Здравей Гост

Президентски избори 2011

• 257 Отговора
  • 38162 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Президентски избори 2011
« Отговор #60 -: Май 17, 2011, 02:43:07 am »
В момента гледам една астроложка при Люба Колезич. "Хороскопа на България не се управлява от българин"  :unsure: :unsure: :unsure: Тъй каЖа. Коментира президентската кандидатура на ББ. Каза още, че от март-април започва положителна тенденция с кулминация септември-октомври и тази положителна тенденция се прехвърля в 2012. Следващия премиер щял да бъде човек, който е извън страната. Много добър шанс имало следващия премиер да бъде жена.

Жената е Кристалина Георгиева /родена на 13 август 1953 година в София/, пуснете нейната карта - вицепрезидент на Световната банка :http://www.google.bg/search?q=%D0%9A%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0+%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B0&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:bg:official&client=firefox-a

Бойко Борисов е достатъчно откачен да се извърти 100 пъти в последния момент, очаквайте неочакваното с 2 думи.

Брей! :o :o :o

Много си отворен :rolleyes: :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #61 -: Май 17, 2011, 02:52:09 am »
Не е за президент, за кмет е Прошко
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Май 17, 2011, 05:22:44 am »
;D ти пък, то от една година се носи клюката  - нали знаеш, че във всяка клюка си има парче истина!

Въобще не е от една година и не е клюка ...Кристалина има подкрепа- външна и тя е много важна...Далеч по-силна щеше да е като министър-председател...Може да говори , има харизма , присъствие....Не е селянка....не е гаменка а ЖЕНА.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Май 17, 2011, 07:38:23 am »
Боже Господи....Вижте името на кандидат президента на ДСБ.... :haha: :haha: :haha: :cry3: :haha:

пРОШКО пРОШКОВ

http://news.ibox.bg/news/id_1559546782

"не е смешно", кмет е на моята община, та от там ми е познат :-X
те такива се изявяват напоследък, в унисон с всеобщия :-X

Това си е направо за съболезнования... ;D ;D ;D
Името коренспондира с националното състояние.... ;D :haha: :haha: :haha: :rolf:
Рошко...остава и да е плешив....

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #64 -: Май 17, 2011, 12:49:46 pm »
Кристалина не може да участва, щото не е уСеднала  ;D

Трябва да се промени Конституцията, а тогава и СИРгейчо
шЪ сЪ кандидатира   :-[

НЕма никой уСеднал  ;D

се на внос разчитаме - да доде нЕкой да ни упрАи
мутренската д-ва :-[
( че още има за крадене - земи, гори и реки )  :-X
Естествени минерали и амулети

*

Vision

• 3523
« Отговор #65 -: Май 17, 2011, 01:28:46 pm »

Жената е Кристалина Георгиева /родена на 13 август 1953 година в София/

родена на тази дата??..със сигурност е готина.. ;D
обаче защо ми се върти в главата, че я слушах някъде да казва, че няма да се кандидатира за нищо, обаче бат' Бойко може да я очарова, на родените на тази дата им действа много този 'лош' батко.. :confuse3:

а час отнякъде може ли да намерим на Кристалина??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #66 -: Май 17, 2011, 03:40:32 pm »
Мирабела , тук ли си?! :-\

Би ли помогнала с хорарната карта?! :wub:

Сърдечно благодаря! :wub: ;)

Извинявай. ;) Тук съм, но не съм пред компютъра постоянно. :wub:

Б. Борисов го гледаме по 7-ми дом или по 10-ти (за настоящ управник, все пак премиера има по-голяма власт от президента)? И в двата случая се управлява от Меркурий, на който му предстоят два благоприятни съвпада. Що се отнася до Луната, тя ще квадратира Меркурий. Мисля, че той няма да се кандидатира за президент.
Ако пък си му голяма фенка, за Борисов взимаме първи дом. Картинката с Луната остава същата.
Следващият аспект на Луната е квадрат с екзалтиран Сатурн в 10-тия дом - ако се кандидатира за президент, ще трябва да се откаже от сладката власт, с която разполага сега.

Не видях да е отговорено на този хорар, пък може и толкоз да гледам-))),но не смята, че ще е следващият президент ББ. Може би ще се опита да потърси подкрепа от някакви съюзници, но народът няма да го избере. Луната ще направи квадрат, както към Сатурн, така и към,управителят на 6 дом. Има еди единствен секстил със Слънцето, което ще рече, че или ще се опита да омае с думи и интелект хората или ще търси и подкрепа от хората, които са на държавна работа, да им обещае нещо.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Май 17, 2011, 04:12:07 pm »

Не видях да е отговорено на този хорар, пък може и толкоз да гледам-))),но не смята, че ще е следващият президент ББ. Може би ще се опита да потърси подкрепа от някакви съюзници, но народът няма да го избере. Луната ще направи квадрат, както към Сатурн, така и към,управителят на 6 дом. Има еди единствен секстил със Слънцето, което ще рече, че или ще се опита да омае с думи и интелект хората или ще търси и подкрепа от хората, които са на държавна работа, да им обещае нещо.
[/quote]

По кой дом го гледаш ББ?

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #68 -: Май 17, 2011, 04:33:19 pm »
Е,по 7-ми,нали си го обявила като ББ
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Май 17, 2011, 04:37:54 pm »

Да...., но не ти ли прави впечатление , че управителя Меркурий е в сходящ аспект с Юпитер... :rolleyes:
Това как го тълкуваш? :unsure: :-\ , като се има в предвид , че Меркурий управлява асц на хорара и Мц...

*

abroad

• 2187
« Отговор #70 -: Май 17, 2011, 04:40:33 pm »
че отговорът ще се хареса на питащия ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Май 17, 2011, 04:47:31 pm »
че отговорът ще се хареса на питащия ;D

http://www.dnes.bg/politika/2011/05/16/cvetelina-borislavova-si-kupi-banka.118844

;D ;D...,човека с нова банка....

*

Diyana

• 2705
« Отговор #72 -: Май 17, 2011, 05:13:48 pm »

Да...., но не ти ли прави впечатление , че управителя Меркурий е в сходящ аспект с Юпитер... :rolleyes:
Това как го тълкуваш? :unsure: :-\ , като се има в предвид , че Меркурий управлява асц на хорара и Мц...

Че ББ пак ще се качи връз народа ;D. С уточнението, че Меркурий управлява 7 и 10, а асцендента на хорара е по Юпитер.
При този подход ако ББ е по 7, управителят му съвпада с 10, та не се знае знае ли се? Според мен няма да бъде избран само, ако не се кандидатира ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Май 17, 2011, 05:23:53 pm »
^Марая как ме предвари! Айде честито нова банка на Цветето умна жена  ;D

Джули Кристи (в САЩ) и Кристалина Георгиева (в бг) е леля на финансовия министър С.Дянков http://www.blitz.bg/article/16085, освен това е опасно умна и най-влиятелната жена в България. И още една клюка: свири на китара и е страстна танцьорка.
Вижте и кои са супержените от топ 10 класация "Специални проекти": http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=679772

всяка е потенциален кандидат я за премиер я за президент...

Мдааа, това е обществена тайна , че Кристалина е леля на Мончо...Ама хич не си мЯзат , нито визуално , нито ментално... ;D

Ето още един хорар:

София
17.05.2011
11:19 мин.
Ще се кандидатира ли ББ за президентския пост през 2011-та година? ;D

Моля някой да сложи карта...Поради технически причини ми е невъзможно поставянето на същата....

:yahoo:

Качих я.... ;D

« Последна редакция: Май 17, 2011, 05:49:32 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Май 17, 2011, 08:03:51 pm »
Може ли да се има доверие на Сатурн в ретро поза -управител на ДСЦ.... :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Май 17, 2011, 09:09:16 pm »
Няма изгледи за положителен отговор,  с тези квадрати и опозиции, последния аспект на Луната е квадрат с един злосторник Алфард, нищо хубаво не се очаква от него: финансова загуба, разврат, евентуално позор, гибел, смърт от удавяне или отрова.

Хвърлих от любопитство само бегъл поглед, но логически също мисля, че не. Коя ще е първата дама? Трябва много бързо да се ожени, за да имаме и президентша, на коя държава президента е ерген, макар и второ качество?
 ;)
;D ;D ;D

Мисля , че все още няма решение , а и ретро фазата на управителя на ДСЦ , в 3-ти дом е предпоставка за колебание и много приказки...3-ти дом е мунданен близнак...Едва , когато Сатурн тръгне директно ,ще се оформи ясна позиция...На луната и предстои точна опозиция със слънцето в рамките на 2 градуса...опозицията е в неподвижни знаци... :rolleyes: Мисля , че е в разкрачен стоеж и избора какъвто и да е той няма да е правилен....
Нож с две остриета.... ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #76 -: Май 17, 2011, 09:22:26 pm »

Меркурий управлява ББ, което говори и за радикална карта, нали е близнак. Съвпадът с Юпитер не е да, на въпроса, а по-скоро е съюз. Знаем,че Юпи управлява 7 на договорите, ама и на откритите врагове. Юпи говори за влиятелни хора от съдебната власт, че и църкавата, ако щеш. Според мен, за да е отговорът Да, трябва да има съвпад на мерка с планетата управляваща 10 дом, а такъв няма. Ако погледна Луната, не виждам аспекти, които да потвърждават, че ББ ще стане президент.

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Май 17, 2011, 09:25:31 pm »

Меркурий управлява ББ, което говори и за радикална карта, нали е близнак. Съвпадът с Юпитер не е да, на въпроса, а по-скоро е съюз. Знаем,че Юпи управлява 7 на договорите, ама и на откритите врагове. Юпи говори за влиятелни хора от съдебната власт, че и църкавата, ако щеш. Според мен, за да е отговорът Да, трябва да има съвпад на мерка с планетата управляваща 10 дом, а такъв няма. Ако погледна Луната, не виждам аспекти, които да потвърждават, че ББ ще стане президент.

Защото ще липсва подкрепа, това ли фиксираш  :rolleyes: :unsure:

Малко по-долу съм поставила карта с днешна дата и въпрос дали ще се кандидатира...
Би ли я погледнала? :rolleyes:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #78 -: Май 17, 2011, 09:31:39 pm »
Няма изгледи за положителен отговор,  с тези квадрати и опозиции, последния аспект на Луната е квадрат с един злосторник Алфард, нищо хубаво не се очаква от него: финансова загуба, разврат, евентуално позор, гибел, смърт от удавяне или отрова.

Хвърлих от любопитство само бегъл поглед, но логически също мисля, че не. Коя ще е първата дама? Трябва много бързо да се ожени, за да имаме и президентша, на коя държава президента е ерген, макар и второ качество?
 ;)
;D ;D ;D

Мисля , че все още няма решение , а и ретро фазата на управителя на ДСЦ , в 3-ти дом е предпоставка за колебание и много приказки...3-ти дом е мунданен близнак...Едва , когато Сатурн тръгне директно ,ще се оформи ясна позиция...На луната и предстои точна опозиция със слънцето в рамките на 2 градуса...опозицията е в неподвижни знаци... :rolleyes: Мисля , че е в разкрачен стоеж и избора какъвто и да е той няма да е правилен....
Нож с две остриета.... ;D

Има и куинкокс към Юпи, което пак дава, че за да се кандидатира, нещо трябва изключително да се случи. Аз гледам и Уран за негов управител,ама така или иначе, и двата управителя са по оста 3-9, нещо, като на изпит-))) Този куинкокс на Луна с Юпи, говори за някакви промени,които трябва да станат в правителството, за да се случи това събитие и е твърде възможно да не се кандидатира. Виж,че всичко е набухано в 4 дом,а той,освен селско стопанство ,земи и бля,бля, означава и опозицията и бунтовете. Така, че, вероятно има някакъв ропот там, което да го кара да се замисли дали да го прави.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #79 -: Май 17, 2011, 09:33:54 pm »

Защото ще липсва подкрепа, това ли фиксираш  :rolleyes: :unsure:

Малко по-долу съм поставила карта с днешна дата и въпрос дали ще се кандидатира...
Би ли я погледнала? :rolleyes:
Е,нали Луната ще ми даде изхода, ако няма аспекти между сигнификаторите, а то няма. Има само мерк и Юпи, ама 7 дом не е президентството и за това реших, че или ще му се опънат или ще търси съюзи.Ами,да,в крайна сметка няма да има подкрепа, ако изобщо се кандидатира, защото луната е в квадрат и със венера, управител на масите,че и сатъра е там, пак с квадрат, ще има квадрат и към марс.