Здравей Гост

Необикновените способности на стрелеца

• 132 Отговора
  • 15471 Прегледи
Re:Необикновените способности на стрелеца
« Отговор #120 -: Май 21, 2011, 01:19:00 pm »
безумната вяра, Юпитер помага на тези, които вярват от душа, от сърце, вярват в доброто, въпреки всичко, което ги заобикаля, заразяват всичко около себе си с тази вяра, която носи светлина и топлина, носи покой за всеки ,който прекрачи границата на сетивното и повярва в чудеса, като дечицата... ;D :P

Стрелците в дъното на душата си винаги си остават едно малко, обично, чаровно детенце :P и затова са искренни и истински, по детски откровени :P :P :P

и съзирам ,че често приписват негативните близнашки прояви на Стрелеца, нали са на една ос, та лицемерието е открояваща черта на Близнашко- Рибешки бъркоч, Стрелеца е над това, той е директен, право в очите ;D и то с усмивка  ;D заразяваща  ;D живее в бъдещето и мисли изпреварващо, винаги две крачки напред, от там е оптимизма и вярата, че утре винаги ще е по- добре от вчера и днес.... ;D :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #121 -: Май 21, 2011, 03:51:03 pm »
безумната вяра, Юпитер помага на тези, които вярват от душа, от сърце, вярват в доброто, въпреки всичко, което ги заобикаля, заразяват всичко около себе си с тази вяра, която носи светлина и топлина, носи покой за всеки ,който прекрачи границата на сетивното и повярва в чудеса, като дечицата... ;D :P

...

Дай малко от тази вяра насам, Стреличке, че нещо у мойте стрелящи напоследък им е в недостиг... :-\

даваме ти :)

сигурно приказката "всяко зло за добро" е казано от някои кентавър :)
и е така във всяка една, дори и най-гадната ситуация има нещо положително, всяка беля която ни се случва може би предпазва от друга по-лоша.

« Отговор #122 -: Май 21, 2011, 10:43:59 pm »
много ми беше интересна темата.аз се имам за 100% стрелец.стрелец,асц стрелец.луна,слънце,венера и нептун в стрелец и 4те в съвпад с асцендента.
и в най-тежките си моменти вярвам,че съм родена под щастлива звезда.много от нещата изброени тук са истина,но не мога да се съглася с други.ако нещо може да запали искрен гняв във мен то това са предателството,фалша и несправедливостта във всичките им разновидности.колкото съм широко скроена и толерантна относно всичко и всички,толкова при сблъсък с тези "качества"мога да изпадна в състояние от което чак аз да се уплаша от себе си.смятам,че"строг,но справедлив"много добре описва стрелците.лично за себе си,намирам непостоянството като едно от най-отрицателните качества на стрелеца.колкото по-бързо запалим,толкова по-бързо изгасваме.
 всъщност бях най-много изненада от коментара за любовта към парите и скъперничеството.ако мъжа ми го прочете много ще се смее  ;D ако да речем имам 300лв до края на месеца(а е едва началото)и вида обувки за 320,без да се замисля ще намеря 20 лв назаем и ще хукна презглава да си ги купя.и ако точно пред магазина видя някой нещастно залепил чело във витрината да наблюдава нещо което не би могъл да си позволи ще ги дам на него.и за да бъде щастието ми пълно пак бих взела назаем,за да си купя все пак обувките  ;D знам,че звучи абсурдно,но ми се случва често макар и не точно със такъв сценарии.не знам да има по-големи прахосници от стрелците.при нас всичко е сега и веднага.пък после ще му мислим.и някак си винаги минаваме между капките.затова смятам,че сме родени под щастлива звезда.преди смятах,че наивността и импулсивността ми пречат.сега съм убедена,че са едни от най-хубавите ми качества.
Не подценявай себе си и не надценявай другите. Така ще се предпазиш от разочарования и ще запазиш своята обективност и критично мислене.

*

abroad

• 2187
« Отговор #123 -: Май 21, 2011, 11:00:46 pm »
"строг,но справедлив"

а случайно Сатурн да я опозира тая дружинка  :blink:

« Отговор #124 -: Май 21, 2011, 11:19:50 pm »
от дружинката-тригон с луната и квадратура с венера
Не подценявай себе си и не надценявай другите. Така ще се предпазиш от разочарования и ще запазиш своята обективност и критично мислене.

*

abroad

• 2187
« Отговор #125 -: Май 21, 2011, 11:25:35 pm »
извинявай, обърках с няколко години по-рано :blink:
строг и справедлив не е приоритет на стрелеца, трябва да има друг акцент за целта..., освен това понятието в известна степен съдържа в себе си обективност/безпристрасност, която не е особено характерна за този знак
сещам се за друг с подобна стрелчешка дружинка в 1ви в опозиция на Сатурн и Марс в Риби  и един силно аспектиращ Плутон...:lol: - само той си мисли, че се вписва в това определение, а външните обстоятелства от време на време го принуждават да се коригира, поне като външен израз
« Последна редакция: Май 21, 2011, 11:36:08 pm от abroad »

« Отговор #126 -: Май 22, 2011, 12:02:15 am »
"строг и справедлив не е приоритет на стрелеца, трябва да има друг акцент за целта..., освен това понятието в известна степен съдържа в себе си обективност/безпристрасност, която не е особено характерна за този знак"

интересно-при мен стоят на преден план във взаимоотношенията ми с околните.мога да намеря извинение и оправдание почти за всеки и за всичко.винаги преди да отсъдя се поставям на мястото на другия.строг и справедлив е определение което дават често за мен мои колеги,приятели и познати.винаги съм обективна(въпреки,че ми трябваше време и усилия да започна да си го признавам)сега когато сгреша си го признавам с усмивка и на устните и в сърцето.може би най-голямото ми постижение в личен план е прошката която се научих да давам и да искам.доста труден преход.може би и оттам е обективността.колкото си по справедлив и обективен толкова по-рядко ще искаш прошка и извинение.което за мен беше по трудната част отколкото аз да давам такива  :blink:

« Отговор #127 -: Май 22, 2011, 04:15:59 am »

...

Дай малко от тази вяра насам, Стреличке, че нещо у мойте стрелящи напоследък им е в недостиг... :-\

изпратих и калинката ти пощуря, получи ли я  ;) :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Необикновените способности на стрелеца
« Отговор #128 -: Юли 30, 2012, 12:53:07 am »
ха-ха.... ;D Това беше капак... ;D Гост беше отворил темата... ;D
От мен да знаете СТРЕЛЕЦА НЕ Е НУЖЕН НА ЕДИН -ДВАМА ИЛИ ТРИМА- пиша с пеперуда на ръката- не иска да лети ;D....

СТРЕЛЕЦА Е НУЖЕН НА ЦЕИЯ СВЯТ!

Не отлита....на ръката ми е... пеперудите са на Плутон! :blink:

П.П
Или...стигнахме дъното след транзита през Стрелец :P ;D
« Последна редакция: Юли 30, 2012, 01:12:08 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #129 -: Юли 30, 2012, 07:18:45 am »

Или...стигнахме дъното след транзита през Стрелец :P ;D

това не е стрелец, а по скорпи и плутон :mellow:
малко след дъното/тр.плутон през слънце стрелец/,ако си пак на дъното,то си пропуснал уроците по математика за пълнене на басейн  ;)

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #130 -: Юли 30, 2012, 02:17:36 pm »
 Чета и се чудя, защо откривам толкова от чертите на Стрелеца в себе си? А може би има много общо между Лъвски и Стрелишки слънца?
 Като цяло обичам стрелците, но предпочитам вече да не ги допускам много близо до себе си /особено тези от мъжки пол/.
 Най-близката ми приятелка е Овен с АЦ Стрелец и Луна в Лъв. На моменти е дразнещо пряма и нетактична, и това единственото, което ме дразни в нея. Толкова е слънчева, искрена и истинска, че чак на моменти те заслепява.
 При бившият ми Марс, Юпитер и Нептун са в Стрелец, дали от това или от друго, но е най-големият лъжец, който познавам, и това е не само мое мнение за него. Най-хубавото му качество е, че е голям оптимист и каквото и да става никога не губи вярата си.
 Друг мой познат е с Венера, Марс, Юпитер и Нептун в Стрелец - ами типичен стрелец е, въпреки че Слънцето му не е в този знак. Щедър до безобразие, наивен до глупост и верен до край на идеите си, приятелите и близките си. Не се вписва в никакви рамки и точно затова ми е толкова интересен.

И моето мнение, че за хората с акцентиран Стрелец, парите изобщо не са важни, могат и с много, могат и с малко, а липсата на пари по никакъв начин не влияе на доброто им настроение.

« Последна редакция: Юли 30, 2012, 02:45:37 pm от Рая »

« Отговор #131 -: Юли 30, 2012, 09:32:20 pm »
Тази тема, показва за пореден път, че ние Стрелците сме едни ужасни ЕГОцентрици. Освен това сме неуверени в себе си и много често имаме нужда от публика. Бродуей ако щете. Само се мърмори, само се говори, само се философства. Не можеш да ми затвориш устата. Обаче много се дразня на тази наша несериозност - като бях в тийн годините си, бях много много несериозна, откровена, груба, несъобразителна, наивна, не мога да поемам отговорности.

Изведнъж всичко се промени - родих се в Козирог ( асц ). Боже, добре, че ми го прати, да ми отвори очите. Да стана отговорна, да се замислям за другите, да държа на думата си.

За хубавите неща при нас, бих казала - обичаме да помагаме на другите, да даваме съвети, обичаме животните, пътуванията, новите приятелства, купоните. Не се отказваме лесно, винаги сме оптимисти, винаги виждаме нови възможности. Затова живеем дълго :). Но често и бързо ни омръзват нещата, нараняваме несъзнателно хората, безгрижни и нехайни сме в много неща.

« Отговор #132 -: Юли 31, 2012, 01:48:45 pm »
с две думи щастливи сме да
протектираме, да съдействаме, да сме ментори ,гуру, дух.водачи или просто да се раздаваме като дядо коледа, щастливи сме чрез щастието на околните