Здравей Гост

Транзита на Уран през ИЦ

• 18 Отговора
  • 2907 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Транзита на Уран през ИЦ
« -: Май 09, 2011, 07:55:36 pm »
Един от най-тежките транзити , не само заради дома , а и заради рефлектирането...
Производството на мълнията /Уран/ , дава отражение на всички кардинални оси...
Това не е оня лек транзит на Юпитер в рамките на 1 г. , това е транзит с траен и невъзвратим отпечатък не само в/у статуквото , но и в/у личността....

Имате ли впечатления? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
Re:Транзита на Уран през ИЦ
« Отговор #1 -: Май 09, 2011, 08:10:17 pm »

и аз питам същото ;D, защото ми предстои скоро

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Май 09, 2011, 08:18:23 pm »

и аз питам същото ;D, защото ми предстои скоро

Аз имам , защото той доста дълго време се подвизава в 4-ти дом...Е , не като както беше , когато съвпадна с ИЦ...., ро-различен е и сега , когато вече е в знака на овена.... :blink:
При него за разлика от множеството други транзити на венера , марс , юпитер има събитийност....За събития предстоящи и отминали гледам Уран...Той никога не лъже и не закъснява... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #3 -: Май 09, 2011, 08:34:02 pm »
Е , не като както беше , когато съвпадна с ИЦ...., ро-различен е и сега , когато вече е в знака на овена.... :blink:

аз ли така ти повлиях, че започна толкова неясно да се изразяваш :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Май 09, 2011, 08:50:23 pm »
Е , не като както беше , когато съвпадна с ИЦ...., ро-различен е и сега , когато вече е в знака на овена.... :blink:

аз ли така ти повлиях, че започна толкова неясно да се изразяваш :P ;D

В името на конкретиката: ;D ;)

В наталната ми карта планетата Уран е заела твърде видна и сериозна позиция. Най-високо поставена на МЦ , тя е в опозиция на 4-я ми дом и Хирон...
Уран управлява трети дом от наталната ми карта. Изключително буквален при мен по редица причини- аспектацията , която прави с всички планети....Почти няма планета до която да няма допир , без значение как -минорно , мажорно , кармично.Той просто налага своето присъствие по един типично негов начин-невъзмутимо , пълен непукис....
Та , първия му сблъсък започна в далечната 2003 мисля , че беше , когато Уран постави отпечатък с квадратура в/у нодалната ос 1-7-ми , а малко по-късно и в/у управителя на ЮЛВ -меркурий , втори съуправител на 7-ми дом и управител на МЦ , Или диспозитор на Уран....От тук всъщност започна и време разделно , една епопея , която е достойна за екранизация....Нестандартно , непредсказуемо , неуравновесено , неузнаваемо Уран маркираше приоритети и сътворяваше на пръв поглед бели....Болеше , болката свиваше сърцето , беше чувство , без разумно обяснение /уран -мисловен процес , висшата изява на Меркурий/....Потъваха мечти , илюзии , години , време....сякаш нямаше минало , всичко изгаряше , нямаше спомени...Лоното беше стопено в лавата от високочестотните му вибрации....Трасето беше очертано , последва квадратурата със слънце и от тук насетне край или начало или и двете...Нямаше избор , Уран не дава право на избор....Стъпвайки на ИЦ.....и опозирайки собствената си позиция , той даде едно друго усещане за свобода , по-различна от представите изградени до този миг.... ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #5 -: Май 09, 2011, 08:56:28 pm »
аз поне като съм неясна съм кратка, щото не обичам да се обяснявам
как можа толкоз да изпишеш без нищо да кажеш ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Май 09, 2011, 08:57:55 pm »
;D ;D ;D , много ти казах...,чети м/у редовете... :P

Дипломация :P....

« Отговор #7 -: Май 09, 2011, 09:07:08 pm »
Транзита на Уран през ИЦ при мен ще се случи след 13 години.
Имам спомен за преминаването му през АСЦ. Това беше преди около 15 години. Тогава срещнах една кармична любов.
Много странна, тя не се реализира, но и до днешен имаме много специална връзка с този човек.
При повторното (ретроградно) преминаване през АСЦ загубих домашния си любимец, с когото съм израстнала от дете и безумно много обичах... Имах усещането че съм загубила всичко.
(уран упр. на асц)

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #8 -: Май 09, 2011, 09:13:13 pm »

Хм, в момента ако правилно го виждам, транзитния уран ми е в точен квадрат с натален марс и почти точна опозиция на натален плутон.Марса е в  12, а уран транзитира в 9.Това според вас индикатор за някаква промяна ли е? ....защото ако трябва да съм честна, усещам го по- скоро като вътрешна борба с неясни параметри... :angry:

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Май 09, 2011, 09:21:08 pm »

Хм, в момента ако правилно го виждам, транзитния уран ми е в точен квадрат с натален марс и почти точна опозиция на натален плутон.Марса е в  12, а уран транзитира в 9.Това според вас индикатор за някаква промяна ли е? ....защото ако трябва да съм честна, усещам го по- скоро като вътрешна борба с неясни параметри... :angry:

Период на нервно напрежение , складирано в подсъзнанието , страхове и ум който в този етап трудно може да бъде овладян от логика....В материален план е не до там добър аспекта...Бъди педпазлива с електричество , ножове и автомобили , както и самолети в този период особено при дълги пътувания....Безразсъдното и импулсивно поведение не е най-правилно... :blink:

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #10 -: Май 09, 2011, 09:25:06 pm »

Период на нервно напрежение , складирано в подсъзнанието , страхове и ум който в този етап трудно може да бъде овладян от логика....В материален план е не до там добър аспекта...Бъди педпазлива с електричество , ножове и автомобили , както и самолети в този период особено при дълги пътувания....Безразсъдното и импулсивно поведение не е най-правилно... :blink:
Ха ;D имах потенциален проблем при дълго пътуване, само разума ме спаси от още по- големи главоболия- финансови ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Май 09, 2011, 10:10:58 pm »

Ха ;D имах потенциален проблем при дълго пътуване, само разума ме спаси от още по- големи главоболия- финансови ;D

А управителите на 2-8ми къде са? :rolleyes:

« Отговор #12 -: Май 10, 2011, 03:09:45 am »
ей ме на , преживяла съм го- тр. Уран на К4, кажете какво се е случило тогава  :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #13 -: Май 10, 2011, 04:27:52 am »
ей ме на , преживяла съм го- тр. Уран на К4, кажете какво се е случило тогава  :rolleyes:
Стреличка,мисля,че си забременяла,родила или спонтанен аборт-впоследствие е имало и предстой в болница,отдръпване от близки и приятели.Другото ми предположение е някава операция-отново престой в болница или загуба на близък приятел или роднина-периода съвпада с саде сати-тежък е за самата теб. :(
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #14 -: Май 10, 2011, 04:58:16 am »
ей ме на , преживяла съм го- тр. Уран на К4, кажете какво се е случило тогава  :rolleyes:

аз смятам, че неочаквано заминаване в чужбина и смяна на дома, което обаче не е било желано или поне не е било това което се е очаквало да бъде  ;)

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #15 -: Май 10, 2011, 01:54:12 pm »
и на мен ми предстои...след 2 години, когато ще направи точен тригон с нат.Нептун (който ми е в 12 дом, У3). Уран е У2 в нат.карта, като дома е интерсептиран... някъде по същото време транз.Юпитер трябва да застане на ДЦ, като между транзитите на уран и юпитер има секстил...посъветвайте ме какви аспекти да гледам...и мен малко ме притеснява този транзит...

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #16 -: Май 10, 2011, 02:55:48 pm »

А управителите на 2-8ми къде са? :rolleyes:
На 2 е слънце в 10, а на 8- уран- в 4 :blink: Щоооо?

« Отговор #17 -: Май 11, 2011, 03:25:33 am »
това е датата на сватбата, брака си е саде сати, тогава  и сега пак съм в саде сати
 имаше смяна на дом , и то три докато излезе тр.Уран ат 4 дом
а родих една година след това ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Май 11, 2011, 03:41:10 am »
това е датата на сватбата, брака си е саде сати, тогава  и сега пак съм в саде сати
 имаше смяна на дом , и то три докато излезе тр.Уран ат 4 дом
а родих една година след това ;)

Забременяването е по Сатурн в съвпад с Луна - Сатурн е У5. Сатурнов и Уранов аспект се застъпват, Сатурн върху луна, а Уран върху Слънце на ИЦ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥