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #203 -: Октомври 30, 2011, 01:52:54 pm »
И аз отказвам да гласувам! Категорично. Няма да ходя да си губя времето от "зор-заман" , за хора, които не харесвам. :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #204 -: Октомври 30, 2011, 05:19:07 pm »
В пловдивския квартал „Столипиново” е засечена схема за купуване на гласове в полза на кандидата на ГЕРБ Иван Тотев. Това стана ясно днес след сигнали до централата на ВМРО-НИЕ в Пловдив и показанията на свидетел, направени пред служители на 6 РПУ в Пловдив, съобщават от пресцентъра на партията.

Активисти на политическата сила са започнали още от снощи да събират хора, да им взимат личните данни с изрични указания да гласуват за ГЕРБ и с уговорката, че ще получат 20 лв. след като упражнят правото си на вот. Знаят се и двете места в ромската махала, на които са раздавани указания как да се гласува – улица Батак 46 и интернет залата срещу пазара в „Столипиново”.

В момента полицията е на място, събира доказателства, провежда разпити и съставя протоколи. Припомняме, че още вчера председателя на предизборния щаб на ВМРО-НИЕ Илко Илиев сезира прокуратурата и ОИК за изключително тревожните сигнали, че човек на име Гаро купува гласове в полза на кандидата на ГЕРБ със заклеване върху Корана и срещу 50 лв.

Днес Илко Илиев даде показания в прокуратурата в подкрепа на сигналите на хора от „Столипиново”, че в махалата активистите на ГЕРБ купуват гласове. Повече подробности предизборния щаб на ВМРО-НИЕ ще изнесе на извънредната пресконференция днес от 18.15 ч. в пресклуба на БТА в Пловдив.

Източник: http://today.actualno.com/news_365962.html

Taka e....ДА ЖИВЕЕ ДИКТАТУРАТА НА ПРОСТИЯ НАРОД!

Ето един поздрав от СТОЛИПИНОВО....

http://www.youtube.com/watch?v=fdL0trTGH6s&feature=related

:03: :33:

гаси тока...,гаси ...,че си лягам....

http://www.youtube.com/watch?v=tkaJtdqOyKg&feature=related

Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА...
« Последна редакция: Октомври 30, 2011, 05:23:10 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #205 -: Октомври 30, 2011, 05:35:44 pm »
Схема за купуване на български гласове от ГЕРБ от щаба на „Кауза Пловдив” на полегналия на Тотев Титюков разкриха гласоподаватели, които застават с имената си зад твърдението си. Един от тях е Христо Рангелов Милушев, който е пуснал бюлетина в училище „Васил Левски” в район „Източен”. Само срещу думите „Гласувах за ГЕРБ!” , на излизане пред училището специален човек връчва пълномощно за застъпник, с което да ти изплатят 30 лв. в офиса на „Кауза Пловдив”. Репортери свариха десетина човека в посочената партийна централа, които невинно си признаха: „Чакаме за пари!" 
PlovdivMedia

Ще има да почакат...,като много други... ;D..до следващите избори.... :(

Системата е 442

http://www.youtube.com/watch?v=7bmO8JW193Q

:haha: :rolf:...Върти се народа около кола....като не иска да се развърти....с еднопосочен билет!

*

abroad

• 2187
« Отговор #206 -: Октомври 30, 2011, 06:13:05 pm »
кое в хороскопа ми може да показва, че съм се родила в прогресивно губеща ума си нация :thinking:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #207 -: Октомври 30, 2011, 06:22:37 pm »
хороскопът на държавата- сатурнчо много яко представен у нас ( на асц беше мисля), при индийците и мексиканците
айде, че нямаме съвпадения ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

• 2187
« Отговор #208 -: Октомври 30, 2011, 06:33:26 pm »
викаш по Сатурн теглим, ма той нали е по уроците
значи като не сме ги научили, пак по главата
и отново стигаме до загубата на ума :angry:

*

abroad

• 2187
« Отговор #209 -: Октомври 30, 2011, 06:36:55 pm »
двама си говорят:
 - 'Ша повърна
 - Ади заедно
........

*

Марая

• 28287
« Отговор #210 -: Октомври 30, 2011, 06:46:17 pm »

Дано да са пърлени....

Оср@ни бяха ХХXL :-X

Честито на кралицата!

Цитат
Нашите държави глави са гъзолизци.Народът ни е на  животоподържащи системи ! Милион българи забравиха къде са родени, другите слушат  чалгата и се друсат под ритмите на негърски кючек, никой не си пази здравето и  рода, продадоха Добруджа на ШЕВРОН, богаташите не искат и да чуят за нищо друго ако не е пари, карат си джипките и не ги еня за нищо !

Туй е  България, шепа са  хората дето имат отворени очи и бутат смело големия камък.

Ще бутаме.. :rakeattack:

НИЩО НЕ БУТАМ...НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ СЕ КАНДИДАТИРАМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ! ;D :haha: :rolf:

Меко казано съм ВТРЕЩЕНА...ОТ ПРОСТОТИЯТА НА НАРОДА..

ДА ЖИВЕЕ ЧАЛГАТА...ЛЮБИМА МУЗИКА НА МУТРИТЕ! :-X :-X :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #211 -: Октомври 30, 2011, 07:10:55 pm »
Хората не са прости, масово не гласуваха, а резултатите са манипулативна разработка на много структури. Тъмното правителство е в САЩ и от там дърпа конците...
Това е.

Марая ПРЕЗИДЕНТ!!!!

;D

Жал ми е...,жал ми е за народа.... :(

*

Kaya

• 2893
« Отговор #212 -: Октомври 31, 2011, 09:35:24 am »
 ;D ;D ;D ;D
ужас чък норис, то не че не е бат бойко дениро ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #213 -: Октомври 31, 2011, 12:46:29 pm »

Я, Маргарита Попова много променена изглежда вляво след изборите... Ама че символки.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #214 -: Октомври 31, 2011, 01:15:46 pm »
Ще кажа само: всички, които подкрепят или изпитват дори и мъничко симпатия към ББ и герб, казват ДА за установяване на диктатура в България и ДА за новия световен ред. Тежко и горко ни, отсега нататък не ни чака нищо хубаво.  :-X

:clap: :72:..Е..,да де..ама за всичкото това, което казваш се иска много мъдрост....Прекалено много....

Една птичка пролет не прави! ;D..Две или три също...Искат се много птици..А птиците са свободни!
Те нямат робско самосъзнание и психика.... ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #215 -: Октомври 31, 2011, 01:20:57 pm »
Хахахаха... ;D прилича на Баба Яга, няма ли кой да й боядиса косата на тази жена и да и оправи малко имиджа, егати грозотията - пък то каквото отвън, такова и отвътре, секси мадафакааа!

Те повечето са такива в политиката, а другаде не ги искат.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #216 -: Октомври 31, 2011, 01:55:33 pm »
Затова на балотажа във Варна не гласувах, защото нямахме избор.
Не бях сигурна кой от двамата кандидати е "по-добрата" алтернатива, а и всичко си беше предрешено от самото начало. Егаси цирка дето беше на първия тур от изборите, за циркаджии не гласувам!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #217 -: Октомври 31, 2011, 02:02:19 pm »
По принцип, никога не коментирам така хората, но явно още ми държи от вчера и ме е яд, ама много ме е яд, как и защо допуснахме това?! Не ми става добре, но аз казах ли ви :
Не ги мислете тези палячовци от един и същи цирк: хапнаха, пийнаха, разбраха се да бъде Плевнята...

Е, много са нагли, наистина го направиха!  :-X

Някакъв шанс за предсрочни избори?  :thinking:

Иначе с днешна дата отрязаха бюджета с 10 000 000, от януари ще вдигат горива, ток, всичко...  :(

За да има предсрочни избори се налага да има гражданско общество , съзнание , самосъзнание и заявка на "електората" за ново начало..за по-добри управляващи..,за нов живот...
Такива няма...,а и след вчерашното малоумие и връщането на тоталитаризма придружен с мутренска диктатура...за какво да говорим?! Окопаха се във властта.... :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #218 -: Октомври 31, 2011, 02:04:47 pm »
Иначе с днешна дата отрязаха бюджета с 10 000 000, от януари ще вдигат горива, ток, всичко...  :(

Ще вдигат минималната заплата на 290 лв.  ;D
Но това не означава увеличаване на заплатите, особено в частния сектор, а повече постъпления във фискалния резерв от данъци и осигуровки, увеличаване на социалните помощи за неработещите малцинства, които са немалко бреме за обществото. А заплатите в провинцията, вкл. и във Варна (нали сме село?  ;D) както си бяха по 400-450 лв., което ниво се държи изкуствено от 2005-2006 година, такива и ще си останат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #219 -: Октомври 31, 2011, 02:07:50 pm »

Ще вдигат минималната заплата на 290 лв.  ;D
Но това не означава увеличаване на заплатите, особено в частния сектор, а повече постъпления във фискалния резерв от данъци и осигуровки, увеличаване на социалните помощи за неработещите малцинства, които са немалко бреме за обществото. А заплатите в провинцията, вкл. и във Варна (нали сме село?  ;D) както си бяха по 400-450 лв., което ниво се държи изкуствено от 2005-2006 година, такива и ще си останат.

Избора Ви е с гласовете на циганите...Така , че доказахте не само , че сте село..,а че във Варна живеят и селяни...Но то от страх..,как да опровергаеш.... :-\