Здравей, АH ! :rolleyes:
Ами, ще внимавам!
Иначе се чувствам много добре, имам мнoгo движение, но никакъв апетит - карам си на чепка gрозде, или нещо такова

, и има си някои изисквания ,и скоро чакам резултати от рутинни изследвания

Екипа- там ми е проблема- тези, които отначало са тръгнали с мен нямат грешка, истински професионалисти,налага се и работят съвсем доброволно извънредно и без почивен ден, засега и така до към 4, 5 ,6 (от 5)..но работното времe е до 12 и след тези часове постоянно има нови лица. :ph34r: Оцених добре тези, които са с мен, сега когато всеки ден се занимавам с различни - това е работа, която е бърза, динамична, наиситна изискват се много бързи реакции, много инициативност, а идват разни, които не притежават необбходимите качества и нямат необходимите знания и това е голям проблем, на човек тези неща, като не му идват отвътре въобще да не си губи времето..., затова аз доста активно се включвам в работата.. навсякъде и работя наравно с другите :rolleyes: . Въобще научих се на доста нови неща, и правя неща, които не съм и подозирала че ще правя някога. И така, ще си сменям , докато намеря подходящите хора за друга смяна. Иначе на няколко пъти се наложи за малко, първите се справят идеално и без мен, и сме много задружни, единия например е телец с луна- скорпион, той наиситна е уникален и бърз и има голям набор от качества, и въпреки цялото бързане , се справя отлично и наистина се радвам на късмета си с него, има и чудесно чувство за хумор, така, че работата с него е много приятна и все успява да разсее и напрежението и да ме размее, нещо, което рядко си позволявам на работа, защото съм много загрижена. Жалко, че не всички са такива, и май доста още ще се наложи да търся, за да може наиситна всичко да е добре организирано и перфектно, точно и ясно. Какво за огнения асцендент?

Малко по-трудно се учим ли ? :rolleyes:
Все пак започнах да се адаптирaм, и да свиквам с новата обстановка и начин на живот и скоро ще ми стане и много приятна. Ежедневно общувам все с нови и различни хора и създавам полезни контакти, ставаме популярни, а това е добре

. Имаше и труднички моменти, но сигурно ще има и такива занапред, и ще се научим по-добре да овладяваме и да се справяме с тях, надявам се , а и ще се трудя да бъде и по-добре, все пак тепърва ще се развиваме и усъвършенстваме. Едва прохожда това "бебе". Тези дни се чудеh дали трябва да се гледа , започването и регистрацията, но все пак си е започването, защото например , когато се раждаме се гледа първата глътка въздух , или прерязването на пъпната връв, а не кога са ни записали , така, че не го мисля вече, а и доста неща си се потвърждават.

АH, а ти имаш ли нови сънища ? :rolleyes:
Аз не си спомням снощния...