Здравей Гост

Ами сега ?

• 10 Отговора
  • 2337 Прегледи
*

edna

• **
  • 541
Ами сега ?
« -: Септември 14, 2005, 11:10:59 am »
Въпроса ми е такъв в солара соларната луна е в точна опозиция на наталното и соларно Слънце ..Чудя се това колко лошо може да излезне да не говорим, че соларня плутон коийто е в савпа със Слънцето е в квадратура с Луната и възлите , понеже северния възел е в съвпад с луната...В натала Луната управлява 5дом, а е в 1 дом  ...Слънцето е в 10дом, а управлява 6дом, Плутон е в 6 дом, а управлява 9дом..Това е солара на баща ми много се притеснявам , а и тази опозиция на Слънцето с Луната и то всички аспекти са точни...минават ми все лоши мисли през главата... :ph34r:

*

АН

Ами сега ?
« Отговор #1 -: Септември 15, 2005, 06:07:40 pm »
Според мен, принципно такава постановка на въпроса е неподходяща :)

Та ако астрологичното знание провокира у нас страхове, то по-добре да не се занимаваме с него :)

Аспектите между светилата / в случая натални и соларни/ бележат важна година, а щом ти минава през ума, че трябва да се притесняваш, то посъветвай баща си да се грижи за здравето си :)  

*

edna

• **
  • 541
Ами сега ?
« Отговор #2 -: Септември 16, 2005, 10:28:50 am »
Цитат
Според мен, принципно такава постановка на въпроса е неподходяща :)

Та ако астрологичното знание провокира у нас страхове, то по-добре да не се занимаваме с него :)

Аспектите между светилата / в случая натални и соларни/ бележат важна година, а щом ти минава през ума, че трябва да се притесняваш, то посъветвай баща си да се грижи за здравето си :)
Благодаря АH

ще му кажа да се пази май и аз трябва да се пази понеже  в моя ще са в точен квадрат, но мисля да не с епритеснявам то каквото има да става ще става ...така че :) няма да се дам  на лошите мисли . като ми дойде до главата ще му мисля ))

*

АН

Ами сега ?
« Отговор #3 -: Септември 16, 2005, 04:47:16 pm »
Е, можем да му мислим и от сега, но да гледаме да не се страхуваме много :)

Всъщност независимо дали в радикс, солар, дирекция, прогресия или транзити виждаме взаимодействие между светилата, то можем да сме сигурни, че то ще си намери израз :)  - може да е между съзнание и подсъзнание, между мъжко и женско начало, при общуване с висшестоящи или пък с жени или пък с родител и т.н. аналогиите на светилата :)

И от друга страна, може би във всеки период, все в някоя от изброените карти, можем за себе си да открием аспект между светилата...
И излиза, че някой от споменатите проявления все е на дневен ред, така че никак не е зле да мислим перманентно върху тия аналогии и да си търсим правилно разбиране и осъзнаване и реагиране :)

Ти каква аналогия към момента откриваш в живота си, която да съответства на аспекта между Слънце и Луна?

*

edna

• **
  • 541
Ами сега ?
« Отговор #4 -: Септември 17, 2005, 12:40:42 pm »
Цитат
Е, можем да му мислим и от сега, но да гледаме да не се страхуваме много :)

Всъщност независимо дали в радикс, солар, дирекция, прогресия или транзити виждаме взаимодействие между светилата, то можем да сме сигурни, че то ще си намери израз :)  - може да е между съзнание и подсъзнание, между мъжко и женско начало, при общуване с висшестоящи или пък с жени или пък с родител и т.н. аналогиите на светилата :)

И от друга страна, може би във всеки период, все в някоя от изброените карти, можем за себе си да открием аспект между светилата...
И излиза, че някой от споменатите проявления все е на дневен ред, така че никак не е зле да мислим перманентно върху тия аналогии и да си търсим правилно разбиране и осъзнаване и реагиране :)

Ти каква аналогия към момента откриваш в живота си, която да съответства на аспекта между Слънце и Луна?
Определено се чуствам малко като преследвана от тази квадратура :)) нестига, че в монета я имам в прогресията Луна към Слънце, но и в солара ще  я  яма за другата година :)) хувабо е, че Слънцето ми е в ъглов дом и Луната също, а четох че това е добре..Мисля си понеже Луната е доста важна за мен нали ми управлява Асц Слънцето пак ми е в 10дом и ми управлява 2дом...Предполагам  ще се настроая към нещо смислено да направя, например с работата си :)) ..Не виждам тук аналогията мъж-жена макар понякога да е така по скора виждам аз -асц и моето положение -МЦ мисля, че ще ме накара динамично да промена нещата в живота си може би и Сатурна ми помага в 1 дом за това, но сmятам че ще е на базата да градя нещо важно за мен, дано не са хвърлени сили нa вятъра :))

*

АН

Ами сега ?
« Отговор #5 -: Септември 17, 2005, 04:59:51 pm »
Много често при аспект между светилата откриваме кои сме - може и чрез работата :)  

*

edna

• **
  • 541
Ами сега ?
« Отговор #6 -: Септември 19, 2005, 12:15:31 pm »
Цитат
Много често при аспект между светилата откриваме кои сме - може и чрез работата :)
 :D  :D  :D  

*

Gostenka

Ами сега ?
« Отговор #7 -: Септември 22, 2005, 09:36:35 pm »
Цитат

:D  :D  :D

Pratih ti belejka tuk  :)  

*

Gostenka

Ами сега ?
« Отговор #8 -: Септември 22, 2005, 09:47:09 pm »
Цитат
работата :)
Zdravei, AH!
Az sym na rabotna vylna posledno vreme...  :ph34r:  :D
"Bebeto" si se rodi tochno, kogato si trqbvashe , imashe dobro posreshtane , obichano i gledano  e :rolleyes: , ima si da se razviva i usyvyrshenstva, no mislq ,che zasega se razviva dobre, kato za nachalo mi se vijda dobre  :rolleyes:
Zanimaniqta s "Nego" mi dokaraha malko v poveche naprejenie i stres i imam mnogo neqsni synihta, no oshte malko i vsichko shte  se harmonizira i doide na mqstoto  :rolleyes:
Blagodarq :rolleyes:  

*

АН

Ами сега ?
« Отговор #9 -: Септември 23, 2005, 09:36:27 am »
Цитат
Цитат
Zdravei, AH!
"Bebeto" si se rodi tochno, kogato si trqbvashe , imashe dobro posreshtane , obichano i gledano  e :rolleyes: , ima si da se razviva i usyvyrshenstva, no mislq ,che zasega se razviva dobre, kato za nachalo mi se vijda dobre  :rolleyes:
Zanimaniqta s "Nego" mi dokaraha malko v poveche naprejenie i stres i imam mnogo neqsni synihta, no oshte malko i vsichko shte  se harmonizira i doide na mqstoto  :rolleyes:
ЧЕСТИТО! :)

*

Gostenka

Ами сега ?
« Отговор #10 -: Септември 24, 2005, 12:11:54 am »
Цитат
Цитат
Цитат
Zdravei, AH!
ЧЕСТИТО! :)
 :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:
Blagodarq!!!