Здравей Гост

Необикновените способности на стрелеца

• 132 Отговора
  • 15563 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Необикновените способности на стрелеца
« Отговор #40 -: Май 17, 2011, 07:22:29 pm »
1. Оптимизъм до дупка.
2. Вяра , дори когато няма изход.
3. Любов към животните.
4. Любов към природата.
5. Непоправим философ.
6. Не търпи лъжата и двуличието.
7. Не понася подлизурковците.
8. Вечно търси знания и хора.
9. Не понася фалша....

Нататък продължете Вие и кажете защо....И на кому е нужен стрелеца.... :yahoo: :haha:
Познавам няколко стрелци, които ОБОЖАВАТ лъжата и двуличието, подлизурковци са и около тях можеш да "подишаш" доста фалш...идея нямам защо такива са ми впечатленията :-\

Разпознаваш ги само в точките 6 , 7 и 9....И нищо друго не би могла да кажеш за тях.... :rolleyes: ;D

Нека позная сред тях няма мъже....или бъркам ;D
да речем 40 на 60 в полза на жените... :blink:

Знаех си аз.... ;D

И според теб при тях липсват каквито и да било способности...., освен умението да лъжат , мажат , да са подлизурковци и фалшиви.... :unsure: :-\

Винаги съм казвала , че Юпитер е лоша планета , особено когато е невидима в картата на натива.... ;D

Що не качиш някоя карта да я разгледаме.... :rolleyes: , от тези на чиито впечатления се базираш... ;D
Щото не знам час на раждане, чакай сега, не го приемай лично... :P Нещата, които подчертах, съм ги усетила ярко изразени....Иначе що се касае до юпитер, много съм се чудила, доколкото е съуправител и на риби, дали и рибите не са в тоя кюп ;D

Не го премам лично , бих искала да погледна конфигурацийте...Остави часа , той не е толкова важен... ;D Дай да видим мястото на другите планети , не ни вълнува домефикацията и луната...

Интересува ме аспект на нептун и знак в който попада ,има ли някаква конюкция....

А за рибите.....аз говоря като за мъртви , защото са ми карма.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #41 -: Май 17, 2011, 07:27:11 pm »
и те, и те, ама при тях имаме и Нептун...  ;D

всъщност не е ли странно, че бракове и връзки между Слънце в Стрелец и Риби са често явление, а все пак вероятността Слънцата да са в квадратура е голяма - явно това е един от търпимите ъгли?
п.с. много си ги обичам рибите де

Дори и знаково просто си е квадрат... :blink:
По отношение ъгъла на търпимост бих добавила думичката допълване... ;D....
Сравнително дълъг брак и връзка без аналог , без рамки , без норми с риби.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #42 -: Май 17, 2011, 07:33:42 pm »
тези връзки са просто без аналог както ти казваш... единия купува билетите, другия куфарите, единия носи мезето, другия бутилките, единия си е разменил чорапите, другия е забравил да ги обуе....  :29:

връзките стрелящ-плуващ са си просто класика  ;D

това ми е любимия абзац от Линда Гудман....
"Тя е малко непохватна. Понякога, когато наблюдавате момиче Стрелец да върви по улицата като кобилка, ви се струва, че това е най-грациозното същество, което сте виждали. Точно в този момент тя се спъва, протяга ръка към сергията за плодове, за да се хване, и обръща две щайги с портокали. Собственикът ще я наругае, след което ще повдигне рамене, ще й каже, че няма проблеми и ще й подаде чепка грозде. Слънчевата природа на Стрелеца може да разтопи и най-леденото сърце. На моменти това момиче ви прилича на тромаво кученце, което приятелски върти опашка и ви скача по краката. Приятелски настроените кученца винаги намират много хора, които ги харесват и са готови да ги хранят. Да храниш куче обаче е по-евтино. Жената от зодия Стрелец има невероятен апетит. Тя обича вкусна храна, хубаво вино, скъпи дрехи и предпочита да пътува в първа класа. Стрелците са екстравагантни по природа (освен ако Луната им не е в Козирог или нямат асцендент Дева). Парите много много не ги интересуват и ще трябва доста време, докато осъзнаят цената им. Трябва внимателно да проверите асцендента на избраницата ви, преди да й услужите с кредитната си карта."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Май 17, 2011, 07:35:08 pm »

Не ми беше за туй думата обаче, а за онуй, че варим-печем, все за този недостатък най-много драчим. Най сме байгън от него, значи. Е, те тъй, астропсихоложски да се изходя по въпроса и аз :P.

Най-често него го срещаме в отношенията, затуй го спрягаме във всички форми.  ;D
Така ми се иска понякога да сложа един воал и да не виждам фалша... Не мога и да се правя, че не виждам, туй овенското мирно не стои.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Май 17, 2011, 07:45:25 pm »
тези връзки са просто без аналог както ти казваш... единия купува билетите, другия куфарите, единия носи мезето, другия бутилките, единия си е разменил чорапите, другия е забравил да ги обуе....  :29:

връзките стрелящ-плуващ са си просто класика  ;D

това ми е любимия абзац от Линда Гудман....
"Тя е малко непохватна. Понякога, когато наблюдавате момиче Стрелец да върви по улицата като кобилка, ви се струва, че това е най-грациозното същество, което сте виждали. Точно в този момент тя се спъва, протяга ръка към сергията за плодове, за да се хване, и обръща две щайги с портокали. Собственикът ще я наругае, след което ще повдигне рамене, ще й каже, че няма проблеми и ще й подаде чепка грозде. Слънчевата природа на Стрелеца може да разтопи и най-леденото сърце. На моменти това момиче ви прилича на тромаво кученце, което приятелски върти опашка и ви скача по краката. Приятелски настроените кученца винаги намират много хора, които ги харесват и са готови да ги хранят. Да храниш куче обаче е по-евтино. Жената от зодия Стрелец има невероятен апетит. Тя обича вкусна храна, хубаво вино, скъпи дрехи и предпочита да пътува в първа класа. Стрелците са екстравагантни по природа (освен ако Луната им не е в Козирог или нямат асцендент Дева). Парите много много не ги интересуват и ще трябва доста време, докато осъзнаят цената им. Трябва внимателно да проверите асцендента на избраницата ви, преди да й услужите с кредитната си карта."
:72: Какво да ти кажа?! И на мен ми харесва , имаше още един мисля , че с него завършваше частта за жената стрелец , ставаше дума за силуз на който е качена....
Под необикновена способност на знака стрелец бих посочила способността да прощава и подминава , да забравя болката и да тръгне с охлузени от падането колене по прашните пътища...Стрелеца не може да вирее в рамка , той обича прекалено много свободата и всяка намеса , както и опит да бъде променен или озаптен за него е равносилна на смърт....
Мнозина от нас имат невероятен късмет , но и самите ние носим късмет за онези с които се свързваме....
НЯМАМЕ ВРЕМЕ ЗА ДРЕБОЛИИ , БЪРЗАМЕ ..... :57:

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #45 -: Май 17, 2011, 08:18:49 pm »
За Стрелци аз мога да пиша много, но май ще се огранича с едно-две неща (ако въобще мога да съм кратка - хората на Юпитер предполагат един разширен преглед. ;))
Стрелецът е човек, който е предопределен да успее в живота и ако по пътя към успеха се налага да лъже, да върви по посоката на вятъра (макар принципите му да са различни), той ще направи компромис. Включително ще предаде близък човек, ако се налага (като Близнаците). Изключителна гъвкавост, характерна за мутабелните, но при Стрелеца може да се объркате, че не е така, защото на дребно е откровен - верно, и може да ви зашлеви с истината, но когато е дребна, в някой дребен спор. Ако обаче се налага голяма лъжа в услуга на успеха му по на едро - той не би се поколебал. Както и използването на хора - също не им е недопустимо, и то безогледно.
Това, което ми харесва и което друг знак не притежава, е светла енергия една такава..., оптимизъм, изключително зареждащи за всички наоколо.
Прия каза нещо много важно за застаряващите мъже Стрелец, което е на 100% истина.
Жените Стрелец са... хм... доста по-различни от мъжете Стрелец. Досега съм срещала само една жена с чистата стрелешка енергия. В жените има някаква по-мрачна сила... някак си техния оптимизъм е по- "условен" (ако на мен ми е гот, ако всичко ми е наред, ако всичко ми е наредено добре). Познавах по-отблизо 4 жени Стрелец, от които 2 бяха ужасно, ама ужасно и алчни и стиснати (не съм им гледала хороскопите, само им знаех слънчевите знаци), третата е отворена, щедра и ухилена ако всичко й е наред (иначе е сприхава, устата и неприятна), и в четвъртата мацка действително си я имаше чистата енергия на Стрелеца (но тя е и най - интелигентната от всичките).
Като цяло - аз много ги харесвам. Според мен нямат недостатъци, или ако имат - са по-малко от положителните им качества.
Много им се възхищавам, но аз лично не избрах да живея и имам деца със Стрелец (макар че натам отиваха работите по едно време), защото прецених, че ще ми липсва стабилност (а на мен ми е необходима). От устата на двама съвсем различни Стрелци - от различен пол при това - съм чувала една и съща реплика: "Ние не ставаме за брак"...

П.П. Софрата и джобът на Стрелеца (както и на Лъва), са винаги пълни, защото той знае как да ловува. От трите огнени знака Овните, които познавам са някак най - "неуспешни" в материално отношение. При Лъва се трупат хора на софрата му, за да си похапнат и да си отидат (пълно е с използвачи там). При Стрелеца обаче не е само това - той печели истински и сърцата на хората.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Май 17, 2011, 08:35:47 pm »
От трите огнени знака Овните, които познавам са някак най - "неуспешни" в материално отношение. При Лъва се трупат хора на софрата му, за да си похапнат и да си отидат (пълно е с използвачи там). При Стрелеца обаче не е само това - той печели истински и сърцата на хората.

Така е, Овенът не умее да "играе" и там му е грешката може би. За да успееш в живота, не е достатъчно само да блъскаш като луд, трябва да можеш да усетиш посоката на вятъра. Овенът слага всички карти на масата (ако говорим за Овен в най-чистия му вид), а понякога трябва да си тарикат, за да успееш. Там, където Стрелецът ще се подразни, но ще подходи с широка оптимистична усмивка (било то и престорена), Овенът ще се фръцне и ще навири рога.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Май 17, 2011, 08:39:49 pm »
От трите огнени знака Овните, които познавам са някак най - "неуспешни" в материално отношение. При Лъва се трупат хора на софрата му, за да си похапнат и да си отидат (пълно е с използвачи там). При Стрелеца обаче не е само това - той печели истински и сърцата на хората.

Така е, Овенът не умее да "играе" и там му е грешката може би. За да успееш в живота, не е достатъчно само да блъскаш като луд, трябва да можеш да усетиш посоката на вятъра. Овенът слага всички карти на масата (ако говорим за Овен в най-чистия му вид), а понякога трябва да си тарикат, за да успееш. Там, където Стрелецът ще се подразни, но ще подходи с широка оптимистична усмивка (било то и престорена), Овенът ще се фръцне и ще навири рога.  ;D

А ааа, не , не винаги марсовата енергия е пасивна...Познавам овни , които тръгват с рогата напред ,стига да са убедени в онова което искат.... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Май 17, 2011, 08:50:30 pm »
Точно това имах предвид под навиране на рога. Там, където някой ще играе и ще се престори, че всичко е наред, Овенът ще надигне рогче и ще си спечели недоброжелатели. Прекалено е наивен, не познава правилата на играта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Май 17, 2011, 08:57:54 pm »
Точно това имах предвид под навиране на рога. Там, където някой ще играе и ще се престори, че всичко е наред, Овенът ще надигне рогче и ще си спечели недоброжелатели. Прекалено е наивен, не познава правилата на играта.

По-скоро импулсивен и деен...Няма време за стратегии...роден водач , той тръгва напред , за да проправи пътя на останалите....Телеца ще подкупи , близнака ще използва думи , рака интуиция , лъва блясъка си , девата анализа , везната дипломацията , скорпиона подмолно ще го направи , стрелеца ще яхне времето и промените , козирога ще гради стратегия , водолея ще търси приятели , рибите ще плуват в различни посоки..... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Май 17, 2011, 09:25:03 pm »
Да, със сигурност ни куца стратегията и не умеем да играем евтин театър, а хората искат зрелища.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Май 17, 2011, 09:33:24 pm »
Да, със сигурност ни куца стратегията и не умеем да играем евтин театър, а хората искат зрелища.  :lol:
;D...
Нямам какво да добавя с изключение на това , че триплицитета е в действие.... ;D ;)

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #52 -: Май 18, 2011, 12:29:40 am »
Абе той и Лъв не умее да играе, но има изключително търпение и упорито продължава да работи за успеха. Еййй, много носят на работа тия хора бе, и на всичко, което се нуждае от търпение и постоянство. Те са наистина олицетворение на силата. Може би на това се дължи успеха им, не на лавирания и послъгвания като при мутабелните. Лъв е може да е лошичък и изобщо не си го крие зад усмивка (е освен ако не чака похвали, де).(Може би на Овен му липсва това постоянство и ако види един проект безнадежден по-лесно се отказва?). За Лъв аз понякога казвам:"Много мускули и малко акъл". Стрелец определено е доста по-интелигентен и многостранен. Но и двамата са предопределени за успех - почти при всички представители, които познавам. Къде работили за него, къде не толкова, а успеха ги е намерил...
В крайна сметка мисля, че Лъв и Стрелец са успешни вероятно и заради управителите - Слънце и Юпитер - генерално това е блясък, успех, широки перспективи, всичко е голямо, слънчево-златно, светло, с големи хоризонти, оптимизъм... Марс на Овен е силен, но може да е мрачен и разрушителен в повечето си действия, а от деструктивност може би не се получава кой знае какъв успех... Знам ли, така си мисля сега на момента, може да не съм права, сега ми хрумва това сравнение между тримата...И всичко, което казвам е и малко условно, защото познавам и доста Овни със "светла", хубава енергия, но дали щото са много импулсивни... А и си зависи от индивидуалните хороскопи все пак.

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Май 18, 2011, 12:38:42 am »
Абе той и Лъв не умее да играе, но има изключително търпение и упорито продължава да работи за успеха. Еййй, много носят на работа тия хора бе, и на всичко, което се нуждае от търпение и постоянство. Те са наистина олицетворение на силата. Може би на това се дължи успеха им, не на лавирания и послъгвания като при мутабелните. Лъв е може да е лошичък и изобщо не си го крие зад усмивка (е освен ако не чака похвали, де).(Може би на Овен му липсва това постоянство и ако види един проект безнадежден по-лесно се отказва?). За Лъв аз понякога казвам:"Много мускули и малко акъл". Стрелец определено е доста по-интелигентен и многостранен. Но и двамата са предопределени за успех - почти при всички представители, които познавам. Къде работили за него, къде не толкова, а успеха ги е намерил...
В крайна сметка мисля, че Лъв и Стрелец са успешни вероятно и заради управителите - Слънце и Юпитер - генерално това е блясък, успех, широки перспективи, всичко е голямо, слънчево-златно, светло, с големи хоризонти, оптимизъм... Марс на Овен е силен, но може да е мрачен и разрушителен в повечето си действия, а от деструктивност може би не се получава кой знае какъв успех... Знам ли, така си мисля сега на момента, може да не съм права, сега ми хрумва това сравнение между тримата...И всичко, което казвам е и малко условно, защото познавам и доста Овни със "светла", хубава енергия, но дали щото са много импулсивни... А и си зависи от индивидуалните хороскопи все пак.

Ана 125 , :blink: всичко мила има своята цена....Висока и широка по Юпитер и Слънце....
И ако ти писне.....можеш да изгориш....,но да останеш и светиш в сърцата на хората...до които си стигнал..... :'( :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #54 -: Май 18, 2011, 12:48:49 am »
Имам асцендент Стрелец и им знам и майчиното мляко на стрелешките планетки кацнали на асцендента ми. Хахахаааа! на приятелката ми и Венерата и луната са там. Грандоманията и самохвалството са типични негативни черти на управляваните от Юпитер. А вечното нравоучителство и говорене от амвона и то е по Стрелеца. Но....това се отнася за всеки негативен аспект на Юпитер с лична планета, особено със Слънце, така че не е приоритетно само за зодия Стрелец.

Обичам ги заради това, че са оптимисти и бохеми. А за лицемерието съм сигурна, че не им е чуждо. То не е точно лицемерие, а прикриване на истината, изтъкване на някои факти, а премълчаване на други. Не обичат да се показват песимисти, държат винаги да изглеждат на ниво в очите на останалите и затова малко послъгват за пред обществото, за да не ги разбере никой когато всъщност са най-зле.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Май 18, 2011, 12:56:26 am »
Имам асцендент Стрелец и им знам и майчиното мляко на стрелешките планетки кацнали на асцендента ми. Хахахаааа! на приятелката ми и Венерата и луната са там. Грандоманията и самохвалството са типични негативни черти на управляваните от Юпитер. А вечното нравоучителство и говорене от амвона и то е по Стрелеца. Но....това се отнася за всеки негативен аспект на Юпитер с лична планета, особено със Слънце, така че не е приоритетно само за зодия Стрелец.

Обичам ги заради това, че са оптимисти и бохеми. А за лицемерието съм сигурна, че не им е чуждо. То не е точно лицемерие, а прикриване на истината, изтъкване на някои факти, а премълчаване на други. Не обичат да се показват песимисти, държат винаги да изглеждат на ниво в очите на останалите и затова малко послъгват за пред обществото, за да не ги разбере никой когато всъщност са най-зле.

нАЙ-ВЕЧЕ НА асц СТРЕЛЕЦ.... ;D ;D ;D
Гола-вода , колко си права и аз съм на същото мнение...Много лъжат , все са велики , обикновени и прости и най-вече опит да блестят , но....мишън импосибъл....асц-то е едно...друго е слънцето...там завряно негде , дори в изгорения път..... :wub: ;D на слънцето....недай си боже и луна там.... :o Пази боже-сляпо да прогледа.... :o :P

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #56 -: Май 18, 2011, 12:58:18 am »
така е Стела,  истината е многолика и е въпрос на гледна точка! Всяка една история си има различно разбиране, което е пряко свързано с интереса.
Може би една от причината Стрелците да излизат лъжци е, че има негативната черта не винаги да се впускат в подробности, често им убягват детайли, а и фактът, че много стрелци си правят вид, че знаят нещо без дори и хабер да имат.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Май 18, 2011, 01:03:02 am »
А за лицемерието съм сигурна, че не им е чуждо. То не е точно лицемерие, а прикриване на истината, изтъкване на някои факти, а премълчаване на други. Не обичат да се показват песимисти, държат винаги да изглеждат на ниво в очите на останалите и затова малко послъгват за пред обществото, за да не ги разбере никой когато всъщност са най-зле.

И аз съм го забелязала при някои Стрелци. Изтъкват се някои (удобни за тях) факти в удобния момент, за сметка на това се премълчават неудобните, които биха показали другото им лице. При Стрелци с влияние на Везни и Лъв в хороскопа изключително внимание се обръща на имиджа, външната опаковка - популярност и успех на всяка цена, това е тяхното мото.
Първата ми братовчедка е Водолей с АС Стрелец и Луна във Везни... Още като малка послъгваше доста, за да печели доверието на хората, манипулираше с лъжа, за да властва. Предполагам, че Луна във Везни в съвпад с Плутон си е казала думата в случая. Няма много приятелки, откакто я помня.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Май 18, 2011, 01:06:26 am »
така е Стела,  истината е многолика и е въпрос на гледна точка! Всяка една история си има различно разбиране, което е пряко свързано с интереса.
Може би една от причината Стрелците да излизат лъжци е, че има негативната черта не винаги да се впускат в подробности, често им убягват детайли, а и фактът, че много стрелци си правят вид, че знаят нещо без дори и хабер да имат.

Абе , Огънче  ;) :blink: , какво тук значат някакви си подробности... ;D ;)?! Света е широк и голям , следващата цел е близо....и далеч...Ми да тръгваме....вероятно там е истината за един щастлив и истински добър свят.... ;D

НЕ МОГАТ ОХЛЮВИТЕ ДА ПРОСТЯТ НА ПТИЦИТЕ , ЧЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ!

ПРИЯ.... :wub: ;D ;)/ , защото знам , че си много чувствителна и ти е нужно време да разбереш , че червейте са светлини..... :kissd:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Май 18, 2011, 01:10:54 am »

А някои си лъжат съвсем преднамерено, докато фактите не проговорят.  ;D
Винаги съм казвала, че лъжата, независимо с какви конци е съшита, рано или късно излиза наяве, просто е въпрос на време.

Но това важи за всички знаци, де, не само за вашия.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.