Не съм експерт, затова простете, че се изказвам. Жената има силно акцентирани оси. Плутон на МС в опозиция със Слънце в 4-ти - периодично са й нужни кризи, с които да се пречисти. Тя самата ги търси и създава. Може да бъде много силна, да преодолее всяка пречка по пътя си. Но с тази опозиция на Луна и Нептун по оста 1-7-ми дом може и да изглежда много слаба в очите на другите. Мисля, че често се заблуждава по отношение на хората и също така оставя грешно впечатление у тях за себе си. Може да бъде силна и достойна жена и да постигне много. В картата има точната пропорция между хармонични и дисхармонични аспекти, според мен. Всичко е в нейни ръце. Трябва само да преодолее Луната си, която е доста непостоянна - един ден щастие, на следващия - драма и края на света. Тя се опира на Луната си изцяло в момента. Баровците харесват жени, които изглеждат безпомощни.
С прог. Луна върху Уран е способна да създава драма от всичко. Аспектът е разходящ, би трябвало да се успокои и стабилизира скоро. Както отбелязахте вече, наближава пълнолуние по прогресии, което предполагам, че ще засегне сферата на любовта и партньорствата. Назрял е моментът за промяна. Дано напусне баровеца и се сдобрят с другия... Историята с баровеца не ме изненадва. У7 е в съвпад с Юпитер, У5 Венера е във 2-ри дом - във всеки случай търси удобен партньор. Прогресивно Слънце е в съвпад с прог. Меркурий в 5-тия й дом - явно смята, че го е намерила в лицето на мутрата.
Транзитен Уран върху Слънце и едновременно с това тр. Сатурн от 10-ти дом в опозиция с него си е трудна констелация. Искаш да направиш нещо, но обстоятелствата не разрешават. Като добавим и опозицята на тр. Юпитер с натален Уран - желание за бързо действие. Трябва й още малко търпение и работа над себе си във всеки случай. Ако прогресивното пълнолуние не задейства нещата, мисля, че ще остане с баровеца засега, но когато Хирон и Нептун наближат Меркурий, ще преосмисли партньорствата си и нивото на хората, с които се забърква. Може баровецът да я заплашва и от страх да е с него. Такива практики са обичайният метод на действие в средите мутрите-пияници -"Ако ме напуснеш, ще си нищо без мен, ще те намеря и ще те убия..." и т.н. А нейната Луна определено се поддава на негативни внушения от партньорите. Тя е много зависима от тях, защото го позволява.
Има дете - има за кого да живее! :wub: :wub: :wub: