Здравей Гост

Плутон на МЦ - натал , транзит , прогресия , дирекция

• 25 Отговора
  • 4397 Прегледи
Re: Плутон на МЦ - натал , транзит , прогресия , дирекция
« Отговор #20 -: Октомври 02, 2011, 11:50:41 pm »
Мда, аз имам плутон на МЦ в Скорпион в 9 дом...е наистина сме от изискващите....забравих да кажа че плутона е на трон :)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #21 -: Октомври 03, 2011, 08:24:43 am »
Цитат
Плутон на МЦ не търси слаби и тихи , а равностойни...Другите са му безинтересни...

Даже не и равностойни, а свръх, само от свръх можеш да се поучиш, останалото вече сме го минали.

« Отговор #22 -: Октомври 03, 2011, 11:22:59 am »
Кайли ти какво ще кажеш когато плутона освен всичко е на трон?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #23 -: Октомври 03, 2011, 04:47:16 pm »
Какво да кажа за кое?

« Отговор #24 -: Октомври 10, 2011, 07:14:52 pm »
скоро време по транзит се очертава плутон квадратура плутон към натален.наталния е в 7 дом везни а транзитния е на върха на 11 дом козирог.незнам какво да очаквам от този транзит но знам че ще е дълго време.който е преживял такъв транзит да пише как точно му е повлияло. :P :rolleyes:
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Октомври 11, 2011, 12:33:16 am »
скоро време по транзит се очертава плутон квадратура плутон към натален.наталния е в 7 дом везни а транзитния е на върха на 11 дом козирог.незнам какво да очаквам от този транзит но знам че ще е дълго време.който е преживял такъв транзит да пише как точно му е повлияло. :P :rolleyes:

Аз...,жива права...,здрава...корава...Не е страшно...дори да е засегнато слънцето...Просто по-надълбоко...и колкото по-навътре в океана на чувствата ти ...толкова по-добре! КЪСМЕТ! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците