Здравей Гост

Чужд сред свои - свои сред чужди....

• 58 Отговора
  • 6104 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Чужд сред свои - свои сред чужди....
« Отговор #40 -: Май 09, 2011, 04:05:32 pm »
Ми незнам по всяка вероятност са минимум 2-ма, с над 4 год разлика във възрастта. Хора които са или издигнати в обществото или единия е козирог. Възможни конфликти поради различни посоки в развитието на личността.
Трудни отношения има и завоалирани интриги с намесен родител.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Май 09, 2011, 04:15:37 pm »
Ми незнам по всяка вероятност са минимум 2-ма, с над 4 год разлика във възрастта. Хора които са или издигнати в обществото или единия е козирог. Възможни конфликти поради различни посоки в развитието на личността.

Имам един брат....Не е издигнат в обществото... ;D По-малък от мен , зодия рак....
Отношенията са различни , зависими са от рачешкото настроение. ;D

Единия от родителите имаше по-специално отношение...към него...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #42 -: Май 09, 2011, 04:15:57 pm »
И още нещо с У2 в 3 дом винаги ама винаги някой от братята или сестрите ще ти бъркат в джоба.  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Май 09, 2011, 04:17:51 pm »
И още нещо с У2 в 3 дом винаги ама винаги някой от братята или сестрите ще ти бъркат в джоба.  ;)

Абсолютна истина.... ;D То да беше само той.... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #44 -: Май 09, 2011, 04:34:36 pm »

Имам един брат....Не е издигнат в обществото... ;D По-малък от мен , зодия рак....
Отношенията са различни , зависими са от рачешкото настроение. ;D

Единия от родителите имаше по-специално отношение...към него...

Ми незнам не мога да преценявам за братя и сестри макар, че сега нещо ми просветна по моята карта.
У3 е в 12 дом - той не беше ли доведена майка или мащеха за момичетата а в мужка карта беше 6 дом. та Венерата е там, което показва че малките ми братя са от втори брак на баща ми .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Diyana

• 2705
« Отговор #45 -: Май 09, 2011, 05:55:16 pm »
Венера в 12 дом, водолей  :soe: Луна (У5), :soe: Меркурий (У7), :soe: Ас,  :kva: Марс (У2),  :sec: Уран (У11), квадрат и половина Лилит (в 5 дом), квинтил МС

Марс не е ли точно на куспидата на 3-ти дом? Да допълня анализа на темата и според традиционната западна... Сигнификатори на братята и сестрите би трябвало да са:

1. Управителят на трети дом - Венера - намира се в място без есенциални достойнства (перегрин), в 12-ти дом, в критичен градус, в квадрат с Марс. Няма "силата" да си свърши работата по трети дом, управлява се от Сатурн, за който - по-късно. Венера няма други аспекти освен квадрата й с Марс и полуквадрат/квадрат и половина към възлите, но и те са разходящи... "Съвпадите" й с Луна, Асц. и Меркурий не са ефективни, доколкото последните са в вече в следващия знак.
2. Алмутен на трети дом - Луна - намира се в място без есенциални достойнства, макар да е вече в знака на Асц. Риби и да "преминава" поради това в първи дом. Другото предимство на Луна е, че се намира в плодовит знак, в своя секта, в женски знак - в хайз е. Има рецепция с Марс, но Марс е дебилитиран и не може да я подкрепи пълноценно, тоест "перегринството" по знак май отново надделява и този сигнификатор също "няма мотивация" да даде обилие по трети дом.
3. Следващата поред планета с есенциални достойнства на мястото на К3 е Сатурн, което само по себе си е задържащ фактор, но е в своя терма и фас и е добре поставен аксидентално. Все пак, Сатурн е в стационарната си "точка", точно преди началото на ретрофазата, което не е ОК и е в квадратиращ знак към знака на Асц. (и на Луната), а сигнификаторите на родения - Асц. и на братята му (сигнификаторът на трети дом) трябва да се виждат и да са в добри отношения, за да е наред всичко с тях и въобще да ги има.
4. Планета в трети дом - Марс (ако разполагам с коректните рождени данни) е на около градус от куспидата на трети дом, дето се вика, може да се брои за елемент от трети дом, намира се в Телец, в квадрат с управителя си и управителя на трети, (Венера е и алмутен на Асц. в тази карта!), също е в своя секта, но е в женски знак и в заточение. Специално за любителите на злите звезди, отбелязваме, че е в съвпад със зловещата Алгол (както и К3, между впрочем). А освен всичко друго е и господар на арабската точка на братята и сестрите - 22 градуса на Скорпион, тоест има тройно основание да се счита сигнификатор на братята и сестрите.

Толкова за малките братя и сестри. По отношение на по-големите братя и сестри - на куспидата на 11-ти дом достойнства имат отново Сатурн, Марс и Луна, тоест анализът за тях изглежда по подобен начин. Освен това антисията на Сатурн е точно на К11.

Не помня какви още работи се гледаха, ако се сетя, ще ги допълня довечера. Разбира се - плодовити знаци на куспидите на 3 и 11 - то е ясно - и двата са земни - Телец е по-плодовит, Козирог - по-малко, но и двата са горе-долу в "неутралната" зона. Управителите им са подобаващо "подсушени".
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #46 -: Май 10, 2011, 02:47:08 am »

и аз съм така, добре, че нямам братя , сестри ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #47 -: Май 10, 2011, 02:53:09 am »
Привет! Имам сестра 2 години по-малка от мен. Бих казала трудни отношения, много различна от мен....Живее в Мадрид от 10 години, чуваме се на празници за да си честитим празника ...и толкоз. Бих добавила, че майка ни беше фактора донякъде да ни раzдалечи по много и различни причини за които предпочитам да не си спомням. К3 във везни, Венера в 3 дом-скорпион,аспекти на Венера- квадратура със Сатърн във водолей, секстил с Уран и Плутон в дева, съвпад с Нептун, тригон СЛВ в рак, тригон Хирон в риби.

упр. на к3 венера , тази в ролята на въздушна.... :rolleyes:
Даааа... съвсем въздухарска. Снощи бях доста уморена и не можах да \"включа\"    . Сестра ми има Слънце на 0,06* телец,а нейната Венера е на 2* в телец и са в опозиция на моята Венера.

« Отговор #48 -: Май 10, 2011, 07:02:50 pm »
При мен в 3 дом стои един Скорпион, който си е прибрал Плутончо, който пък е награбил доста аспекти, при това почти точни всичките:
1. точен квадрат със Слънцето
2. секстил с Луната
3. секстил с Асц
4. секстил с Венера
5. секстил с Нептун
6. секстил със Сатурн
7. квинтил с Марс
8. куинконс с МЦ

Хайде, можете ли да познаете имам ли, нямам ли братчета, сестрички?  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Май 10, 2011, 07:07:55 pm »
БИ трябвало да имаш и от двете..... ;D

« Отговор #50 -: Май 10, 2011, 07:10:57 pm »
тцЪ, нито едното, нито другото, сам самичко съм...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #51 -: Май 11, 2011, 06:56:03 pm »
При мен У3 е Юпитер(и Сатурн и Уран):

Юпитер - той е в 10, на 3гр от 11. Съвпад със СЛВ и опозиция с Меркурий.
Сатурн - в 11, опозиция със Слънце и тригон с Венера
Уран - в 2, секстил Сатурн, тригон  Слънце, квадрат с Юпитер

А това лице какви братя и сестри има  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Vision

• 3523
« Отговор #52 -: Май 12, 2011, 01:17:08 am »
При мен У3 е Юпитер(и Сатурн и Уран):

Юпитер - той е в 10, на 3гр от 11. Съвпад със СЛВ и опозиция с Меркурий.
Сатурн - в 11, опозиция със Слънце и тригон с Венера
Уран - в 2, секстил Сатурн, тригон  Слънце, квадрат с Юпитер

А това лице какви братя и сестри има  ;)

първото, което ми хрумва- по- възрастни, заради съвпада на у3 със сатурн../доста широк съвпад/..който може да показва и само голяма разлика във възрастта, защото венера е в дева, с управител меркурий..или ако има двама, единият да е доста по- голям, който се е грижил за лицето, а другият е доста по- малък, с когото са приятели..а понеже сатурн е у6, може и да работят заедно с по- големия..а най- вероятно изобщо не е така.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Yaya

• 2265
« Отговор #53 -: Май 12, 2011, 02:11:29 pm »
аз пък си мисля, че У3 в съвпад със Сатурн дава трудни отношения с братя и сестри. Веенерата е въздушна, виждам, че тук много обсъждат Венера като У3.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Vision

• 3523
« Отговор #54 -: Май 13, 2011, 01:24:28 pm »
аз пък си мисля, че У3 в съвпад със Сатурн дава трудни отношения с братя и сестри. Веенерата е въздушна, виждам, че тук много обсъждат Венера като У3.

ама ти не знаеш ли?!!  :haha:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #55 -: Май 13, 2011, 02:09:20 pm »
Ами то хлапето й е на 4. Още не знае. :mellow:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Yaya

• 2265
« Отговор #56 -: Май 13, 2011, 03:51:57 pm »
е, ся, за броя и при него и при мен знам, но за вида на отношенията не знам  ;D

А Шопенхауер

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #57 -: Май 13, 2011, 10:01:44 pm »
К3 - водолей, дома е празен, уран се намира във 2ри дом в козирог, съвпад нептун, имам по-малък брат със земен акцент и доста братовчеди и братовчедки - близки, далечни - с всичките имам различни взаимоотношения, и с всичките се разбирам чудесно :)))))
А имам една приятелка, която има брат, като почина баща й се оказа, че има още 2-3 сестри  ;D
И още една, която миналата година едва разбра, че има брат  ;D има уран на к3 в стрелец, хубава изненадка   :P
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Vision

• 3523
« Отговор #58 -: Май 14, 2011, 12:29:30 am »
е, ся, за броя и при него и при мен знам, но за вида на отношенията не знам  ;D

аа, за детето ти ли става въпрос!??..въобще и не погледнах на колко години е ''лицето'' горе долу поне.. :-[