Здравей Гост

Транзити, носещи болка

• 151 Отговора
  • 22398 Прегледи
*

Alric

• *
  • 358
Re:Транзити, носещи болка
« Отговор #60 -: Май 23, 2011, 12:20:56 am »
А тези, които крадат или изобщо правят лошо на някого действа ли при тях причинно-следствената връзка ? Най-вероятно в някой друг живот - не сега, но въпросът е какъв смисъл има ?

И аз съм го забелязала, на мнозина измамници нищо не им се връща приживе. Евентуално на децата или внуците им? Какъв е смисълът?

Мнозина измамници и убийци остават на пръв поглед безнаказани, но и много, привидно невинни деца, се раждат в Сомалия (или пък се раждат с недъзи в някоя бяла страна)  ;) .Смисълът е, че като изпиташ гадориите, които си вършил спрямо другите, на  собствен гръб, ще се замислиш 3 пъти преди пак да вършиш злини.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Май 23, 2011, 12:40:35 am »
Ей ме на в друг период на огромна болка - почина много скъп за мен човек.
Луната почти не е засегната.
Уран връз Слънце, Стурн съвпад Нептун връз Юпитер опозиция Марс, Венера широка квадратура от Плутон.
И ---възел връз Хирон, пък транзитен Хирон наближава Марс...не знам, на мен тоя Хирон винаги ми е бил знаков.

Защото боравиш с неговата енергия...,за разлика от други...,които не умеят.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #62 -: Май 23, 2011, 12:47:29 am »
Смисълът е, че като изпиташ гадориите, които си вършил спрямо другите, на  собствен гръб, ще се замислиш 3 пъти преди пак да вършиш злини.

:blink: тази теория не би могла да издържи и за жълтата преса :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #63 -: Май 23, 2011, 12:48:46 am »
Би трябвало да е така, но знам ли има много хора, които са такива пердета и си вършат злини, щом е в името на техния интерес и на черното ще кажат бяло, а даже може и виновен да те изкарат. ;) А дали ще го изпитат на свой гръб не е много сигурно.  

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #64 -: Май 23, 2011, 12:51:26 am »
Е да де, аз метнах очо на два момента и периода след това от месеци, когато ми се е таковала мамата. Просто за справка, нали това беше идеята.
И хич не се учудих - намесени са сите гадняри - Уран, Сатурн, Плутон и Хирон за капак.
Същото и миналата гоина - като почина баща ми.
Туй то....

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Май 23, 2011, 12:54:29 am »
Би трябвало да е така, но знам ли има много хора, които са такива пердета и си вършат злини, щом е в името на техния интерес и на черното ще кажат бяло, а даже може и виновен да те изкарат. ;) А дали ще го изпитат на свой гръб не е много сигурно.  

Рано или късно го изпитват Асол.... :blink: , се изпитва...Няма по-голяма болка от разплащането...,но и по-голямо удовлетворение....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Май 23, 2011, 01:21:39 am »

Рано или късно го изпитват Асол....
:blink: , се изпитва...Няма по-голяма болка от разплащането...,но и по-голямо удовлетворение....

Да, бе, да...

Везните на Темида са нарисувани и в Съдебната Палата. А Колко действат - Всички тук, говорещи Български - Знаем. :93:

Темида е сляпа , тя не се интересува от обекта , а от възмездието...И в повечето случай не е правосъдна , а кривосъдна...но е важно да има баланс... ;D

Иначе си права... ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #67 -: Май 23, 2011, 01:30:29 am »
...но е важно да има баланс... ;D

уцели ;D
ключовата дума е баланс, но не този, видимия или по-скоро не този на дребно..., а колкото е по-мащабен, толкова е по-сложна аритметиката. И след като я разбереш усложнена трябва я сведеш до прости правила - нещо, което на този етап аз не успявам да направя
до тук тази логика най ми се връзва
« Последна редакция: Май 23, 2011, 01:54:20 am от abroad »

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Май 23, 2011, 01:37:07 am »
...но е важно да има баланс... ;D

уцели ;D
ключовата дума е баланс, но не този, видимия или по-скоро не този на дребно..., а колкото е по-мащабен, толкова е по-сложна аритметиката
до тук тази логика най ми се връзва

Въпрос на опит...и разбиране... ;D :P

http://www.youtube.com/watch?v=CIwd1y6qQzY

« Отговор #69 -: Май 23, 2011, 01:55:07 am »
дали пък не изпитваме болка, осъзнавайки, че незаслужената болка е заслужена :o следствие на неправилен избор в миналото
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Май 23, 2011, 01:59:30 am »
дали пък не изпитваме болка, осъзнавайки, че незаслужената болка е заслужена :o следствие на неправилен избор в миналото

http://www.youtube.com/watch?v=IT-cuCiYK6k&feature=related

А понякога избора ни се струва правилен.... ;D

Това е кръговрата...Днешните успехи , са утрешни неуспехи...,утрешните неуспехи , са успехи в други ден....КРЪГОВРАТ Стреличка...,важното е да сме в джаза... :P

« Отговор #71 -: Май 23, 2011, 02:02:47 am »
не повтаряш грешките  на растежа  и болката изчезва от живота ти, ама колко е сладко да ги повториш и после пак горчивата чаша до дъно :'( някой си оставят непораснали деца

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Май 23, 2011, 02:08:30 am »
не повтаряш грешките  на растежа  и болката изчезва от живота ти, ама колко е сладко да ги повториш и после пак горчивата чаша до дъно :'( някой си оставят непораснали деца

Нека ме боли..., ще си остана дете.... ;D :P

« Отговор #73 -: Май 23, 2011, 02:11:11 am »
доктор Ох- Боли им е любима ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Май 23, 2011, 02:17:54 am »
доктор Ох- Боли им е любима ;)

И , ако е готин доктора.....Нека все да ме боли... ;D ;)

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #75 -: Май 23, 2011, 03:28:55 am »

даа, в момента точно такава болка изпитвам и знам, че вината за това си е изцяло моя, защото заслепена от любов не съм виждала сигналите, че нещо не е както трябва, че нещата не са толкова розови, колкото на мен ми се струва.
Сега оттърсвайки се от силните чувства, осъзнах много неща, осъзнах и моите грешки, и съм убедена, че трябва да мина през всичко това, за да се изчистя от старите стереотипи на поведение и да продължа напред с повече вяра в себе си и позитивно отношение към живота.

*

Stella

• 7765
« Отговор #76 -: Май 23, 2011, 03:46:48 am »
Болката е коректив, че нещо сме сбъркали или сме направили неправилен избор...(изключвам тази, поради смърт на близък човек, което е част от живота и е неизбежно да ни се случи рано или късно).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #77 -: Май 23, 2011, 04:12:48 am »
Болката е коректив, че нещо сме сбъркали или сме направили неправилен избор...(изключвам тази, поради смърт на близък човек, което е част от живота и е неизбежно да ни се случи рано или късно).
Понякога нямаме никакъв избор,или за момента трябва да се примирим с липсата на алтернатива....,а от това също боли  :-[

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #78 -: Май 23, 2011, 04:32:22 am »
избор винаги има.
лошото е, че осъзнаваме това след време и си бием главата, защо по дяволите трябваше да избера точно този път, защо не тръгнах по другия път, но всяка грешка е някакъв урок, който трябва да научим.
и ако не го научим от първи път се явяваме на поправителен, докато успеем да си извлечем поуките.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #79 -: Май 23, 2011, 05:03:38 am »
Болката е необходимост, ни е коректив, ни е наказание -а осъзната необходимост, така да се каже.
Ако всичко ни е наред, не се развиваме.
Сложете си ръка на сърцето и се вгледайте в моментите на пълно щастие - ако пък сте мръднали и миша стъпчица напред...  :29: