Здравей Гост

Транзити, носещи болка

• 151 Отговора
  • 22424 Прегледи
*

Stella

• 7765
Транзити, носещи болка
« -: Май 19, 2011, 03:49:49 am »
І. На първо място поставям аспектите на нодалната ос със светилата (най-вече с Луна)

Съвпад на ЮЛВ със Слънце и Луна - 1999 г.
Съвпад на СЛВ със Сълнце и Луна - 2008 г.

ІІ. На второ място поставям Сатурн в 8-ми дом в опозиция на светилата.

Споделете, ако обичате, кои транзити са ви донесли най-голяма болка. Не става дума за 2-3 дни страдание и после забравяш. Става дума за болезнен период, съчетан с много терзания, който остава завинаги в съзнанието, завършващ с пълен катарзис.
« Последна редакция: Май 19, 2011, 04:06:58 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
Re:Транзити, носещи болка
« Отговор #1 -: Май 19, 2011, 04:00:20 am »
Не мога да разбера тази тема.  :-\

Стела, на теб ли ти донесоха тези транзити болка?

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Май 19, 2011, 04:04:54 am »
Не мога да разбера тази тема.  :-\

Стела, на теб ли ти донесоха тези транзити болка?

Да, Дивна. Ако искаш можеш да споделиш, ако имаш наблюдения за себе си, кои транзити са ти донесли най-голяма болка. На мен транзитите на възли върху светила много болезнено ми се отразяват. Със сигурност си е доста критичен период - най-критичния. Не зная дали и при другите е толкова болезнено. При мен светилата управляват 8 дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #3 -: Май 19, 2011, 04:19:36 am »
Квадратите на транзитен Плутон към лични планети - най-тежките периоди.

Плутон е У1 дом и е водещата планета в радикса ми.

*

abroad

• 2187
« Отговор #4 -: Май 19, 2011, 04:39:11 am »
На първо, второ и трето Плутон през чувстителна точка - АС, МС, Луна.., гарниран със Сатурнов квадрат където не трябва

редактирам се - по същото време Хирон пресича АС, при следващия колапс застава в опозиция на Луната (У8) в 8ми
« Последна редакция: Май 20, 2011, 12:07:33 am от abroad »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5 -: Май 19, 2011, 04:47:54 am »
Плутон-заслужената болка , правото на трансформация:
Плутон съвпад АСЦ
Плутон съвпад ЮЛВ
Плутон съвпад Меркурий
Плутон съвпад Слънце
Плутон квадрат Сатурн
Плутон квадрат МЦ/ИЦ
Плутон квадрат УРАН
Плутон квадрат Плутон
Плутон опозиция Юпитер
 ;D ;D ;D

НЕЗАСЛУЖЕНАТА БОЛКА:
Хирон съвпад мера
Хирон съвпад Слънце
Хирон квадрат възли
Хирон квадрат Луна....

Това е болката...., Сатурн , Луна те просто отключват аспекта.... ;D

П.П. По възлите...по тях става дума за любов и само за любов..... :blink: По тях няма болка! :blink: Е, АКО ЛЮБОВТА Е БОЛКА....Е БИЛА СЛАДКА БОЛКА! :blink:
« Последна редакция: Май 19, 2011, 04:52:15 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #6 -: Май 19, 2011, 04:51:26 am »
Квадратите на транзитен Плутон към лични планети - най-тежките периоди.

Плутон е У1 дом и е водещата планета в радикса ми.

Преживяла съм квадратурите на транзитен Плутон на асцендента към всички лични планети и са били много тежки, но не са били чак така болезнени. На теб Плутон ти управлява луничката и е изключително важен фактор...

Ей, Богу, при съвпада на възел с луната ми щях да откача - очите ме боляха, всяка клетка ме болеше, страх, безспокойство, несигурност, самоналожена изолация...Сега се сещам, че това са били периоди на силен стрес, носещ физическа болка, периоди на хиперстрес.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Май 19, 2011, 04:53:36 am »
Плутон-заслужената болка , правото на трансформация:
Плутон съвпад АСЦ
Плутон съвпад ЮЛВ
Плутон съвпад Меркурий
Плутон съвпад Слънце
Плутон квадрат Сатурн
Плутон квадрат МЦ/ИЦ
Плутон квадрат УРАН
Плутон квадрат Плутон
Плутон опозиция Юпитер
 ;D ;D ;D

НЕЗАСЛУЖЕНАТА БОЛКА:
Хирон съвпад мера
Хирон съвпад Слънце
Хирон квадрат възли
Хирон квадрат Луна....

Това е болката...., Сатурн , Луна те просто отключват аспекта.... ;D

П.П. По възлите...по тях става дума за любов и само за любов..... :blink: По тях няма болка! :blink: Е, АКО ЛЮБОВТА Е БОЛКА....Е БИЛА СЛАДКА БОЛКА! :blink:

пРопуснах.....Луна отключва всяка болка....ВЪЗДУШНАТА ЛУНА Е БОЛКА ЗАВИНАГИ! :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Май 19, 2011, 04:55:35 am »
Изгорената Луна е болка завинаги. :(
нищо, че ми е в екзалтация по дом.
Аман, не мога да ги разбера тези мои планети в падение по знак и в екзалтация по дом (Марс и Луна).
ШЪ умрЪ без да разберЪ!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #9 -: Май 19, 2011, 04:58:21 am »
При мен последните тежки транзити,носещи големи болки са от 2006 година насам.
Значи ,започна се края на 2006г.Тогава съм имала: тр сев.възел разходящ съвпад слънце-опозиция плутон.Тр сатурн на К2 квадрат луна,марс и сатурн.Хирон съвпад ДС точен и сев възел. Тр нептун в 7ми в квадрат с луна,венера,марс.Тр.плутон в 5ти квадрат слънце и плутон.Тр юпитер опозиция луна,марс и сатурн.

Ох....тогава почна тежкото при мен.И ме държа тежко още 2 години,след което с моменти на почивки си продължава :'(
« Последна редакция: Май 19, 2011, 05:02:30 am от Milkyway »

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Май 19, 2011, 05:02:54 am »
Значи ,започна се края на 2006г.Тогава съм имала: тр сев.възел сходящ съвпад слънце-опозиция плутон.Тр сатурн на К2 квадрат луна,марс и сатурн.Хирон съвпад ДС точен и сев възел. Тр нептун в 7ми в квадрат с луна,венера,марс.Тр.плутон в 5ти квадрат слънце и плутон.Тр юпитер опозиция луна,марс и сатурн.

Ох....тогава почна тежкото при мен.И ме държа тежко още 2 години,след което с моменти на почивки си продължава :'(

Много квадрати на малефици към персонални планети. Трудничко е, Милки! Имай търпение "и на твоята улица ще изгрее слънце".

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Май 19, 2011, 05:04:46 am »
Изгорената Луна е болка завинаги. :(
нищо, че ми е в екзалтация по дом.
Аман, не мога да ги разбера тези мои планети в падение по знак и в екзалтация по дом (Марс и Луна).
ШЪ умрЪ без да разберЪ!

Луната....психика , болка , карма , чувства.....ПО НЕЯ РАБОТИ-ДРУГОТО ЩЕ ДОЙДЕ ОТ СЕБЕ СИ! :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #12 -: Май 19, 2011, 05:05:36 am »
Значи ,започна се края на 2006г.Тогава съм имала: тр сев.възел сходящ съвпад слънце-опозиция плутон.Тр сатурн на К2 квадрат луна,марс и сатурн.Хирон съвпад ДС точен и сев възел. Тр нептун в 7ми в квадрат с луна,венера,марс.Тр.плутон в 5ти квадрат слънце и плутон.Тр юпитер опозиция луна,марс и сатурн.

Много квадрати на малефици към персонални планети. Трудничко е, Милки! Имай търпение "и на твоята улица ще изгрее слънце".
Така е. :blink:Трудното учи,ама аман от мъдрост.Вече не искам да съм мъдра :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Май 19, 2011, 05:07:26 am »
Ами, работя, страня от сресови ситуации и си пазя здравето. Здравето е най-голямата ценност. Няма ли го него - всичко друго губи значение. :confuse3:

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Май 19, 2011, 05:10:49 am »
Ами, работя, страня от сресови ситуации и си пазя здравето. Здравето е най-голямата ценност. Няма ли го него - всичко друго губи значение. :confuse3:

вСЕ ОЩЕ НЕ РАБОТИШ....На 48 ще започнеш....,все още ЕГОТО  е по-силно от същността ти...,която трудно прозира....,но я има.... :blink:

« Отговор #15 -: Май 19, 2011, 05:36:30 am »
І. На първо място поставям аспектите на нодалната ос със светилата (най-вече с Луна)

Съвпад на ЮЛВ със Слънце и Луна - 1999 г.
Съвпад на СЛВ със Сълнце и Луна - 2008 г.

ІІ. На второ място поставям Сатурн в 8-ми дом в опозиция на светилата.

Споделете, ако обичате, кои транзити са ви донесли най-голяма болка.

Стела, предполага, че това си го посочила както за натална позиция, така и за транзити.

При мен транзитите на нодалната ос не са ми носили болка. Даже живота ми се е обращал на тригон към Слънце от Сатурн и Уран. Тригон на Юпитер към Венера също ми донесе раздяла. Ега ти освобождението.

Четох в една стара статия на Алан Лео "Защо дирекциите понякога се провалят", че най-трудно предвидими били картите с аспекти на Уран съвпад със Слънце, Юпитер в аспект към Марс и Сатурн към светилата.  :-\ Еми пълно шест съм до тук.   :lol: Също така акцент на мутабелни знаци.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Май 19, 2011, 06:01:16 am »
Юпитер в квадрат с Марс го имам в картата си. В момента имам юпитеров квадрат - точен. Ами нищо не усещам като вътрешно преживяване. А при опозицията на тр. Юпитер към наталния в Рак (края на 2008, началото на 2009 г.), бях толкова нещастна, най-нещастния човек на света.  След 2 градуса Юпитер ще опонира с точност Марса ми на 29 Везни. Хубавото на критичните 29-ти градуси е, че облегчението настъпва много бързо, веднага след смяната на знака на транзитиращия "дразнител". :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Май 19, 2011, 06:04:56 am »
Егото е хубаво нещо, стига да е с мярка...а какво да кажем за Лъва? Имам "късмета", че изгорената ми Луна е във Водолей. както се казва - всяко нещо е от значение....Работя аз, работя по посока на спокойствието си.

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Май 19, 2011, 06:07:14 am »
Егото е хубаво нещо, стига да е с мярка...а какво да кажем за Лъва? Имам "късмета", че изгорената ми Луна е във Водолей. както се казва - всяко нещо е от значение.

Там е и Слънцето...става дума за новолуние... :blink:

За лъва е излишно да говорим...,него го няма в сметките...и защо да прехвърляме отговорността на лъва... ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #19 -: Май 19, 2011, 06:08:47 am »
Защото за един Водолей не е полезно...той има друга карма.