Здравей Гост

НЕ НА ДЪЩЕРЯ МИ

• 25 Отговора
  • 3897 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
НЕ НА ДЪЩЕРЯ МИ
« -: Май 19, 2011, 03:16:29 am »
http://www.youtube.com/watch?v=JRk2ebPqnMI

И на война като на война!
Тежък ден за дъщеря ми утре!....

Ще издържим и това....,няма проблеми , но КРАЙ НА ПЕДЕРАСИ , МАНАФИ , КРАЙ НА УТРЕПКИ , ПОДМЕТКИ , СМУКАЧИ , КРАЙ НА КЪРЛЕЖИ И ТЪРТЕЙ! ПРОСТО КРАЙ!

НЕ НА ДЪЩЕРЯ МИ! :'(

Бихте ли погледнали картата.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
Re:НЕ НА ДЪЩЕРЯ МИ
« Отговор #1 -: Май 19, 2011, 03:22:54 am »
Maрая, давай направо!
Повечето не сме в течение за какво иде реч.

*

Divna

• 2478
« Отговор #2 -: Май 19, 2011, 03:24:36 am »
Марая, какво е станало с дъщеря ти?  :o Надявам се не е нещо сериозно.  :-\

Коя карта да погледнем???

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Май 19, 2011, 03:27:08 am »
Maрая, давай направо!
Повечето не сме в течение за какво иде реч.

С направото приключих!

с две думи- държавен рекет! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4 -: Май 19, 2011, 03:38:54 am »
Марая, едва ли някой има време да си играе на гадалки. Ако ти е важно ползвай преките пътища, като стрелците.
Ако те интересува конкретен въпрос, пусни хорар. Ако имаш час за конкретно събитие, пусни елективна карта. Ако искаш да гледаме конкретна тема в натала на дъщеря ти, дай някакви обозрими параметри.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Май 19, 2011, 03:42:50 am »
Марая, едва ли някой има време да си играе на гадалки. Ако ти е важно ползвай преките пътища, като стрелците.
Ако те интересува конкретен въпрос, пусни хорар. Ако имаш час за конкретно събитие, пусни елективна карта. Ако искаш да гледаме конкретна тема в натала на дъщеря ти, дай някакви обозрими параметри.

Който иска да гледа -да гледа!

НАВИКА Е ВТОРА ПРИРОДА , КОГАТО ВИДЯ ЕДИН КАТО СЕБЕ СИ -ДИРЕКТЕН И ПРЯМ В ТОЯ ФОРУМ ЩЕ КАЖА В ПРАВ ТЕКСТ!
 :wub: Ако искаш погледни....ще бъда задължена , а  ако не искаш-здраве да е Дидка..... :blink:

« Отговор #6 -: Май 19, 2011, 03:42:59 am »

Обърни се към Стефан Гамизов. Той каза, че защитава корпоративния капитал от рекета на държавата.   :rolf:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #7 -: Май 19, 2011, 03:46:41 am »

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Май 19, 2011, 03:49:21 am »

Обърни се към Стефан Гамизов. Той каза, че защитава корпоративния капитал от рекета на държавата.   :rolf:

На теб ти е смешно , но на мен НЕ! Аз рева и пиша...,но знам старата максима...,че ако 15 дни са дъждовните -другите 15 са слънчеви...Живота е кръговрат....

А Гамизов е просто стар тарикат и доволно близък на БАТМАН....Ще се чуе.... :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #9 -: Май 19, 2011, 03:53:12 am »
Maрая, незнам какво преживява дъщеря ти, но 10, 11 и 12 дом са активирани по транзити, дирекции и прогресии.
Ако говорим за политика, с тази прог. Луна вървяща към полуквадрат с наталната такава в 12 дом, а и в опозе на натален Плутон.. не му е моментът. Тр.Юпитер само допълнително раздува нещата, а може и да се прояви като малефик. Тр. Уран в съвпад със СЛВ и т.н.
Много неща са на мегдана.
« Последна редакция: Май 19, 2011, 04:00:52 am от Uran »

*

Divna

• 2478
« Отговор #10 -: Май 19, 2011, 03:54:34 am »
Tr. Сатурн е над нат. Меркурий /У4 и 12/. Сатурн е У7 и е в 6 дом. Скритите врагове стават открити. Опит да се изземе някакво недвужимо имущество ...  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Май 19, 2011, 03:54:49 am »
Maрая, незнам какво преживява дъщеря ти, но 10, 11 и 12 дом са активирани по транзити, дирекции и прогресии.

тАКА Е! Дъщеря ми е собственик и съсобственик в доста дружества.... :blink: Има и участие на едно по-специално място...

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Май 19, 2011, 03:59:31 am »
Tr. Сатурн е над нат. Меркурий /У4 и 12/. Сатурн е У7 и е в 6 дом. Скритите врагове стават открити. Опит да се изземе някакво недвужимо имущество ...  :-\

МНОГО ВЯРНО! ПРЕКАЛЕНО ВЯРНО! :kissd: :clap: :clap:
Въпроса е дали този опит ще е факт или просто опит!???

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Май 19, 2011, 04:00:57 am »
Ако говорим за политика, с тази прог. Луна вървяща към полуквадрат с наталната такава в 12 дом, а и в опзе на натален Плутон.. не му е момента. Тр.Юпитер само допълнително раздува нещата, а може и да се прояви като малефик. Тр. Уран в съвпад със СЛВ и т.н.
Много неша са на мегдана.

Тя е редови член на партия....НО ТОВА НЕ Е НА ДНЕВЕН РЕД!
АКЦИИ МИЛА...,ЗА АКЦИИ СТАВА ДУМА.... :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Май 19, 2011, 04:05:05 am »
Уран , без да искам...часа е 2:40!

ХИЛЯДИ ИЗВИНЕНИЯ....Луната е в 11-ти....Сега видях картата.... :'( :wub:

*

Uran

• 6041
« Отговор #15 -: Май 19, 2011, 04:05:50 am »
Значи другите аналогии на 11 дом.
Ще има ново ескалиране при ретро движението на тр. Плутон, но все пак квадратът м/у него и наталната Венера няма да бъде точен.

*

Divna

• 2478
« Отговор #16 -: Май 19, 2011, 04:09:25 am »
За недвижимото имущество най-добре е да се погледнат дирекциите на Луна, Плутон и Меркурий /планетите в 4ти дом/.
Иначе акциите аз бих ги проследила по Меркурий, Плутон и планетите в 8ми дом. Ама не съм въобще сигурна дали това е правилния начин.  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Май 19, 2011, 04:10:20 am »
Значи другите аналогии на 11 дом.
Ще има ново ескалиране при ретро движението на тр. Плутон, но все пак квадратът м/у него и наталната Венера няма да бъде точен.
:72: , страх ме е от прогресивната луна....Горе , нависоко е.... :(

« Отговор #18 -: Май 19, 2011, 04:57:36 am »
А Гамизов е просто стар тарикат и доволно близък на БАТМАН....Ще се чуе.... :blink:

А пък аз си мислех, че е на Ковачки  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Май 19, 2011, 05:02:21 am »

А пък аз си мислех, че е на Ковачки  :rolleyes:

А как се дава условна присъда от 3 г. , за 15 милиона? Чрез централата на БСП или чрез Ръковска 134 или....чрез сделка- вредни емисии-зелени сертификати-възобновяеми източници?! :rolleyes: ;D

ДА ЖИВЕЕ ПРОСТИЯ БЪЛГАРИН!!! ДА ПРОз И бос.... :(