Здравей Гост

Плутон на МЦ - натал , транзит , прогресия , дирекция

• 25 Отговора
  • 4413 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Впечатления , наблюдения , мнения , опит....Каквото се сетите , но конкретно за Плутон на МЦ.
Допускат се и материали копи-пейст ;D , както и цитати .....
Та за Плутон от осана до разпни го!
Приятно писане ..... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Трудно място е Плутон на МЦ.Наблюдавам го в няколко карти , изключвам моята , защото съм пристрастена.
Позицията му на най-видното място има не до там добра слава , но е необходимост по отношение на отделни поколения.
Разбира се , че е важна и неговата аспектация в картата , не само дома. Колкото по-аспектиран е Плутон толкова по-трайни и сложни са събитията , които се случват на всички нива.
Срещам го в картите на няколко политици на МЦ. В картата на сложни и противоречиви личности.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
... изключвам моята , защото съм пристрастена.

... към какво ?  ;D Към властта явяваща се вид наркотик ли ? Или към разширееението по Юпитер  :P Ти най-добре се познаваш, така че информация така да се каже от извора е най-достоверна.  :blink:

*

Марая

• 28287
... изключвам моята , защото съм пристрастена.

... към какво ?  ;D Към властта явяваща се вид наркотик ли ? Или към разширееението по Юпитер  :P Ти най-добре се познаваш, така че информация така да се каже от извора е най-достоверна.  :blink:

Това е причината да не визирам собствената си карта.... ;D Интересува ме мнението на останалите по отношение на този феномен....Само с власт ли можем да го свържем? :rolleyes:

Преди години, когато транзитен Плутон направи съвпад с МЦ, започна един нов и безкрайно щастлив период за мен.
Сбъдна се най-голямата ми мечта, която промени изцяло живота ми и беше основа за всичко, което се случва с мен и до ден днешен.
Тази година транзитен Плутон отново трябва да съвпадне с МЦ прогресивно, надявам се да е отново нещо значимо и положително, нещо което очаквам..
(Плутон в натала е в секстил с МЦ и Нептун, управител е и на МЦ)

*

Марая

• 28287
Преди години, когато транзитен Плутон направи съвпад с МЦ, започна един нов и безкрайно щастлив период за мен.
Сбъдна се най-голямата ми мечта, която промени изцяло живота ми и беше основа за всичко, което се случва с мен и до ден днешен.
Тази година транзитен Плутон отново трябва да съвпадне с МЦ прогресивно, надявам се да е отново нещо значимо и положително, нещо което очаквам..
(Плутон в натала е в секстил с МЦ и Нептун, управител е и на МЦ)

С две думи силен Плутон.... :blink: ;)

По повод обаче на щастливия период, за който споменах, трябва да отбележа, че имаше и още значими транзити. Не беше едиснтвено Плутон.. Той беше подкрепен и от транзитен северен л. възел в съвпад с МЦ, и транзитни Уран и Нептун в секстил към МЦ. 

*

Марая

• 28287

По повод обаче на щастливия период, за който споменах, трябва да отбележа, че имаше и още значими транзити. Не беше едиснтвено Плутон.. Той беше подкрепен и от транзитен северен л. възел в съвпад с МЦ, и транзитни Уран и Нептун в секстил към МЦ. 

Транзита на Плутон е важен в такива случай , защото срока на годност при него ;D е по-голям.

Да така е, особено плутон в комбинация с лунен възел...

*

Марая

• 28287
Да така е, особено плутон в комбинация с лунен възел...

Изпитан транзит и при мен...Много хора не устояват на този транзит , но това е един от онези с фатален привкус....При който плащането не е отложено , а е Кеш енд Кери....Силен транзит един от най-кармичните.... :blink: ;)
И все пак зависи как е подреден натала , защото ако не ни е писано да направим овчарски скок , няма като как да чакаме гегата.... ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
много са урсузести тия с Плутон на Мс в скорпион  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
;D , лоши , проклети и инатливи казва чичко Гугъл за този турцизъм.... ;D
В какъв смисъл са лоши?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
много са урсузести тия с Плутон на Мс в скорпион  ;D ;D ;D
В какъв смисъл са лоши?

ми криви са бе - тропат с крака, ако не стане на тяхното налитат на бой, нямат си мярка на устата па не мислят кво говорят, злопаметни са, вечните жертви се опитват да се изкарат постоянно, а като се разбеснеят чак треперят от бяс... ай сиктир и бабините манджи  :angry:

като ги захапе Плутона за гъза и са непоносими... иначе може да са най-миличките същества на планетата до преди някое изстъпление  :-\

*

Марая

• 28287
В какъв смисъл са лоши?

ми криви са бе - тропат с крака, ако не стане на тяхното налитат на бой, нямат си мярка на устата па не мислят кво говорят, злопаметни са, вечните жертви се опитват да се изкарат постоянно, а като се разбеснеят чак треперят от бяс... ай сиктир и бабините манджи  :angry:
;D ;D, на бой налита Марс , Плутон направо убива.... ;D Търси Марс виновен за боя... ;D ;)
Кой от двамата е крив днес? ;) ;D

*

abroad

• 2187
и без да е в Скорпион съм урсузеста и макар силно да се съмнявам, че точно в това му е проявлението ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
днес никой  ;D  Плутона им го е фанала липсата  :rolf:

ама мънинкото като го стегне шапката и не се трае  ;D  големият нищо, че му е на АС някак телешкото му Слънце го мързи много много да си развява байрака, обаче девойкатаааааа /с Плутона на мс/... който я вземе за жена - рахат ще си тегли с нея  :rolf: :rolf: :rolf:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
и без да е в Скорпион съм урсузеста и макар силно да се съмнявам, че точно в това му е проявлението ;D

ти сигурно си дърта вече  ;D /имам в предвид, че си на около 30години /споко аз съм по-дърта  :P // и вече си му свикнала на енергиите на Плутона, а диванетата не са го отработили още и ги хапе яко  :thinking:

*

Марая

• 28287
Изисква Плутон , когато е на МЦ....При това има високи изисквания не само към социума , но и към себе си.... ;D

Не мисля , че някой ще я вземе , по-скоро тя ще го вземе , Плутон на МЦ не допуска алтернативи.... ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
Изисква Плутон , когато е на МЦ....При това има високи изисквания не само към социума , но и към себе си.... ;D

Не мисля , че някой ще я вземе , по-скоро тя ще го вземе , Плутон на МЦ не допуска алтернативи.... ;D

не мога да нарека изискване нещо което е насочено само към другите без оглед на себе си! изисква да, чак дава нареждания... ама не е случил тоя Плутон на майка да му върви по свирката  ;)

а за вземането - все ми е тая, коча да се оправя като си я вземе  :rolf:  и сигурно ще е някой тихичък, че да може да му набива канчето по-лесно... горкият човек  :-\

*

Марая

• 28287

не мога да нарека изискване нещо което е насочено само към другите без оглед на себе си! изисква да, чак дава нареждания... ама не е случил тоя Плутон на майка да му върви по свирката  ;)

а за вземането - все ми е тая, коча да се оправя като си я вземе  :rolf:  и сигурно ще е някой тихичък, че да може да му набива канчето по-лесно... горкият човек  :-\

Плутон на МЦ не търси слаби и тихи , а равностойни...Другите са му безинтересни... ;D