Здравей Гост

Цикъл Венера - Марс

• 127 Отговора
  • 16784 Прегледи
*

Asol

• 4140
Цикъл Венера - Марс
« -: Май 15, 2011, 08:14:27 pm »

Предстоящият цикъл Венера - Марс в Телец в тригон с Плутон поставя тенденция за стабилни, но силни любовни чувства. Тези които имат аспект на транзитен Плутон с Венера актуален през тази година може да срещнат Любовта по време на този мунданен цикъл, а и да развият поетични заложби по този случай.  ;D Време подходящо за тези, които се занимават с писане и "обличането" му в красива форма.  Мунданният съвпад е в секстил с Хирон - може евентуално да се "излюпи" някоя Пепеляшка.  ;D

Andre Rieu - Romantic Moments

*

Lillie

• 30532
Re:Цикъл Венера - Марс
« Отговор #1 -: Май 15, 2011, 08:16:21 pm »
Тези които имат аспект на транзитен Плутон с Венера актуален през тази година може да срещнат Любовта по време на този мунданен цикъл, а и да развият поетични заложби по този случай.  ;D

А Плутон към Луна не върши ли работа?  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Май 15, 2011, 08:19:22 pm »
А съвпад на цикъла с натална луна , как бихте интерпретирали? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Май 15, 2011, 08:21:29 pm »
Блазе ти.  :blink:
При мен отключва наталната квадратура между Сатурн и Уран, тя вече е излязла на дневен ред и по прогресии, и по дирекции. Не знам какво да очаквам вече...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #4 -: Май 15, 2011, 08:21:54 pm »
Тези които имат аспект на транзитен Плутон с Венера актуален през тази година може да срещнат Любовта по време на този мунданен цикъл, а и да развият поетични заложби по този случай.  ;D

браво на транзитите .
Този съвпад ми влиза в 8 дом и прави опозиция с натален Плутон,който е в съвпад с Венера,
май ще се плодим,трябва да се пазя  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Май 15, 2011, 08:24:15 pm »
Блазе ти.  :blink:
При мен отключва наталната квадратура между Сатурн и Уран, тя вече е излязла на дневен ред и по прогресии, и по дирекции. Не знам какво да очаквам вече...

В много точен секстил със сатурн ще бъде цикъла , както и меркурий в съвпад с луната... ;D
Да видим , по принцип при мен силно поставената луна винаги играе важна роля.... :rolleyes:
Как ли ще се изяви по вертикал и хоризонтал... :rolleyes: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Май 15, 2011, 08:24:26 pm »
Този съвпад ми влиза в 8 дом и прави опозиция с натален Плутон,който е в съвпад с Венера,
май ще се плодим,трябва да се пазя  ;D

Всеки с късметЯ си.  ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Май 15, 2011, 08:30:24 pm »
На к6 при мен ще бъде изявата...Разкрачен стоеж за цикъла.... ;D

*

holanda

« Отговор #8 -: Май 15, 2011, 08:33:42 pm »

много ще го ''работиш'' в този период  :P

между другото,съвпада в Телец дали може да повлияе негативно на пластични операции ?
Моя приятелка ще си прави точно на тази дата ,а при нея Плутона е малко по-напред и опозицията му с Марс/Венера е по-точна .  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Май 15, 2011, 08:35:43 pm »
Хайде по-кротко в темата на Асол  :blink:, тя сигурно е очаквала по-сериозна дискусия и може да й станат неприятни някои наши изцепки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Май 15, 2011, 08:39:40 pm »

много ще го ''работиш'' в този период  :P

между другото,съвпада в Телец дали може да повлияе негативно на пластични операции ?
Моя приятелка ще си прави точно на тази дата ,а при нея Плутона е малко по-напред и опозицията му с Марс/Венера е по-точна .  :-\

Да , обаче е в 5-ти...ще работя на любовния фронт... :P

По принцип това е един много свеж цикъл и доста приятен , които има около година влияние....
Темата сексуалност , желания , любов съпътстват този цикъл и в знака на Венера при това земна си е бонус от вселената.... ;D

« Отговор #11 -: Май 15, 2011, 09:06:56 pm »
Благодаря ти за хубавата тема, Асол! :wub:

Цикълът започва в Телец. Предполагам, че на първо място ще бъдат поставени физическите удоволствия, като преминаването към по-сериозни маневри е задължително след продължително ухажване, придружено с приятна музика и добра храна (и отлежало червено вино). Ооооо, Телецът разбира от добра храна (баща ми е Телец). ;D Квинкокс със Сатурн - все пак не избързайте с предложението за брак. Всичко по реда си. Хехехе, шегувам се.

При мен съвпадът Венера-Марс е в 3-тия ми дом (който е под управлението на Венера) в точна опозиция с Юпитер (У11 и може би У10) в 9-ти. Мисля, че ще флиртувам с чужденци. Chao, ragazzi, io vengo. ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #12 -: Май 15, 2011, 09:43:15 pm »
Наистина хубава тема Асол :blink:
Знаете,че мен от март насам ме тресат любоФни чувства ;D
Та,при мен този цикъл марс венера ,ще ми се случи върху прогресивно слънце в 10ти дом,а както знаете аз имам и по натал марс венера в телец в 10ти.Ще бъде и в тригон с юпитер от 6ти дом.
Горе долу около тази дата ще имам и венерин възврат,а по късно и марсов.
Имам сходящ тригон транзитен плутон с венера :-[
Та,ако не е "онзи", ;Dможе да се появи някой друг :P
Хареса ми това за писането което казваш,дано ми възложат още една такава задача в бъдеще,че ми хареса :blink:

П.С.Асол радвам се,че си в добро настроение :blink:,а не както преди :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Май 15, 2011, 09:46:27 pm »
Ха, сега зацепих, че и на мен ми е в съвпад с прогресивното Слънце, дано този път проработи. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Май 15, 2011, 10:36:30 pm »
Опаа, на тригон от пр.асц и секстил зсц.. :rolleyes:
В конкретика засяга и аспектира доста точно картата ми...
Дали няма да даде нещо интересно... :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #15 -: Май 15, 2011, 10:53:35 pm »
на мен ми се случва във втори дом. няма кьорав аспект, освен опозе с Локуса... пак нищо нема да хвана  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #16 -: Май 15, 2011, 11:05:12 pm »
А аз какво да очаквам като е в 9 дом и ми опозира с точност Венерата в 3Д и прави тригон с Уран в 1Д... :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Май 15, 2011, 11:07:25 pm »
на мен ми се случва във втори дом. няма кьорав аспект, освен опозе с Локуса... пак нищо нема да хвана  ;D

Имаш секстил със слънцето... :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #18 -: Май 15, 2011, 11:10:01 pm »

ма къв секстил бе, като то е на 13я градус. ама сега видях, че е в квадрат и то точен от прогресивният връх на 5 дом - тва брои ли се  :unsure:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Май 15, 2011, 11:17:09 pm »

ма къв секстил бе, като то е на 13я градус. ама сега видях, че е в квадрат и то точен от прогресивният връх на 5 дом - тва брои ли се  :unsure:

Допустимата орбиса при светилата е 5гр.
Брой се разбира се карето с в-ха...а и 5-ти дом е свързан с цикъла....