Здравей Гост

Президентски избори 2011

• 257 Отговора
  • 38006 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Президентски избори 2011
« Отговор #180 -: Октомври 29, 2011, 11:24:05 am »
Предлагам тази песен да стане химн на РБългария от понеделник: http://vbox7.com/play:31d8ec50

Този портрет да виси от всички стени!

Кой е този до Алексей Петров ?  :haha:

Хич не е за смях... :o :(..Направо си е за рев....

Как кой е...Великия герой! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #181 -: Октомври 29, 2011, 11:34:57 am »
Забравих да допълня, песента да бъде изпята от Лепа Брена!

Може и от Малина.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #182 -: Октомври 29, 2011, 12:09:25 pm »
Не ви разбирам какво против имате Борисов,който според темата за психични интуитивни индикатори има много сериозен потенциал.Изброявам:
25. Меркурий тригон Нептун: Дарби в психични и мистични области; могат да се възползват от сънища и видения, е възможността за връзка с високите нива на съзнание по време на сън и по време на медитация и да доведе до употреба на съзнанието.
26. Меркурий секстил Плутон: Има възможност да се анализират всички ситуации, с логика и интуиция.
31. Марс съвпад Уран: Силно интуитивни с психични лечебни сили.
42. Сатурн секстил Нептун: Склоност във възможността за духовна сила и философско разбиране, но тя трябва да се използва за да се задейства; аспекта често се среща в наталните графики на тези, които могат да поставят началото за житейският път.
74.Луната в знаците:
-  Дева: интуитивен 
91. Меркурий в знаците:
-  Рак: изключително психически;
Вие се премерихте там,колко интуитивни и духовни сте.А тук яка оплювка на един не по-малко духовно и интуитивно индикиран в наталната си графика човек.  :libras:

*

AH

• 2201
« Отговор #183 -: Октомври 29, 2011, 12:12:51 pm »
Вие се премерихте там,колко интуитивни и духовни сте.А тук яка оплювка на един не по-малко духовно и интуитивно индикиран в наталната си графика човек.  :libras:

така е- съвсем подходящо поведение като за астрологичен форум

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #184 -: Октомври 29, 2011, 12:23:52 pm »
Така е, висшите ченгета са много интуитивни и владеят
неща, които ги издигат на управленски позиции  - владеят " силата "
( каквото и да значи това .... ), след като 20 години ни управляват ченгета- олигарси,
затова няма производство и няма икономика  :-[

Нещо има разместване на пластовете, нищо друго не ми остава, освен
да излезна да ритам " футбол "   ;D
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #185 -: Октомври 29, 2011, 12:37:44 pm »
Доста хубав е бил като млад...  :-[ ха ха, и аз да кажа нещо по темата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #186 -: Октомври 29, 2011, 12:53:03 pm »

Хубавите ябълки понякога червеЙте ги ядат.. ;D.

*

Uran

• 6041
« Отговор #187 -: Октомври 29, 2011, 12:54:28 pm »
Кой?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #188 -: Октомври 29, 2011, 01:00:19 pm »
Така е, висшите ченгета са много интуитивни и владеят
неща, които ги издигат на управленски позиции  - владеят " силата "
( каквото и да значи това .... ), след като 20 години ни управляват ченгета- олигарси,
затова няма производство и няма икономика  :-[

Да не забравяме, че такива дадености умело се ползват и за хитрини, хората доста добре улавят в пространството как и кога и според кои да се нагодят или да яхнат съответните настроения за изопачаване на картинката, така че адаптивността им не винаги е похвална.
Чудесно е, че си говорим само за висши прояви на аспекти и моя стремеж обикновено е такъв, но нали не губим и поглед върху цялостната картинка.

Меркурий има и други аспекти в тази карта и освен всичко друго като управител на Слънцето на любимеца не може да се избяга от променливостта, нестабилността под влиянието на емоциите и непрекъснатата изменчивост тип от онези лопати, колкото и да го одухотворяваме в момента. А това вече как се използва, отделен въпрос. Не личи особено обаче да го е надраснал, макар да пъчи мачовски горна част на тялото. Всъщност той си остава едно съвсем крехко момче (силно преносно и сериозно на шега, но със своя смисъл). ;D 

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #189 -: Октомври 29, 2011, 01:15:13 pm »
Кой?

ББ.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #190 -: Октомври 29, 2011, 01:17:39 pm »
Да не забравяме, че такива дадености умело се ползват и за хитрини, хората доста добре улавят в пространството как и кога и според кои да се нагодят или да яхнат съответните настроения за изопачаване на картинката, така че адаптивността им не винаги е похвална.

Да, в този смисъл съвпадът Меркурий/Нептун, а също е тригонът може да бъде голяма благодат.  ;D
Даденостите ги има, но зависи за какво и как ще се използват.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #191 -: Октомври 29, 2011, 01:19:36 pm »
Тиха и скрита ДИКТАТУРА...Няма демокрация , която не е преминала през диктатура.... ;D
Липсата обаче на Военни структури ;D /разбити не случайно по време на прехода/...доведоха други по-различни диктатори....Като почнем от Доган....и завършим с онези..,които го целуват... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #192 -: Октомври 29, 2011, 02:22:28 pm »
Тиха и скрита ДИКТАТУРА...Няма демокрация , която не е преминала през диктатура.... ;D
Липсата обаче на Военни структури ;D /разбити не случайно по време на прехода/...доведоха други по-различни диктатори....Като почнем от Доган....и завършим с онези..,които го целуват... :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA

И все пак промяната започва отвътре навън... :blink:..,а не обратно! Така , че само думите не стигат...иска се и още нещо.... :blink:

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #193 -: Октомври 29, 2011, 03:12:36 pm »
На 'бал(ък)оташа няма да гласувам. От едната страна виждам запазване на статуквото в президентската институция в лицето на червен демагог с голямо его и високи претенции, който е далеч от хората. Не се чувствам представен от него. От другата страна виждам зад фасадата на иначе симпатичен ми и благ човек, който си беше на мястото, да се крие потенциален трамплин за един самовлюбен и властен, но далеч не толкова умел "герой", изтъкан от немалко тоталитарни нишки, който ще надуе допълнително балона си при евентуално спечелване. И двата сценария не ми допадат особено. В допълнение, намирам и двамата кандидат-кметове на балотажа за моя град, който в това отношение винаги се оказва у бъзито, за безвкусни. Няма да гласувам и заради цялата подигравателна идиотия около тазгодишните избори, както направих и преди седмица.
« Последна редакция: Октомври 29, 2011, 03:18:37 pm от Kelvin »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #194 -: Октомври 29, 2011, 04:08:42 pm »
Когато се стигне до балотаж, да не гласуваш означава, че не подкрепяш никой от двамата кандидати.
А да гласуваш за "по-малкото зло" за човек, комуто не симпатизираш, за мен лично е безсмислено. Обикновено гласувам не "за", а "срещу", т.е. давам своя глас на по-малко популярна партия или кандидат, за които знам, че и без това няма да спечелят, просто целта е да не подкрепям тези, които държат властта и пак ще налапат баницата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #195 -: Октомври 29, 2011, 05:56:52 pm »
Когато се стигне до балотаж, да не гласуваш означава, че не подкрепяш никой от двамата кандидати.
А да гласуваш за "по-малкото зло" за човек, комуто не симпатизираш, за мен лично е безсмислено. Обикновено гласувам не "за", а "срещу", т.е. давам своя глас на по-малко популярна партия или кандидат, за които знам, че и без това няма да спечелят, просто целта е да не подкрепям тези, които държат властта и пак ще налапат баницата.

Така...,всъщност ПРАВОТО НА ГЛАС не винаги означава ПРАВО НА ИЗБОР!...За жалост твърде ниската политическа култура, робско самосъзнание и безпрецедентна робска психика...определят битието ни , което не винаги коренспондира с целта на житието ни.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #196 -: Октомври 29, 2011, 06:10:39 pm »
НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ - БОЙКО ОРХАНЯВАЛ ДОГАН! http://mishenabg.blogspot.com/2010/06/blog-post_4831.html

Бойко  :kissd: Доган, хайде енджойвате:

Я,я,я,я... кой стои отстрани до Доганчо ?

;D

В България винаги е имало една единствена партия, аз не мога да разбера защо хората си мислят, че имат избор? Сега и еврейско-американската илюминантска сила ги бута напред, така че само ОГ (онзи горе) може да ги спре с някакво чудо.

:25:

Ти ме изуми! :o...

Това се знае от много хора...,но малцина си го спомнят..Пътят към властта преминава през две централи един океан и една държава на север от България...

Грозното е , че макар и Осъзнато се подминава..в рамките на МОРАЛА...който смятам за изконно свое право ще кажа само едно: ВЛАСТТА Е БОЛНА ОТ КОРУПЦИЯ! И АКО НЕ СЕ КУПУВА С ПАРИ СЕ КУПУВА С МНОГО ПАРИ.... :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #197 -: Октомври 29, 2011, 06:22:03 pm »

В България винаги е имало една единствена партия, аз не мога да разбера защо хората си мислят, че имат избор? Сега и еврейско-американската илюминантска сила ги бута напред, така че само ОГ (онзи горе) може да ги спре с някакво чудо.

Ще се молим ОГ да ни пожали.  ;D  :25:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #198 -: Октомври 29, 2011, 06:43:33 pm »

Ще се молим ОГ да ни пожали.  ;D  :25:

И да не сме в противоречие с временната власт! :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #199 -: Октомври 30, 2011, 01:15:08 am »
СЕДМИЧЕН КОМЕНТАР
ДА СЕ ПОКЛОНИМ НА ПРЕЗИДЕНТСКИЯТ КОРТЕЖ!
Кой колкото може. Доземи, с реверанс, със свеждане на поглед. Смирено и раболепно. Защото ни дава повод да осъзнаем в каква държава живеем 20 години след идването на уж демокрацията.

Евгени Петров
Най-скандалното не е, че президентският кортеж е предизвикал пътен инцидент. Както се казва - случва се и в най-добрите семейства. Но последващото развитие на събитията ни показва, че в 2010 година в България нищо не се е променило. Колите на властимащите хвърчат на крилете на своето безнаказано надзаконие точно както преди 10 ноември. И пътят, и цялата държава са техни. Така са научени още от старата школа. А простолюдието овчедушно се свива по ъглите, скача в канавките, блъска се в мантинелите и дава път на богоизбраните, които самото то е облякло във власт.
Също както преди демокрацията, властта никога не е виновна. И кортежът на президента никога не може да предизвика инцидент. Опроверженията, кое от кое по-противоречиви, заваляха както се казва още преди да е изтекла информацията за катастрофата на пътя Севлиево-София. От шефа на НСО през полицията в Ловеч до пресцентъра на президентството скандално отричат за каквото и да е произшествие.
В същото време очевидци с неподправена искреност разказват за арогантното поведение на пътя на президентските коли, предизвикали катастрофата. А смачканият човечец със смачканата кола, набеден за инцидента, разказва пред „Блиц” с подтискащо примирение и покорство, че той е малък и дребен и не може да се бори с големците. Затова и нямало да обжалва съставения му акт. И за пореден път в тази история доказва, че у нас за 20 години нищо не се е променило.  Срамно и тъжно, нали? Но и обидно, и цинично, защото същият този провинциален дребен собственик на фирма за поправка на мебели е обвинен от чевръстата полиция, че е карал с несъобразена скорост въпреки, че е бил в колона! Толкова виновен, колкото агнето от баснята на Лафонтен, което мътело водата на вълка, въпреки че било по-надолу по реката.  Изобщо, вълците и тяхната свита винаги са прави. И преди, и след 10 ноември. В България.  Затова да се поклоним доземи на президентския кортеж и съпътстващите го институции за професионалната работа, да благодарим за бързата и адекватната реакция на полицията, да отчетем поредния инцидент на пътя заради несъобразена скорост, да поставим на съответния пътен участък поредното ограничение на скоростта и да се молим да не ни среща кортежът на властта.
И, ако е рекъл Господ, да си извадим главите от задника. В името на смачкания човечец със смачканата душа.

http://mishenabg.blogspot.com/p/blog-page_26.html

Питам се...,защо на някой трябва да му се случи нещо фатално..,за да алармира съзнанието на стотици?...Утре...може да е някой близък до нас...Всъщност живота е толкова кръгъл...като вселената...проектирана тук на земята...Днес си горе-утре долу...Къде остава онова...което е вътре в нас...Събуди се народе! Тази летаргия ще те умори.... :blink:

Еми не мога да се СМИРА И РОБОЛЕПНО да си трая...Просто не мога....Та дори да бъда обвинена в най-долнопробния цинизъм...Не ми пука за това...Пука ми за липсата на гражданско общество и за робската психика...Търсете виновни и отговорни тежкарите в съвпад с МЦ.....
« Последна редакция: Октомври 30, 2011, 01:20:15 am от Марая »