Здравей Гост

Транзити, носещи щастие

• 5 Отговора
  • 1291 Прегледи
*

Stella

• 7765
Транзити, носещи щастие
« -: Май 20, 2011, 03:20:42 am »
Хайде да посочим сега кои са били най-щастливите ни транзити, тези, които са ни карали да летим.
И като уточнение: какво най-много ви прави щастливи?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Транзити, носещи щастие
« Отговор #1 -: Май 20, 2011, 03:47:24 am »
Най-щастливите периоди....ще ги посоча като години...вие търсете транзити-мранзити ;D...
1988-1996

1998-2003

Страшно силни и много добри периоди!

2009-2010 края на юли....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Май 20, 2011, 04:56:31 am »
Юпитер в съвпад с Луна и Уран в тяхна опозиция. Супер период ми беше. Около 6-7 месеца, най-добрите в живота ми
до сега. Много приятелства създадох тогава, които и до днес "функционират", започнах усилено да се интересувам от "окултизъм" - друг поглед към нещата (най-близката ми приятелка нумероложка се появи тогава в живота ми) и някак си смених обкръжението с ново, по-добро. Уранчо...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3 -: Май 20, 2011, 05:53:49 am »
2006 година Юпитер около МЦ, Уран тригон Слънце и Марс....
а същата година в деня, в който срещнах настоящи си приятел съм имала венерин възврат....същата година и марсов възврат... :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4 -: Май 20, 2011, 06:03:56 am »
Като ми остане малко свободно време ще се върна назад във времето и ще докладвам. В близко време очаквам транзитен Юпитер да ми опозиционира натален Уран, та да видим. Нали това беше пепеляшкиния ефект... ;)

« Отговор #5 -: Май 20, 2011, 06:15:26 am »
Един от най- щастливите ми моменти- когато разбрах, че съм бременна с дъщеря ми....страхотно струпване на tr.планети върху IC...IC ми е на 26,37* в скорпион в съвпад с Марс, а гостенчетата в този момент са били -Юпитер-25,29*, Слънце-26,25*,Юнона-26,13*  и за капак Плутон на 27*/ Слънце и Юнона на точен полусекктил от себе си в натала, където са в съвпад в 26,50 * във везни/....това за статистиката :blink: :blink: :blink:
А моментите които съм имала хубави и щастливи са много, като пример детството ми до 17 години. След това период от 2 години когато учех в Габрово задочно- 1982-1984. Голям купон беше!!! 1990- 1995 -страхотно време , развод+частна дейност+нова любов+Свобода във всичко. Свободата да се радваш на постигнатото, да решаваш и да правиш.1996- 2002 трудни години от финансово естество, но много щастливи от гледна точка на реализация, на търсене, на пътища, на приятели. После....Италия, уж беше за малко, но.... 2004- 2007- голяма любов. След което  представите ми се преобърнаха и разбрах, че може да се живее по-лесно в държава със закони, дори и да не е собствената Родина. ;)