Здравей Гост

Реверсни /Обратни/ дирекции

• 52 Отговора
  • 6199 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Реверсни /Обратни/ дирекции
« Отговор #40 -: Май 26, 2011, 04:52:25 am »
Аз мисля, не ви схващам съвсем какво правите тук.  :-\

Марая, мойта дирекционна обърната Луна е в точен съвпад с нат. Слънце и Плутон, а дирекционни Слънце и Плутон са в съвпад с нат. Луна. Много ми е подчертан този аспект.  :-[

Това е добрата новина.... :wub:
Ко праЙш?! ;D :wub:
Къде се губиш... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #41 -: Май 26, 2011, 05:47:48 am »
Дано, Марая! От твоите уста, в божиите уши!  :blink:

Благодаря, добре съм! Жива, здрава, влюбена и щастлива!  :rolleyes: ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Май 26, 2011, 05:57:04 am »
Дано, Марая! От твоите уста, в божиите уши!  :blink:

Благодаря, добре съм! Жива, здрава, влюбена и щастлива!  :rolleyes: ;D

ЗНАЧИ ДИВНА , АЗ ПОЗНАХ И СЪМ ПРЕДИКТИВЕН АСТРОЛОГ... :57: :88: :58: :kissd:
РАДВАМ СЕ ЗА ТЕБ...БЪДИ ЩАСТЛИВА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #43 -: Май 26, 2011, 09:56:56 pm »
Прав Дир. уран след 2-3 градуса ще влезе в 5ти дом.Прав дир.МС след 2-3 гр ще съвпадне с нат сатурн.
За тези неща ли питаш? :unsure:

дА!
За тези неща...
Значи по реверс имаме венера/плутон , по директни имаме аспект с 5-ти и мц....,тук е сатурн..
Хайде сега дай и транзитите или , ако искаш на лични ми прати данни , щото нямам време да те търся...сред 500 карти... ;) :blink:
По риверс имаме венера слънце. :blink:

Та,да си довършим от вчера започнатото ;D
Ето ги и транзитите. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Май 26, 2011, 10:01:15 pm »
транзитите не за днес... ;D , а за периода в който имаме дирекции... ;D

« Отговор #45 -: Май 27, 2011, 02:32:13 am »
  Аз също нищо не вдянах до сега, обръщаме символичните дирекции назад ли  :-\. Ето ще постна моята карта, в момента имам точен съвпад, разликата е 4 минутки на симв.Уран с натална Венера....и ако реверсна тази дирекция - ко да гледам  :lol:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #46 -: Май 27, 2011, 03:39:41 am »
  Аз също нищо не вдянах до сега, обръщаме символичните дирекции назад ли  :-\. Ето ще постна моята карта, в момента имам точен съвпад, разликата е 4 минутки на симв.Уран с натална Венера....и ако реверсна тази дирекция - ко да гледам  :lol:

Аз доколкото разбрах се обръщат назад от наталната позиция, нацъкала съм ги като точици на пейнта  ;D и има събития  ;D
някои от аспектите горе-долу се припокриват, но има и някои аспекти които ги има само по сидерал и други, по опакия начин.. интересно ми е, горе-долу тълкувам някои неща, даже съм си направила сама прогноза според тия обратните  ;D ;D ;D ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #47 -: Май 27, 2011, 04:14:26 pm »
 ;D Вдянах, мерсиии.

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Май 27, 2011, 04:18:10 pm »

Аз доколкото разбрах се обръщат назад от наталната позиция, нацъкала съм ги като точици на пейнта  ;D и има събития  ;D
някои от аспектите горе-долу се припокриват, но има и някои аспекти които ги има само по сидерал и други, по опакия начин.. интересно ми е, горе-долу тълкувам някои неща, даже съм си направила сама прогноза според тия обратните  ;D ;D ;D ;D

И кои събития засече-отминали.... :blink:
Ако можеш да споделиш.... :wub:

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #49 -: Май 27, 2011, 11:54:32 pm »
обърнат марс У5 тригон сатурн, по същото време обърнат юпитер върху хирон, обърнат хирон опозиция нептун, обърнат мерк У7 върху слънце, обърната луна върху плутон, обърната венера секстил нептун, обърнато слънце секстил уран

Някой да не се сеща какво ми се случи?  ;D ;D ;D ;D

обърнат юпитер опозиция сатурн - записах висше  :blink:

в момента имам обърнат хирон опозиция уран..
Но по тези обратни дирекции не ми излиза раздяла.. странно  :-\ даже ми предстои много скоро обърнат мерк У7 секстил сатурн..
А ако се напрегна кой знае още колко неща ще видя, но ми е много неудобно с пейнта  ;D няма ли програма за изчиляване  :rolleyes:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Май 28, 2011, 12:01:15 am »
обърнат марс У5 тригон сатурн, по същото време обърнат юпитер върху хирон, обърнат хирон опозиция нептун, обърнат мерк У7 върху слънце, обърната луна върху плутон, обърната венера секстил нептун, обърнато слънце секстил уран

Някой да не се сеща какво ми се случи?  ;D ;D ;D ;D

обърнат юпитер опозиция сатурн - записах висше  :blink:

в момента имам обърнат хирон опозиция уран..
Но по тези обратни дирекции не ми излиза раздяла.. странно  :-\ даже ми предстои много скоро обърнат мерк У7 секстил сатурн..
А ако се напрегна кой знае още колко неща ще видя, но ми е много неудобно с пейнта  ;D няма ли програма за изчиляване  :rolleyes:

Няма , за съжаление програмка за изчисления..., но смятам да пробвам и да поръчам една такава за http://www.astroseer.net/ , мисля , че няма да е проблем.... :rolleyes:

По въпроса с обратните е доста сгъстена отсечката....
Я си представи настъпи някаква промяна в отношенията... :unsure: :wub:

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #51 -: Май 28, 2011, 12:40:38 am »
много са нагъсто, направиха ме разногледа  ;D

а в горния пост съм объркала за образованието започнала съм го когато обърнатия юпитер е направил тригон със слънцето ми У9 - направо си е буквално  ;D и предстои опозицията със сатурн - сигурно тогава ще го завърша  ;D

а за промяна в отношенията.. съм съгласна  ;D не го вярвам, но времето ще покаже  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Май 28, 2011, 12:53:05 am »
много са нагъсто, направиха ме разногледа  ;D

а в горния пост съм объркала за образованието започнала съм го когато обърнатия юпитер е направил тригон със слънцето ми У9 - направо си е буквално  ;D и предстои опозицията със сатурн - сигурно тогава ще го завърша  ;D

а за промяна в отношенията.. съм съгласна  ;D не го вярвам, но времето ще покаже  :P

Почти съм сигурна , за промяната в отношенията.... :rolleyes:

Що се отнася до Сатурн...вероятно това ще бъде периода на дипломиране...Документи и официалности са по Сатурн...Зрелостта си зрялост! :wub: ;)