Здравей Гост

Необикновените способности на стрелеца

• 132 Отговора
  • 15561 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Необикновените способности на стрелеца
« Отговор #60 -: Май 18, 2011, 01:16:10 am »
Имам петима близки стрелци. Един мъж и четири жени, две от които са му бивша и настояща жена, а третата- сестра му. Пердета са си, специално жените, по-скоро хлевоусти и hard, струват ми се повърхностни, но в никакъв случай лицемери. Мъжът е по-овладян, но умело поддържаше паралелни връзки с гаджетата си. Изобщо не му се отдава прекъсването на интимни отношения - чака "бившата" сама да си тръгне, някак сама да се досети и да се оттегли, но докато това се случи, продължава имитация на връзка. Като приятел обаче е много лоялен и отдаден, мрази да се обяснява и очаква да го приемаш, без да го съдиш. Той самият също не съди. Пич е.
Втората му жена е точно от този тип - право куме в очи, но няма нищо общо с оптимизма и широкоскроения мироглед. Просто всички \освен нея\ са с някакви липси и недостатъци, но всички винаги заемат мястото й \при интервюта или състезания\, всички други биват предпочитани, макар тя да е най-добрата, и т.н. Въобще мрънкало от най-нелепия вид.
Другите три дами са слънца. Не са бохеми в общоприетия смисъл. Нямат нужда да демонстрират лукс и притежания, за да изпълнят пространството около себе си с живот и веселие. Просто са си у дома си навсякъде, шумни, бързоречиви, като лавина са. Като ми дойдат на гости, синът ми изпадаше в ступор - сащисваше се като бебе от глъчката и шумотевицата. Те му гукат, той си мисли, че се карат. Пълни са с най-добри намерения и обещават всичко, но не бих им поверила нито рибите, нито котката си. ;)
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Май 18, 2011, 01:17:06 am »

Може би една от причината Стрелците да излизат лъжци е, че има негативната черта не винаги да се впускат в подробности, често им убягват детайли, а и фактът, че много стрелци си правят вид, че знаят нещо без дори и хабер да имат.

А някои си лъжат съвсем преднамерено, докато фактите не проговорят.  ;D
Винаги съм казвала, че лъжата, независимо с какви конци е съшита, рано или късно излиза наяве, просто е въпрос на време.

Но това важи за всички знаци, де, не само за вашия.

мерка в стрелец и риби...там е лъжата.... ;D , еле рибешкия...с диспозитор нептун.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Май 18, 2011, 01:22:04 am »
По един Стрелец се бях увлякла (Слънце в съвпад с Нептун), когато се разделихме с бившия, но ми се размина само с влажни погледи.  ;D Много шантав тип... и той не знаеше какво иска, а на мен само на гледанки не ми се играеше.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Май 18, 2011, 01:24:21 am »
По един Стрелец се бях увлякла (Слънце в съвпад с Нептун), когато се разделихме с бившия, но ми се размина само с влажни погледи.  ;D Много шантав тип... и той не знаеше какво иска, а на мен само на гледанки не ми се играеше.

Ми щях да се учудя , ако овне не падне от стрелите на амур.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Май 18, 2011, 01:26:47 am »
Много нерешителен се оказа, а само с гледане не става.  ;D Така и не се изконсумира харесването, а можеше да се случи, но от него зависеше.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #65 -: Май 18, 2011, 01:29:48 am »
 :57: абе от както е тази тема си мисля кой съм излъгала (по-сериозните лъжи) и в интерес на истината имам си бая гнилички точки  :confuse3: - от както се роди малката някак си нещата са малко по-различни, но доста време си спазвах следния маниер - спорим с някои или ме карат да върша нещо, което не ме кефи, привидно съм съгласна, не споря, но после си върша моето си. (класика за добричка везничка - ся що ще спорим като съм си го решила вече).  :rolleyes:
Пък и към близките си не винаги съм била сред най-честните. Няма да бия барабана с подробности, но само и само "вълкът да е сит и агнето цяло" съм укривала не малки неща..., но мисля, че това не е характерно само за този знак..

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Май 18, 2011, 01:33:56 am »
Много нерешителен се оказа, а само с гледане не става.  ;D Така и не се изконсумира харесването, а можеше да се случи, но от него зависеше.

Щото  мъж и вероВатно/казват сърбите/ , само слънце и мерк са били там.... ;D ;D

Гледал викаш-сигурно е бил воайор.... :P ;D , знаеш ли той Д/Ю/УПИТЕР има много еманации.... ;D , някои от тях....такива... ;D :P
Жалко....,язък.... :wub: Бат донт лори....некст тайм.... :P ;D :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Май 18, 2011, 01:34:50 am »
На лъжата са й къси краката, научих го още от малка.  ;D
Като малка бях честна до глупост, но веднъж реших да излъжа и ми излезе през носа... Всъщност тогава бях мома вече, на 14 години. Една сутрин не ми се ходеше на училище и решавам да излъжа баба ми, че не се чувствам добре. Влизам в тоалетната, правя изкуствени напъни, излизам, после влизам пак... И така излъгах, че ме е хванало жестоко разстройство. Баба ми беше учителка по математика в същото училище и да вземе да отиде там и да съобщи официално новината, съучениците ме спукаха от бъзик на следващия ден.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Май 18, 2011, 01:38:38 am »
:57: абе от както е тази тема си мисля кой съм излъгала (по-сериозните лъжи) и в интерес на истината имам си бая гнилички точки  :confuse3: - от както се роди малката някак си нещата са малко по-различни, но доста време си спазвах следния маниер - спорим с някои или ме карат да върша нещо, което не ме кефи, привидно съм съгласна, не споря, но после си върша моето си. (класика за добричка везничка - ся що ще спорим като съм си го решила вече).  :rolleyes:
Пък и към близките си не винаги съм била сред най-честните. Няма да бия барабана с подробности, но само и само "вълкът да е сит и агнето цяло" съм укривала не малки неща..., но мисля, че това не е характерно само за този знак..

Няма сериозни и несериозни лъжи.... :blink: Има лъжи ! И аз не ги понасям....,просто защото съм стрелец....
за мен лъжат страхливците- стрелеца не е сред тях.....

*

abroad

• 2187
« Отговор #69 -: Май 18, 2011, 01:55:50 am »
Еех, стрелците ;D
Като изключим субективизма покрай този ми АС (що не откриете тема и за Везните и Овните, че ми попадат по другите значими оси и от тях "отърване" нямам ;D) ще се пробвам обективно да ги наклепам основно;D:

(близки - баща, мноого голяма любов (другата беше овен ;D), шеф дълги години; приятелки)

1. Неизчерпаем оптимизъм, който крепи и спасява във всяка ситуация;
2. Лоялни и приятели до гроб, ако допуснат, че си такъв доказан;
3. Силна пристрастеност към хубавото на живота, удоволствията, на които съвсем отдадено се наслаждават (включително жените);
4. Почти детска наивност при първоначален контакт, откритост;
5. Самонадеяност;
6. Непризнаване на чуждо мнение, убеденост в собствената правота;
7. Децата стоят над всичко останало (особено при мъжете), и точно това ги подтиква към манипулация, тип задълженост;
8. По пътя към успеха няма да се поколебаят да излъжат и при това ще прозвучат съвсем искрено (защото през повечето време са такива - искрени, много често нетактични);
9. По мое мнение могат да "играят", ако е намесен Нептун, иначе съвсем не им се получава;

извод: необикновената способност се съдържа в оптимизма и мисълта, че утре ще е по-добър ден от вчера....

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Май 18, 2011, 02:01:48 am »
Еех, стрелците ;D
Като изключим субективизма покрай този ми АС (що не откриете тема и за Везните и Овните, че ми попадат по другите значими оси и от тях "отърване" нямам ;D) ще се пробвам обективно да ги наклепам основно;D:

(близки - баща, мноого голяма любов (другата беше овен ;D), шеф дълги години; приятелки)

1. Неизчерпаем оптимизъм, който крепи и спасява във всяка ситуация;
2. Лоялни и приятели до гроб, ако допуснат, че си такъв доказан;
3. Силна пристрастеност към хубавото на живота, удоволствията, на които съвсем отдадено се наслаждават (включително жените);
4. Почти детска наивност при първоначален контакт, откритост;
5. Самонадеяност;
6. Непризнаване на чуждо мнение, убеденост в собствената правота;
7. Децата стоят над всичко останало (особено при мъжете), и точно това ги подтиква към манипулация, тип задълженост;
8. По пътя към успеха няма да се поколебаят да излъжат и при това ще прозвучат съвсем искрено (защото през повечето време са такива - искрени, много често нетактични);
9. По мое мнение могат да "играят", ако е намесен Нептун, иначе съвсем не им се получава;

извод: необикновената способност се съдържа в оптимизма и мисълта, че утре ще е по-добър ден от вчера....

До утре ти казваш и тръгваш си вече....
Нима часове , ще лежат...между нас....
До утре , но то е безкрайно далече.... ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #71 -: Май 18, 2011, 02:52:03 am »
И напоследък си мисля, че въпросното е способност именно на Меркурий. Per se.

Просто от време на време, особено по пълнолудие, форума изпада в амнезия и се налага да си припомня някои естествени сигнификации на планетите. Ма не е нещо ново, де. ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Май 18, 2011, 02:54:46 am »
И напоследък си мисля, че въпросното е способност именно на Меркурий. Per se.

Просто от време на време, особено по пълнолудие, форума изпада в амнезия и се налага да си припомня някои естествени сигнификации на планетите. Ма не е нещо ново, де. ;D

АлУУУУ.....,Пълнолудието си е пълнолудие , а ефекта....?!-гледаме ли го.... :P ;D

ех , не могат охлювите да простят , че птиците , че могат да летят.... ;D :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #73 -: Май 18, 2011, 02:59:17 am »
Не разбрах - при мен за ефект ли питаш? Нема такъв.
Инак да са живи и здрави всички охлюви и птици, тяхно е царството небесно. :P

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #74 -: Май 18, 2011, 03:01:54 am »
 ;D
... и вълците отлетяха на юг

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Май 18, 2011, 03:07:36 am »
Не разбрах - при мен за ефект ли питаш? Нема такъв.
Инак да са живи и здрави всички охлюви и птици, тяхно е царството небесно. :P

Блаженни са вероющите и техно е царството небесно.... ;D :wub: :wub:

Ех...Съни , що не се родих от онези жени:

- Алооо,готова ли е салатата...Арее,че съм уморен и нема да те.... ;D
-Готова е , готова е идвам скъпи....8ПОД МУСТАК И ТИХО...ЩО НЕ ТИ ЕБА МАЙКАТА/...ИДВАМ ЛЮБОВ МОЯ...

Защо Съниии,защо не се родих....овца без история...

и един въпрос...,ако ме видиш в некои списъци и е важен твоя глас...-ще гласуваш ли...? :P :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #76 -: Май 18, 2011, 03:21:29 am »
Всеки със съдбата си, Марая, но и това уморява, всичко е преходно, всеки преценява в даден момент къде и как да влага усилията си. И всяко към този момент си е струвало. Мои години отлетяха в някакви на пръв поглед струващи си усилия, но не се оказа точно така. Все пак са си стрували, за да осъзная, че най-простите неща са най-истински...важно е това, което правиш да ти носи удовлетворение, така меря за себе си, да го обичаш и да ти е на сърце, да взимаш правилните решения за себе си, не според другите, чуждия живот си е чужд, твоя си е твой.

А относно изборите, може би за първи път тази година ще направя следния: няма да гласувам. Ако до датата в мен отново надделее чувството за обществен дълг, въпреки тази ши...о какво щях да кажа-Админа да прости, хахаха, държаваааа, може и да се включа, но...темата е дълга, чак до безкрая. Сериозна и в същото време изпразнена от смисъл. ;D Тъй че дай друга.

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Май 18, 2011, 03:33:06 am »
Всеки със съдбата си, Марая, но и това уморява, всичко е преходно, всеки преценява в даден момент къде и как да влага усилията си. И всяко към този момент си е струвало. Мои години отлетяха в някакви на пръв поглед струващи си усилия, но не се оказа точно така. Все пак са си стрували, за да осъзная, че най-простите неща са най-истински...важно е това, което правиш да ти носи удовлетворение, така меря за себе си, да го обичаш и да ти е на сърце, да взимаш правилните решения за себе си, не според другите, чуждия живот си е чужд, твоя си е твой.

А относно изборите, може би за първи път тази година ще направя следния: няма да гласувам. Ако до датата в мен отново надделее чувството за обществен дълг, въпреки тази ши...о какво щях да кажа-Админа да прости, хахаха, държаваааа, може и да се включа, но...темата е дълга, чак до безкрая. Сериозна и в същото време изпразнена от смисъл. ;D Тъй че дай друга.

Съни....
А бъдещето на нероденото ти дете в чии ръце , ще оставиш?! :unsure: :-\
Това е твое конституционно право , за живот и бъдеще..... :blink:
ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ! :wub:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #78 -: Май 18, 2011, 03:36:32 am »
А бъдещето на нероденото ти дете в чии ръце , ще оставиш?! :unsure: :-\
Ами знае ли човек - може да го оставя зад граница, ако вземе да ми проработи девети дом и в тази посока. ;D

« Отговор #79 -: Май 18, 2011, 03:37:20 am »
Всеки знак има и положителни, и отрицателни черти.

Не се и съмнявам, че Стрелец с акцент върху Скорпион, Козирог или Телец може да бъде до болка прям.

я да се припозная- това съм аз, ма ме посъветваха да престана да убивам с думи :o :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...