Здравей Гост

Президентски избори 2011

• 257 Отговора
  • 38104 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Президентски избори 2011
« Отговор #20 -: Май 08, 2011, 05:12:26 am »
На другите избори ще е президент но не на тези.
Дир. мерк също трябва да смени знака...

Мислиш , че няма да се кандидатира ли? :rolleyes: :-\
Извода е по хорарната карта или по натална? ;D
А , по наталната карта АСЦ-то скорпион ли е? :rolleyes:
Ми незнам с това АЦ...гледам го по скорпи, както ти казваше.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Май 08, 2011, 05:15:41 am »
АСЦ-то е скорпион!
Ако желае Елфи може да качи картата.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #22 -: Май 08, 2011, 05:23:36 am »
Ето я  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Май 08, 2011, 05:37:18 am »
Иска ми се да прочета мнението Ви по хорара.... :blink:Според мен е много показателно всичко в картата....След 3гр. управителите на асц и дсц ще направят съвпад....Луната изобщо няма да я коментирам. Лицето освен всичко останало е и назовано по име...Така , че очаквам вашето включване.... :blink: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #24 -: Май 08, 2011, 05:42:45 am »
ОК. АС Скорпион - ммм още по-интересно. Махнах горния си пост.

Транзитен Уран квадратира наталната му опозиция Меркурий-Сатурн по оста 2-8, което сигурно му създава дискомфорт по отношение на приоритетите му. Транзитен Плутон също налива масло в този огън чрез преминаването си върху натален Сатурн и в опозиция с натален У10 - желание за повече власт не му липсва, гледа имиджа му да е лъскав. Квадратът Сатурн-Уран мисля, че поставя сериозна дилема пред него - дали да остане на старото сигурно място, или да търси нова реализация.
Транзитен Нептун в 4-тия му дом опонира натален Плутон в 10-ти и може да го разфокусира от основните му цели. Обаче тригонът на тр. Нептун с натален У10 тепърва ще се състои. Може би ще видим по-харизматичен негов облик в медиите? Освен това през лятото транзитен Юпитер ще опонира наталния му Нептун по оста 6-12. Мисля, че има опасност да надцени възможностите си. Добре, че по-късно през годината транзитен Сатурн ще тригонира наталното му Слънце, та го свали на земята... Прогресивна Венера върху натална Луна в 10-ти дом - би трябвало популярността му да расте. В момента това не е така.

Прогресивен Меркурий наближава натален Уран. Що пък да не смени ампоато или работата си? :rolleyes:

Нещо не го разбирам Бойко. Натален У1 е Плутон, горе на МС, заглажда с хармонични аспекти опозицията Меркурий-Сатурн - би трябвало да е решителен и последователен. А той си сменя мнението през 5 мин. Сутрин казва едно, на обед - точно обратното, а това, което ще го каже вечерта, няма нищо общо с предните две. Само едно Слънце в Близнаци може ли да направи толкова непостоянен човека? Или е виновна точната опозиция Меркурий-Сатурн, която му пречи да следва една линия на мислене?
« Последна редакция: Май 08, 2011, 06:12:57 am от Mirabella »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #25 -: Май 08, 2011, 06:10:39 am »
Иска ми се да прочета мнението Ви по хорара.... :blink:Според мен е много показателно всичко в картата....След 3гр. управителите на асц и дсц ще направят съвпад....Луната изобщо няма да я коментирам. Лицето освен всичко останало е и назовано по име...Така , че очаквам вашето включване.... :blink: :wub:

И после ще го изровиш " изкопирано " някъде из нета .....  :P  :-[   ;D

Естествени минерали и амулети

*

Vision

• 3523
« Отговор #26 -: Май 08, 2011, 04:49:09 pm »
Ето я  ;)

транзитния плутон на ББ се връща към тригона с наталния..ако наталният наистина му е на МЦ може да се види до къде ще се върне транзитният и кога..при всички положения е в 5 градусовата сфера на влияние..е, минава и върху нат. сатурн, втори дом, козирог, трон по знак..ценностите му са традиционни, патриот и т.н...неизбежно с годините е имало някаква патина, образувана по тях..ако сега тр. плутон я е изгорил/изчистил, може и да доведе до сбъдване по МЦ..стига да го иска..важното е да реши какво иска, защото плутон на мц иска власт, а президентството е представителна институция..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #27 -: Май 08, 2011, 05:25:39 pm »
Само едно Слънце в Близнаци може ли да направи толкова непостоянен човека? Или е виновна точната опозиция Меркурий-Сатурн, която му пречи да следва една линия на мислене?

Не. Точно с тази опозиция предизвикателството и един от уроците е да съумее да не се поддава на емоции в мисленето и да го изразява по начин, по който няма да е объркващ за другите. Такива са моите разсъждения за трудните аспекти, искат работа, но не случайно е сложен акцент върху тази или онази сфера от живота. А иначе Слънцето се управлява от този нерационален и кардинален Меркурий във взаимна рецепция с Луна, вероятността от преливане на мисли и усещания е налице, но ако надделее податливостта си на променливост и непрекъсната смяна на възможните адекватни решения, като се позове на факти и логика, без да са оцветени от чувства, външни влияния, той може да ги направи полезни за обществото. Предполагам и в решението му да се кандидатира или не за президент ще играе роля същото, така че тук до последно може да не се знае/казва или да се увърта по някакъв начин. ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #28 -: Май 08, 2011, 06:00:23 pm »
Има активност към управителя на IC - Нептун. Транзитен Юпитер ще прави опозиция с Нептун, а Нептун ще транзитира през IC.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Май 08, 2011, 08:54:38 pm »
Активността е факт в наталната карта. Нещо повече Хирон е направил възврат...А това от своя страна говори за избор.

*

Uran

• 6041
« Отговор #30 -: Май 08, 2011, 09:19:08 pm »
Двете светила в мутабелни знаци какви бели можели да сътворят!!!
Човекът се кани да обиколи всичките отговорни постове в държавата, като тези постове изискват различни умения.
п.п.Имам съмнения относно асцендента. Не ми прилича на изгряващ скорпион. Тези хора са задълбочени, а тук точно това липсва. Мутабелен асцендент???

« Отговор #31 -: Май 08, 2011, 09:44:33 pm »
Човекът се кани да обиколи всичките отговорни постове в държавата,.........

п.п.Имам съмнения относно асцендента. Не ми прилича на изгряващ скорпион.

Може да е решил да направи "Голям шлем".  :haha:

И на мен не ми прилича на Скорпион на АС, че и Слънцето в 8-ми?!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #32 -: Май 08, 2011, 09:50:09 pm »
Човекът се кани да обиколи всичките отговорни постове в държавата,.........

п.п.Имам съмнения относно асцендента. Не ми прилича на изгряващ скорпион.

Може да е решил да направи "Голям шлем".  :haha:

И на мен не ми прилича на Скорпион на АС, че и Слънцето в 8-ми?!

Аз отдавна казвам че не е скорпи, ама никой ми не верва  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Май 08, 2011, 10:30:15 pm »
Може да говори всичко , но е прекалено целенасочен и е валяк.... ;D Обича да блести....
Доказа , че може да бъде и подчинен и началник. Приятелството за него не е от значение. Вълк единак...
Дайте 2 -три думи по хорара.... ;D

« Отговор #34 -: Май 08, 2011, 11:57:13 pm »
Само едно Слънце в Близнаци може ли да направи толкова непостоянен човека? Или е виновна точната опозиция Меркурий-Сатурн, която му пречи да следва една линия на мислене?

Не. Точно с тази опозиция предизвикателството и един от уроците е да съумее да не се поддава на емоции в мисленето и да го изразява по начин, по който няма да е объркващ за другите. Такива са моите разсъждения за трудните аспекти, искат работа, но не случайно е сложен акцент върху тази или онази сфера от живота. А иначе Слънцето се управлява от този нерационален и кардинален Меркурий във взаимна рецепция с Луна, вероятността от преливане на мисли и усещания е налице, но ако надделее податливостта си на променливост и непрекъсната смяна на възможните адекватни решения, като се позове на факти и логика, без да са оцветени от чувства, външни влияния, той може да ги направи полезни за обществото. Предполагам и в решението му да се кандидатира или не за президент ще играе роля същото, така че тук до последно може да не се знае/казва или да се увърта по някакъв начин. ;)

Благодаря ти, Сънрейн! :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Май 09, 2011, 01:41:36 am »
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3800671

Нищо не е по-силно от властта.... ;D

« Отговор #36 -: Май 09, 2011, 08:58:31 pm »
Значи с този АС Бойко има транзитен Нептун в съвпад с IC, т.е. в опозиция с МС. Интересно ми е влиянието на този аспект, но не заради картата на Борисов, а заради друга известна личност с IC във втория градус на Риби. Нямам личен опит с аспекта, така че само мога да гадая какво е влиянието му. У4 и то Нептун върху IC сигурно е много приятно за отношенията у дома, също и за духовното развитие (израстване) на индивида. Малко преди Нептун и Хирон е преминал през IC-то на двамата, давайки им усещане за необходимостта от такова. Но в същото време опозицията с MC едва ли е приятна за работата им. Едва ли това е чудесен период в кариерата. По-скоро го свързвам със загуби и разочарования в професионален план. Целите се размиват, човек губи ориентир, изкачването нагоре в йерахията е затруднено. Човек може да се концентрира изцяло върху вътрешното си обогатяване за сметка на загубите на професионалното поприще, разбира се, ако липсват други транзити с обратното действие.

Какво е вашето мнение? :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Май 10, 2011, 12:52:46 am »
ALEGRO MA NON TROPO

ЗА ВСЕКИ КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ :-X

Монотонно, бавно...Шепот,планинска река....
Поглед , нежност...Тревога...Очакване...Тишина...
Клони...Вятър и дъжд...После дъга....
Кръстопът и безумие на остаряла трева....
Стъпки ...Мъртва от болка...
Вик и стон.....Мълчешком тази обща тревога....
Днес ме пита защо?
Нямам сили да мръдна....
Малък куршум.... за миг се обърна
и потегли навън.....
Рикошет и след него миг разкъсал плътта...
на ранена вселена ,стон и тишина...
Нека днес да не спорим , този беден народ
е обречен в неволи да вие до гроб....
Няма сили да мръдне и затънал в калта....
на собствени слабоумия на фалш и лъжа...
Днес си пие ракията ,уморен и сломен...
Утре вади туршията на безпътния ден...
И така във комплоти преминава ноща...
Епизоди...кратък миг....тишина....
Той въздиша с надежда и си казва....
в ракията е бъдния ден....Пътя не виждам във здрача....
той е загубен за мен....
И орел да си днеска , ако паднеш във плен...
ще си бедна кокошка в министерски леген...
на ревнивите догми ...на властта и страстта....
Мъртъв е народа...Де е Левски сега?
Де е Ботев и Вазов и онази жена....
Дето знаме уши на Българска земя....
Гнус , кал , страх и тревога....
ни владеят сега....
Питам се жив ли е народа.....
на дедите ни по тази земя....

МАРАЯ

Не се страхува Плутон на МЦ..... ;D
« Последна редакция: Май 10, 2011, 12:58:44 am от Марая »

« Отговор #38 -: Май 10, 2011, 02:39:02 am »
Няма надежда за България , докато всички седнали в мекото кресло , зад тях ликът на Васил Левски изпълняват изкривено думите му...

... ако с/печеля, губи цял един народ и така вече 21 година....

на 21 е квадратурата на Уран  :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #39 -: Май 10, 2011, 10:00:19 pm »
Марая, много хубаво написано (и тъжно, но вярно) стихотворение.  :wub: