Здравей Гост

Погребения

• 1 Отговора
  • 2758 Прегледи
*

Блудница

Погребения
« -: Септември 24, 2005, 07:33:22 pm »
напоследък сънувам много сънища с погребения...на вече мъртвите ми баби и дядовци..не говоря с тях преди да починат, не ме докосват...а дефакто аз на погребение съм присъствала веднъж по време на полагането на ковчега в гроба / говоря за присъствие мое на погребение в реалноста/ а погребениета ги сънувам в най-дребни детайли от последната дзума на мъртвеца, през къпането, подреждането на ковчега, опелото...всичко много детайлно
но когато сънувах погребението на баща си / който е жив и дай Боже още дълго да е жив/се уплаших истински нали не го чака нещо лошо него, в сънят ми той умря щастлив....а и ние бяхме щастливи..аз майка ми ходехме усмихнати, сякаш за свадба се готвим
ще ви бъда благодарна ако ми разтълкувате сънят

*

АН

Погребения
« Отговор #1 -: Септември 25, 2005, 04:58:45 pm »
Нали се сещаш, сами най-добре си тълкуваме сънищата, но подсказките от тук-там обикновено са полезни :)

Виж си в съновниците какво си пише за погребения, пък ако свържем сънищата с есенното равноденствие, ще видим, че по сюжет са общи :) Излиза, че се налага наистина да си ги разтълкуваш...

По време на есенното равноденствие сънуваме неща, които имат отношение към отхвърляне на старото и засяване на нещо ново в съзнанието...То и тия погребения сигурно подсказват за необходимост от отхвърляне на ненужни разбирания, стереотипи, отношения /сигурно най-вече взаимоотношения, защото в сънищата ти присъстват хора.../