Здравей Гост

ОБИЧАМ ДА ПЪТУВАМ

• 74 Отговора
  • 12138 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ОБИЧАМ ДА ПЪТУВАМ
« Отговор #60 -: Май 25, 2011, 04:02:38 am »
КОГАТО КРИТЕРИЙТЕ СА РАЗЛИЧНИ... :57: за какво приказваме... :rolleyes:
Скаридите са от най-ефтините...,нямат нищо общо с онези специални размери....в стандартите на ЕС и света....
Ебаси заблудените хора , ебаси света..... :haha: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Май 25, 2011, 04:03:55 am »
А какъв е специалният размер?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #62 -: Май 25, 2011, 04:05:57 am »
Аз скариди не ЯМ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #63 -: Май 25, 2011, 04:23:08 am »
Снимки от Малдивските острови.

Изглед от самолета

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Kaya

• 2893
« Отговор #64 -: Май 25, 2011, 04:29:58 am »
  Да Хони, снимките са наистина много хубави и зареждащи - мнооого зелена енергия. Като се прибере човек от такова хубаво и зелено подредено кътче, нашата България изглежда като кочина....

мне,мне малко натъжава понякога тая действителност, но като иде реч за пътувания и на доста по - мръсни места съм била и като се върна ми се вижда рай,
но пък има мърлявички места, на които да ме питат пак се връщам
заглавието е точно за мен :P
п.п.  Стела дърдорлива съм без усилия на ретро мерк ще почакам и ще поразкажа :blink: :blink:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #65 -: Май 25, 2011, 04:38:23 am »
 Да Хони, снимките са наистина много хубави и зареждащи - мнооого зелена енергия. Като се прибере човек от такова хубаво и зелено подредено кътче, нашата България изглежда като кочина....

мне,мне малко натъжава понякога тая действителност, но като иде реч за пътувания и на доста по - мръсни места съм била и като се върна ми се вижда рай,
но пък има мърлявички места, на които да ме питат пак се връщам
заглавието е точно за мен :P
п.п.  Стела дърдорлива съм без усилия на ретро мерк ще почакам и ще поразкажа :blink: :blink:

Добре, Кайче! Ще почакаме да влезе в Лъв!

« Отговор #66 -: Май 25, 2011, 09:41:46 pm »
И аз да се разпиша, че обичам да пътувам. Предпочитам сред природата, да изкачвам планини или интересни забележителности. Била съм по-дълго в Норвегия и Дания и затова ще споделя с вас снимки от интересни места там.
Иначе Слънце-Везни, Луна-Риби, Асц-Лъв, 9д-Овен, Марс в 11д.
Първите две са от Норвегия, а третата е от един зоопарк-сафари в Дания.
Мечтата ми е да посетя Индия и специално Тадж махал.

« Отговор #67 -: Май 26, 2011, 12:44:47 am »
  Загубеният ангел -  :blink: първата ти снимка е много страшна, ма си като покорител на канарите.

« Отговор #68 -: Май 26, 2011, 03:55:15 am »
  Загубеният ангел -  :blink: първата ти снимка е много страшна, ма си като покорител на канарите.
Наистина си беше страшно и ако ме питаш дали пак бих отишла, ще ти отговоря Не!  :rolleyes: Когато тръгнах не знаех накъде отивам, но се оказа много интересно изживяване и самият път натам е истинско приключение.
Lost Angel, страхотни снимки!
А за Индия сигурна ли си? Ваксинирай се добре, ако ще ходиш там и не давай милостиня на никой...
Аз обичам далечни и различни места, но за Индия съм чувала, че е много, много мръсно. Не бих посмяла да отида в държава, пълна с цигани (да, може би звучи расистко). Едно момиче беше там за олимпиада и каза, че не им давали да напускат хотела сами, да не би да ги хванат разни крадци на органи. Може би това е леко пресилен страх и прекалени мерки за сигурност...

Звучи доста страшно, благодаря за съветите, но аз харесвам индийската култура и не бих се отказала. Само да ми се отдаде възможност.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #69 -: Май 26, 2011, 04:39:42 am »
Наистина е много страшна първата снимка. Не можах да си представя как си стигнала дотам - с пълзене или с отскок?! ;D

« Отговор #70 -: Май 27, 2011, 04:25:03 am »
Наистина е много страшна първата снимка. Не можах да си представя как си стигнала дотам - с пълзене или с отскок?! ;D
Няма как с пълзене, защото няма място за два крака, прехвърляш единия и почти подскачаш за да стъпиш на камъка. Луда работа!  :rolleyes: Ама видях, че всички го правят и реших, че тъй и тъй съм извървяла толкоз път до тука и да не се кача!?
Мястото се казва Kjerag за тези, които искат повече инфо. Ако имате път натам, задължително го посетете, пък може и да не се качвате на него. Ще ви стигне и приключението да сте стигнали до там.  ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #71 -: Май 27, 2011, 04:32:15 am »
Lost Angel, страхотни снимки!
А за Индия сигурна ли си? Ваксинирай се добре, ако ще ходиш там и не давай милостиня на никой...
Аз обичам далечни и различни места, но за Индия съм чувала, че е много, много мръсно. Не бих посмяла да отида в държава, пълна с цигани (да, може би звучи расистко). Едно момиче беше там за олимпиада и каза, че не им давали да напускат хотела сами, да не би да ги хванат разни крадци на органи. Може би това е леко пресилен страх и прекалени мерки за сигурност...

не е баш така ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #72 -: Май 27, 2011, 04:42:19 am »
Няма как с пълзене, защото няма място за два крака, прехвърляш единия и почти подскачаш за да стъпиш на камъка. Луда работа! :rolleyes: Ама видях, че всички го правят и реших, че тъй и тъй съм извървяла толкоз път до тука и да не се кача!?
Мястото се казва Kjerag за тези, които искат повече инфо. Ако имате път натам, задължително го посетете, пък може и да не се качвате на него. Ще ви стигне и приключението да сте стигнали до там.
 ;)

Направо ми се изправи косата...Ами връщанетооооо....... :41:

*

Kaya

• 2893
Re: ОБИЧАМ ДА ПЪТУВАМ
« Отговор #73 -: Декември 03, 2011, 08:39:56 am »
 Айде  бе хора ;D стрелец е
дайте малко пътувания по тази земя, че 2012 идва и не се знае какво и къде ще остане ;D

Много ми се харесват арабските държави. Доста съм сърдита на  американцката военна недомислица, защото  Багдад вече не е онзи от 1001 нощ :angry:. Сега като гледам други страни от региона са на мушка. ОАЕ не ми е толкова интересно, но Сирия, Иран, Киргизтан, Монголия. Някой да е бил по тез места?

*

Stella

• 7765
Re: ОБИЧАМ ДА ПЪТУВАМ
« Отговор #74 -: Декември 03, 2011, 08:48:23 am »
Айде  бе хора ;D стрелец е
дайте малко пътувания по тази земя, че 2012 идва и не се знае какво и къде ще остане ;D

Много ми се харесват арабските държави. Доста съм сърдита на  американцката военна недомислица, защото  Багдад вече не е онзи от 1001 нощ :angry:. Сега като гледам други страни от региона са на мушка. ОАЕ не ми е толкова интересно, но Сирия, Иран, Киргизтан, Монголия. Някой да е бил по тез места?

Ти там малко по-натгоре в една публикация си казала, че на ретро мерк ще се разприказваш, а пак нищо не казваш за себе си. Кайче, Кайче, нищо фатално няма да се случи през 2012, просто начало на нов цикъл.
В Холандия и Белгия бях през октомври, ама сега ме мързи да качвам снимки, по -сетне.