Здравей Гост

Реверсни /Обратни/ дирекции

• 52 Отговора
  • 6237 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Реверсни /Обратни/ дирекции
« -: Май 23, 2011, 11:49:08 pm »
Някой ползвал ли е този метод в прогностиката? :rolleyes:

Аз съм шокирана и блокирана буквално от точността на събитията и прочита им.... :o

Споделете , ако нямате впечатление проверете картите си....

Изключително точни събития и информация открих по тях.....ИЗУМЕНА СЪМ! :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re:Реверсни /Обратни/ дирекции
« Отговор #1 -: Май 24, 2011, 12:13:48 am »
За пръв път чувам за съществуването им.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Май 24, 2011, 12:17:30 am »

ИДЕЯ НЯМАШ КОЛКО Е ПОКАЗАТЕЛНО ВСИЧКО.... :o :unsure:
Принципа е градус-година назад...Всичко може да бъде директирано ......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #3 -: Май 24, 2011, 12:40:37 am »
попадала съм на информация за обратното завъртане на слънцето и луната към оста АС/ДС, но не съм задълбавала, неуместно ми е, при все че ми липсват съществени познания от античната астрология, която считам за основополагаща :blink:, не толкова като теория, а като логика
нали съм си консуматор в тая наука ;D

« Отговор #4 -: Май 24, 2011, 12:48:47 am »

И за какво дава информация? За вътреутробните преживявания?  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Май 24, 2011, 12:50:48 am »
попадала съм на информация за обратното завъртане на слънцето и луната към оста АС/ДС, но не съм задълбавала, неуместно ми е, при все че ми липсват съществени познания от античната астрология, която считам за основополагаща :blink:, не толкова като теория, а като логика
нали съм си консуматор в тая наука ;D

Аброд,
Аз съм поразена -вярвай ми от това , което може да бъде прочетено и потвърдено , като събития.
Просто всичко е толкова категорично маркирано , че не знам как не работи астрологията.... :rolleyes:...
ИЗПЛАШИХ СЕ - Не ми се е случвало от 1998г. , когато дълбаех по 8-ми дом..... :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Май 24, 2011, 12:59:47 am »

И за какво дава информация? За вътреутробните преживявания?  ;D

При мен например е маркирана смъртта на мъжа ми по обратни дирекции....,за разлика от правите.... :-\ :rolleyes:
Но все пак картата ми е прекалено работеща...или по-скоро аз я подбутвам да работи.... ;) :blink:
Раждането на децата по същия начин....,да не продължавам по-нататък....
Ще допълня , че и в синастрията е приложимо....

Към настоящия етап ще посоча няколко неща- R SD Asc 16*  :le: R SD MC 29* :cancers:
Та...сещай се къде е ИЦ... :unsure: , И като сложим и някоя друга права дирекция , прогресийка и транзитче...и ела да видиш за какво става дума...И да всичко е написано , всяка техника е стъпка към откриването на картата....и правилния прочит....
Другите домове няма да описвам....

*

abroad

• 2187
« Отговор #7 -: Май 24, 2011, 01:03:31 am »
ако например виждаш, че по обичайния ход Луната или Слънцето няма да стигнат онази ос, обръщаш... и така си намираш обяснение за настъпилото обвързване ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Май 24, 2011, 01:12:29 am »
ако например виждаш, че по обичайния ход Луната или Слънцето няма да стигнат онази ос, обръщаш... и така си намираш обяснение за настъпилото обвързване ;D

Не е така... ;D Не търся оправдания или обяснения , а начин с който да се потвърдят определени минали събития , и да се прогнозират бъдещи... ;D
След една година по права дирекция ще имам новолуние във водолей , по обратна слънцето ще е в каре с натална венера :-\ :rolleyes: и това след съвпада по дирекция на слънце/венера.... :rolleyes:
А 5-ти дом по обратни дирекции ще застане в/у натална венера....По прави дирекции ще съвпадне с наталния десцендент.... :rolleyes:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #9 -: Май 24, 2011, 02:44:50 am »
Тези обратни дирекции всъщност ги разбирам така -вместо направо всяка точка от радикса я движим в обратната посока,но в смисъл пак ли е предсказателен метод-за бъдещи събития?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Май 24, 2011, 02:46:54 am »
Тези обратни дирекции всъщност ги разбирам така -вместо направо всяка точка от радикса я движим в обратната посока,но в смисъл пак ли е предсказателен метод-за бъдещи събития?

Да , предсказателен метод е всичко що има думичката прогресия , дирекция , транзит , солар..... :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #11 -: Май 24, 2011, 02:55:58 am »
абе доколкото знам Екирала Кришнамачария /дано не бъркам името/ в Езотеричната астрология ги директираше назад, но това го правеше само в случаите, когато индивидът си е надживял хорзинталният натал и е тръгнал по спиралата. при обратните дирекции ако не се лъжа се използваха само висшите октави на планетите и висшите им значения  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Май 24, 2011, 02:57:28 am »
абе доколкото знам Екирала Кришнамачария /дано не бъркам името/ в Езотеричната астрология ги директираше назад, но това го правеше само в случаите, когато индивидът си е надживял хорзинталният натал и е тръгнал по спиралата. при обратните дирекции ако не се лъжа се използваха само висшите октави на планетите и висшите им значения  ;)

Аха! ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Май 24, 2011, 02:59:16 am »
абе доколкото знам Екирала Кришнамачария /дано не бъркам името/ в Езотеричната астрология ги директираше назад, но това го правеше само в случаите, когато индивидът си е надживял хорзинталният натал и е тръгнал по спиралата. при обратните дирекции ако не се лъжа се използваха само висшите октави на планетите и висшите им значения  ;)

Всичко се директира...., не и бъркаш името-така е , книгата е страхотна....Но той доколкото знам е индийец , а там с така наречените колективни не работят...
От мен да знаеш , толкова са показателни , че нямам думи...Направо се изплаших! Сериозно го казвам.... :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #14 -: Май 24, 2011, 03:03:30 am »

Всичко се директира...., не и бъркаш името-така е , книгата е страхотна....Но той доколкото знам е индийец , а там с така наречените колективни не работят...
От мен да знаеш , толкова са показателни , че нямам думи...Направо се изплаших! Сериозно го казвам.... :rolleyes:

бе как да не работи бе - я виж пак у книгата тогава. дори и Нептун си има. не се сещам за точните неща, а и не ми се търси, защото мозъка ми е размекнат от гадната температура и мисленето в момента не ми е приоритет, ами един половин кремвирш и комат ЛяП  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Май 24, 2011, 03:27:45 am »
Не може да има обратни транзити и възврати, защото единствено транзитите и възвратите са методи, които предсказват в реално време, а всички останали методи са символични - въпрос на математически изчисления и на "стъпка". Който мисли различно, ще го радбера.;D

Когато изучавах обратните прогресии и дирекции първият въпрос, който си зададох тогава беше: "А как се държат ретроградните планети, които поначало се движат обратно? "  ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Май 24, 2011, 04:00:49 am »
Не може да има обратни транзити и възврати, защото единствено транзитите и възвратите са методи, които предсказват в реално време, а всички останали методи са символични - въпрос на математически изчисления и на "стъпка". Който мисли различно, ще го радбера.;D

Когато изучавах обратните прогресии и дирекции първият въпрос, който си зададох тогава беше: "А как се държат ретроградните планети, които поначало се движат обратно? "  ;D ;D ;D
:57: :57: :57: :85:
Всичко може , само на кьосе брада не може да поникне.... :wink2:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #17 -: Май 24, 2011, 09:49:59 pm »
е ретроградни планети при дирекцията на слънчевата дъга няма, нали така? тя затова е символична, вързана със слънцето и върви само напред, респ. само назад?

марая ти сигурна ли си че нямаш "съвпад" на аспекти по дирекция и по обратна дирекция и оттам да идва точността на прогнозата?

защото аз като погледнах имам

дирекционно слънце съвпад с венера
обратно директирана венера съвпад натално слънце

дирекционен десц съвпад слънце
обратно директирано слънце съвпад натал десц

дирекционна венера съвпад юпитер
обратно директиран юпитер съвпад венера

един вид се "срещат" огледално аспектите, или може би аз нещо бъркам?!

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Май 24, 2011, 09:59:37 pm »
Даа, има и огледални такива...Но не винаги...Сладурка...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #19 -: Май 24, 2011, 11:56:34 pm »
Някой ползвал ли е този метод в прогностиката? :rolleyes:

Аз съм шокирана и блокирана буквално от точността на събитията и прочита им.... :o

Споделете , ако нямате впечатление проверете картите си....

Изключително точни събития и информация открих по тях.....ИЗУМЕНА СЪМ! :unsure:

Ха, а бе казах ли ви че е така а ?
Това го открих още миналата година, споделих също за обратното дирекционно въртене на СЛВ.....
ама тогава ми се смяхте ..
Не знам за вас!!! Но при мен работят тези неща пък каквото щете казвайте !!!!!

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!