Здравей Гост

Необикновените способности на стрелеца

• 132 Отговора
  • 15484 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
1. Оптимизъм до дупка.
2. Вяра , дори когато няма изход.
3. Любов към животните.
4. Любов към природата.
5. Непоправим философ.
6. Не търпи лъжата и двуличието.
7. Не понася подлизурковците.
8. Вечно търси знания и хора.
9. Не понася фалша....

Нататък продължете Вие и кажете защо....И на кому е нужен стрелеца.... :yahoo: :haha:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Необикновените способности на стрелеца
« Отговор #1 -: Май 17, 2011, 06:28:24 am »
Как на кому!? :o ;D ;D ;D
На целия комплексиран свят....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #2 -: Май 17, 2011, 06:32:26 am »
 ;D
инфантилен до безобразие,
невнимателен,
приказлив,
забързан,
недеждата умира последна,
свободолюбив,
малко егоцентрици,
чувство за хумор и себе/ирония,
търси се забавната страна на нещата,
прахосници,
 :-\

човекът който ще попита "Защо"

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Май 17, 2011, 06:32:40 am »
За съжаление Стрелецът като всеки друг знак не е изтъкан само от положителни черти.
Познавам изключително фалшиви и лицемерни Стрелци, да не се обиждат присъстващите във форума.
Навремето имах приятелка с акцентиран Стрелец в хороскопа, Луна в Риби. Много обичаше животните, но беше доста шантава и послъгваше, не можеше да се разчита на нея.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #4 -: Май 17, 2011, 06:34:33 am »
За съжаление Стрелецът като всеки друг знак не е изтъкан само от положителни черти.
Познавам изключително фалшиви и лицемерни Стрелци, да не се обиждат присъстващите във форума.
Навремето имах приятелка с акцентиран Стрелец в хороскопа, Луна в Риби. Много обичаше животните, но беше доста шантава и послъгваше.

:-[ брех, ама понякога има стрелци дето могат такива приказки от 1001 нощ да сътворят и не с цел да излъжат или да изобщо съвсем безцелно ами ей така заради историята  :rolleyes:
Но пък си права, че има доста лицемерни стрелци (фокусирам хора със слънце в стрелец).
Всъщност лицемерието може да се търси по кофти поставен меркурий?
« Последна редакция: Май 17, 2011, 06:41:45 am от Fairy »

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Май 17, 2011, 06:39:55 am »
Навремето имах приятелка с акцентиран Стрелец в хороскопа, Луна в Риби. Много обичаше животните, но беше доста шантава и послъгваше.

:-[ брех, ама понякога има стрелци дето могат такива приказки от 1001 нощ да сътворят и не с цел да излъжат или да вземат ами ей така заради историята  :rolleyes:

ХА-ХА-ХА... ;D ;D ;D ;D стребец....,кой друг може да признае слабостите си.... ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Май 17, 2011, 06:45:26 am »
:-[ брех, ама понякога има стрелци дето могат такива приказки от 1001 нощ да сътворят и не с цел да излъжат или да вземат ами ей така заради историята  :rolleyes:

Лъжите им не винаги са безобидни фантазии или на шега, има и съвсем предумишлени. Стрелците с подчертан земен елемент ми се струват по-прями, тези с повече въздух са по-хлъзгави, често изглеждат непоследователни, престорено любезни, умеят да замазват.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Май 17, 2011, 06:45:49 am »
Навремето имах приятелка с акцентиран Стрелец в хороскопа, Луна в Риби. Много обичаше животните, но беше доста шантава и послъгваше, не можеше да се разчита на нея.

Каза овена.... И НАВИРИ РОГЦА.... ;D ;D :wub:

Така де...,щото говорим за необикновените способности.... :P ;D

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #8 -: Май 17, 2011, 06:48:04 am »
Ябълков пай (оригиналната рецепта е за мъже, но мисля, че отлично пасва на Стрелчета)
Вземете от хладилника 10 яйца, оставете седемте здрави на масата, сега изтрийте пода и следващия път бъдете внимателни. Вземете голяма купа, разбийте в ръба й яйцата и изсипете тяхното съдържание в купата. Изчистете масата и столовете от жълтъците и бъдете още по-внимателни.

И така, имаме 5 жълтъка в купата. Сега вземете миксер, сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците ... нищо, пробвайте пак да сложите накрайниците ... сега разбивайте.

Измийте си ръцете, лицето, шията, гърба - и махнете жълтъците от ушите си. И тъй, вече имаме в купата 2 разбити жълтъка, колкото са ни и необходими за пая, де. Сега облепете стените и прозорците на кухнята с найлончета за ремонт и покрийте мебелите с някакви стари тъкани.

Време е да добавим брашното. Сипете в чаша 200 грама, изсипете чашата в купата при жълтъците, останалите 800 грама внимателно съберете (в никакъв случай с прахосмукачката !) и върнете в пакета. След като се убедите, че стените и прозорците са наистина добре облепени, започнете разбиването на сместа. Когато приключите, оставете я в хладилника да си отдъхне.
Вземете душ.

Изберете 4 големи ябълки и остър нож, като предварително изтичате до аптеката за йод, пластир и бинт. Време е да пристъпим към чистенето на ябълките. Не се притеснявайте ... обработете палеца с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете, че са ни необходими 2 ябълки, така че в процеса на приготвянето, може да изядете само половината... Обработете с йод показалеца и средния пръст и ги бинтовайте. Единствената останала и нарязана на ленти ябълка, я прибавете в купата. Останалите ги съберете от пода и ги изхвърлете, защото вече са полазени от буболечки, след последното ви чистене.

Разбъркайте отново с миксера и измийте хладилника, че ако засъхне, се мие трудно. Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете във фурната. Почакайте час и ако няма видими промени, включете фурната. Като се събудите, не звънете в пожарната, а отворете прозорците. И фурната.

След всичко преживяно идете в близката кръчма.

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #9 -: Май 17, 2011, 06:50:56 am »

Лъжите им не винаги са безобидни фантазии или на шега, има и съвсем предумишлени. Стрелците с подчертан земен елемент ми се струват по-прями, тези с повече въздух са по-хлъзгави, често изглеждат непоследователни, престорено любезни, умеят да замазват.

;D приемам го почти като комплимент... дори и в измишльотините си трябва малко структура и степенуване :), че и логика, а земята дава всичко това :)

напълно съм съгласна, че има изключително злобни и хъммм интригантстващи представители - и мъже и жени. Явно не добре поставен Юпитер или лични планети с Нептун (които достатъчно дълго е бил в стрелец) си казват думата

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #10 -: Май 17, 2011, 06:51:03 am »
 ;D ;D ;D ;D

Вечният търсач на истини! Даже без да я търсят, тя сама идва при тях в точния момент!
Според мен всички стрелци са щастливи по дефаут  :P
Стрелците притежават необикновен оптимистичен заряд, с който зареждат хората около себе си! Лекуват "болните" настроения на околните само с усмивка  :P
Докато скорпионите се саморазрушават и едва тогава възкръсват от пепелта за един нов живот, за едно ново начало.. стрелците не се разрушават сами, те вярват в себе си, извличат най-хубавото от всяка ситуация, пред тях винаги има нови и нови хоризонти, нови възможности.. Душата им е свободна!
Носят любовта със себе си, не страхуват да я раздават, те се зареждат от най-малкото.. виждат красота и живот навсякъде! Във всяко стръкче тревичка, в слънчевите лъчи, дори в усмивките на непознатите минувачи по улицата!  : )))))))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Май 17, 2011, 06:52:27 am »
;D
инфантилен до безобразие,
невнимателен,
приказлив,
забързан,
недеждата умира последна,
свободолюбив,
малко егоцентрици,
чувство за хумор и себе/ирония,
търси се забавната страна на нещата,
прахосници,
 :-\

човекът който ще попита "Защо"

Ми това съм АЗ.... :rakeattack: :haha: :haha: :confuse3: :haha:

И преднатални затъмнения си имам....ха-ха-ха...горката аз.... ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Май 17, 2011, 06:53:14 am »
Всеки знак има и положителни, и отрицателни черти.
Но не бива да изтъкваме само положителните и да забравяме за недостатъците.
По начало имам позитивно отношение към огнените, особено към Стрелеца. Но с годините започнах да се натъквам на доста скрити качества у тях, които влизат в противоречие с изградения стереотип - прям, искрен, директен, натърпящ лицемерие... Все пак това е мутабелен знак, а Юпитер също е двойнствена планета, а не това, за което обикновено го представят в астрологията. Както и при всеки друг знак, от изключително важно значение е с кои знакови и планетни акценти се комбинира стрелешкото в картата, там е разковничето.  ;)

Не се и съмнявам, че Стрелец с акцент върху Скорпион, Козирог или Телец може да бъде до болка прям. Но ще важи ли същото за Стрелец с акцент върху Риби, Везни или Рак?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #13 -: Май 17, 2011, 06:55:29 am »
Еее, аз докато си пишех коментарчето, вие извадихте керливите ризи  ;D ;D ;D мислех, че темата е с положителен наклон  :-[
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #14 -: Май 17, 2011, 06:59:28 am »
Навремето имах една "приятелка" стрелец с много земни планети, ахх каква лъжкиня излезе, а се правеше на Девата от Гуадалупе.. тук часа ще да е изиграл голяма роля, но го нямам.

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #15 -: Май 17, 2011, 06:59:39 am »
явно кирливите ризи са много  ;D

все още не далеч времето, когато Плутон тъпчеше огнените слънца.. и съвсем не се знае, на кой къде са му избили рогата (пардон стрелите). Освен, че стрелеца може да бъде наивно откровен, може да пуска едни змайски ама съвсем целенасочено.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Май 17, 2011, 07:00:27 am »
;D ;D ;D ;D

Вечният търсач на истини! Даже без да я търсят, тя сама идва при тях в точния момент!
Според мен всички стрелци са щастливи по дефаут  :P
Стрелците притежават необикновен оптимистичен заряд, с който зареждат хората около себе си! Лекуват "болните" настроения на околните само с усмивка  :P
Докато скорпионите се саморазрушават и едва тогава възкръсват от пепелта за един нов живот, за едно ново начало.. стрелците не се разрушават сами, те вярват в себе си, извличат най-хубавото от всяка ситуация, пред тях винаги има нови и нови хоризонти, нови възможности.. Душата им е свободна!
Носят любовта със себе си, не страхуват да я раздават, те се зареждат от най-малкото.. виждат красота и живот навсякъде! Във всяко стръкче тревичка, в слънчевите лъчи, дори в усмивките на непознатите минувачи по улицата!  : )))))))[/b]

Казах ли ти , че те обичам?! :rolleyes: Пропуснала съм.... ;D Е , тогава знай , че те обичам.... :kissd: Искренно и истински , от сърце..... :wub:

Заряда...,аКо ти е нужен...-вземи го...,аз имам в  неограничено количество от него...Песимизма е временно явление , донт лори-ви хепи....

А ЛЮБОВТА...НЕЯ МОГА ДА Я ДАМ НА ВСЕКИ- СРЕЩУ ИСКРЕНА УСМИВКА , ПОГЛЕД , ЖЕЛАНИЕ , НЕОБХОДИМОСТ...СЪРЦЕТО МИ ПРЕЛИВА ОТ ЛЮБОВ .... :wub: ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Май 17, 2011, 07:05:07 am »

:-[ брех, ама понякога има стрелци дето могат такива приказки от 1001 нощ да сътворят и не с цел да излъжат или да изобщо съвсем безцелно ами ей така заради историята  :rolleyes:
Но пък си права, че има доста лицемерни стрелци (фокусирам хора със слънце в стрелец).
Всъщност лицемерието може да се търси по кофти поставен меркурий?

и не само...Вари го , печи го , мерка е на 28 гр. от слънце , ни повече , ни по-малко... ;)
Но , ако намериш мерка в близък контакт с нептун...-бързо бягай...Щото...си е е.....о мамата...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Май 17, 2011, 07:10:09 am »
Но , ако намериш мерка в близък контакт с нептун...-бързо бягай...Щото...си е е.....о мамата...

Меркурий в съвпад с Нептун може да даде и изявени хуманитарни и творчески способности. Но ако е в мутабелен знак съвпадът, може да има доста лъжи, особено ако е в аспект с Юпитер (независимо какъв). За такива казват, че лъжат красиво  ;D, но същевременно лесно печелят доверие, затова трудно могат да бъдат уличени в лъжа. Лъжат с чар и харизма.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Май 17, 2011, 07:10:12 am »
явно кирливите ризи са много  ;D

все още не далеч времето, когато Плутон тъпчеше огнените слънца.. и съвсем не се знае, на кой къде са му избили рогата (пардон стрелите). Освен, че стрелеца може да бъде наивно откровен, може да пуска едни змайски ама съвсем целенасочено.  ;D

ХА-ХА-ХА...Нима не усещаш още тежката миризма на смърт и раждане , нима не усещаш стотици тонове фекалий изхвърлени с/у вятъра и случайно докоснали слънчевата ти усмивка?!Нима спомените от неговата челична прегръдка в която си усещала само ударите на неговото ревниво , каменно сърце са мъртви?!Нима  сладострастието и обсебваща любов от която боли са далеч?! НЕЕЕЕ...Неее...Това се помни до гроб! ;D По-силен , по-смел , по-уверен от всякога....