Здравей Гост

БЪЛГАРИЯ- ХОРАТА СА ОБРЕЧЕНИ НА СМЪРТ

• 183 Отговора
  • 37112 Прегледи
Re:БЪЛГАРИЯ- ХОРАТА СА ОБРЕЧЕНИ НА СМЪРТ
« Отговор #60 -: Май 25, 2011, 07:00:21 am »
http://www.youtube.com/watch?v=MTYPl9y95gw
Дани Ит.... аз вярвям , че има една у-ца в небето....Вярвай и ти....

http://www.youtube.com/watch?v=9D1FB8yHtZA&feature=related

НЕ СЪМ ИТАЛИАНКА...,НО ВЯРВАМ....Б Ъ Л Г А Р К А   С Ъ М !

ЧЕ УНА СТРАДА ИН ЧЕЛО... :wub:

Аз никога не се отказвам, Марая, да вярвам, да мечтая, да сънувам, че един ден ще се върна и ще остана. Дори и че ще мога да приложа натрупания тук опит в развитието на нещо прекрасно в БГ.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #61 -: Май 25, 2011, 07:01:49 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 07:46:32 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Май 25, 2011, 07:05:24 am »
Зад гърба на всяка успяла жена е ВСЕЛЕНАТА....
зад гърба на успелия мъж стои жена....

КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА...
. :P ;D

Админите още по рождение са надраснали делението по полов признак.  :rolleyes:

Разсмя ме.... ;D....
Викаш андрогените.... :P ;D ;)....
Много сЪЪЪ......, ООоххх....,мммм...съскам....
Според източния зодиак съм змия , според един друг орел...., а според земния ЖЕНА.... :-[ във всяко отношение....и ...някои от Вас знаят това....
Просто само понякога съм и жена.... :'( :blink: ;)....и.....какво от това? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #63 -: Май 25, 2011, 07:08:14 am »
Както казва Парцалев (Бог да го прости).
"РазбраФ ти намека. Следващия път ще дойда без гащи!"

Стела, ти ме утрепа с този лаф! Ще го запомня! Поне десет минути съм се смяла сама като лудите... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Май 25, 2011, 07:14:38 am »
...
само ще вметна, че когато кацна на летище София след 5 минути гледам летищната сграда от която се излита от БГ...Летището, което е входната врата за БГ пълно с цигани, които те следват по петите и ти предлагат идиотщини.

...

Аз пък защо си мислех, че сградата на летището в София е една - и за излизане, и за влизане в страната? :unsure:
Да уточня- ТЕРМИНАЛ, неправилно съм се изразила, но са 2, пристигащи и заминаващи

ТЕРМИНАЛ......

http://www.youtube.com/watch?v=Nbitkyp9lrQ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :wub: :wub:

нищо не е по-страшно да бъдеш емигрант в собствената си държава... :wub: :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #65 -: Май 25, 2011, 07:18:26 am »
Дани, леля ми са я излъгали в центъра на Париж! Какво говориш ти?! Французи и то...Недей се заблуждава! Ти не знаеш ли, че по летищата в цял свят е по-скъпо?! Какво се възмущаваш... Искаш ли да ти дам хиляда примера за Италия, къде сме седнали да я сравняваме. Къде мъжете им в 22 часа са мъртво пияни и спят по столовете в заведенията. Знаем и средната работна заплата каква е там. Не говорим само за милионерите, нали?! Такива има и тук.Недей така... ;) :blink:

Мия, съжалявам, но за 9 години тук/ живея в Сиена/ не съм видяла 1 пиян човек. А града е студентски и туристически център, което значи, че преz учебния период е пълен с учащи, а през лятото с туристи....Няма празно, по което и време на годината да си тук винаги е пълно с народ, но този \" народ\" не е сбир6тина от пияници. Града е 60 хиляден/ говорим за постоянно живеещите/....но няма една дискотека в града!!! Когато завърши учебната година кмета на гарада пуща 2 специални автобусни линии за дискотеките, които са разположени на 10 км с цел младежите да не пътуват със собствени превозни средства. Разписанието е перфектно- 22 часа-тръгване, 4 сутринта връщане.
p.s. po vyprosa za leti6tata, ne e vqrno, 4e cenite tam sa zavi6eni, moga da ti izbroq leti6tata prez koito sym pytuvala i TE takova ne6to NEMA.....Rim- Fiumicino, Ciampino, Leonardo da Vinci, Pisa- Galilei, Firenze, Forli i Milano. Parig i Amsterdam...,a, zabravih i Berlin, no nqmam spomen da sym kupuvala ne6to ot tam
« Последна редакция: Май 25, 2011, 07:24:00 am от danni_it »

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Май 25, 2011, 07:21:43 am »
Плащала съм ги, Марая, на различни цени. Не веднъж. Каквито съм могла да си позволя към момента. И още ще плащам, най-вероятно.

Искам това-да плащаш и ДА МОЖЕШ ДА СИ ПОЗВОЛИШ ЦЕНАТА....Нищо не е по-важно от това.....НИЩО! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Май 25, 2011, 08:36:21 am »
И още нещо....Жената е вселена....,мъжа е сателит ;D.....
 :P :mellow: :mellow:

Крайно време е да поемем отговорност за всичко....за минало , за настояще и за бъдеще....
Родени да творим и създаваме , да пресъздаваме....то е ясно.....Няма време...налага се...
Физическите 20гр. не правят мъжа повече от нас.... :P ;D

ЦАРЯ Е МЪРТАВ ! ДА ЖИВЕЕ ЦАРЯ! ;D :wub:

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #68 -: Май 25, 2011, 09:13:45 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 01, 2011, 09:57:53 pm от honi »
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

*

Vision

• 3523
« Отговор #69 -: Май 25, 2011, 12:28:30 pm »
кой ''пророк'' от тук каза, че най- зле ще са бившите мутри и мутреси, защото ББ им секна далаверката.. :haha:

айде на опашката на Терминал2..и не консумирайте боб, за да сте все така безпЪрдонни.. :yahoo:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Mia21

• 2502
« Отговор #70 -: Май 25, 2011, 01:54:08 pm »
Аз да си призная честно, не разбирам защо толкова превъзнасяте Италия. На мен ми се видя мизернично и мръсно там. Да не говорим италианците как си приличат по манталитет с нас и то в отрицателните черти. Не знам дали само при нас беше така, ама то това италианците 2-3 часа закъснение не го броят за закъснение. Много мудно ми се струва всичко там, а съм от малък град... И познавам готини италианци, но по улицата се срещат доста грубички типове.
Да не говоря за националния им превозвач Ал Италия... Не стига, че са известни с това, че губят багаж, ами и стюардите са груби. Дават ти трохи за храна, 20 грама бисквити, а на една приятелка за цял презокеански полет са и сервирали само един картоф... Даже нашата авиокомпания е по-добре от тях.
И точно на летище в Италия бях обезумяла от глад (все пак в самолета бяха сервирали толкова "обилна" храна), купих си сандвич за 4 евро и като бонус получих косъм. Чаках едни пари от тях, пристигнаха с... около 9 месеца закъснение. Като цяло немарливи ми изглеждат италианците, все едно си в България, само че по-богата.
Това са ми лични впечатления, може да не сте съгласни с тях, но наистина не виждам голяма разлика между нашия и техния манталитет (тях ги мързи повече).
http://www.youtube.com/watch?v=28-P_pc8tmM - Италия срещу Европа.
Това клипче ме убеждава, че не напразно знамената ни съдържат еднакви цветове. :P
http://www.youtube.com/watch?v=m1TnzCiUSI0 - още малко смях с Италия ;D

Абсолютно съгласна съм с теб, Хони! Зависи на кой какви са му очакванията и изискванията. Мен не ме устройва да живея в Италия. Освен ако не ме гледа някой милионер или съм на екскурзия за десет дни. Има хиляди причини. А и като цяло с честен труд не се вадят пари там. Заплатите им са ниски, а е доста скъп живота.
« Последна редакция: Май 25, 2011, 01:59:05 pm от Mia21 »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #71 -: Май 25, 2011, 02:01:44 pm »
Дани, леля ми са я излъгали в центъра на Париж! Какво говориш ти?! Французи и то...Недей се заблуждава! Ти не знаеш ли, че по летищата в цял свят е по-скъпо?! Какво се възмущаваш... Искаш ли да ти дам хиляда примера за Италия, къде сме седнали да я сравняваме. Къде мъжете им в 22 часа са мъртво пияни и спят по столовете в заведенията. Знаем и средната работна заплата каква е там. Не говорим само за милионерите, нали?! Такива има и тук.Недей така... ;) :blink:

Мия, съжалявам, но за 9 години тук/ живея в Сиена/ не съм видяла 1 пиян човек. А града е студентски и туристически център, което значи, че преz учебния период е пълен с учащи, а през лятото с туристи....Няма празно, по което и време на годината да си тук винаги е пълно с народ, но този \" народ\" не е сбир6тина от пияници. Града е 60 хиляден/ говорим за постоянно живеещите/....но няма една дискотека в града!!! Когато завърши учебната година кмета на гарада пуща 2 специални автобусни линии за дискотеките, които са разположени на 10 км с цел младежите да не пътуват със собствени превозни средства. Разписанието е перфектно- 22 часа-тръгване, 4 сутринта връщане.
p.s. po vyprosa za leti6tata, ne e vqrno, 4e cenite tam sa zavi6eni, moga da ti izbroq leti6tata prez koito sym pytuvala i TE takova ne6to NEMA.....Rim- Fiumicino, Ciampino, Leonardo da Vinci, Pisa- Galilei, Firenze, Forli i Milano. Parig i Amsterdam...,a, zabravih i Berlin, no nqmam spomen da sym kupuvala ne6to ot tam
Скъпа, аз в България ходя през ден на дискотека, ако искам и всеки ден и не чакам автобуса, а пътувам с личен транспорт или с такси. Нека спрем с обясненията, че рискуваме да станем смешни. ;) ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Май 25, 2011, 02:02:37 pm »
Ние отдавна сме претръпнали и сме свикнали да взимаме по петстотин лева, а да харчим по хиляда.

То е ясно, че и оттатък не е цветущо положението. Но това само в България ще го видиш, как ли се получава? А все реват, че нямат пари.  :-\

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #73 -: Май 25, 2011, 02:14:04 pm »
Ние отдавна сме претръпнали и сме свикнали да взимаме по петстотин лева, а да харчим по хиляда.

То е ясно, че и оттатък не е цветущо положението. Но това само в България ще го видиш, как ли се получава? А все реват, че нямат пари.  :-\

Това става с работа. Лозето не иска молитва, а мотика! ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Май 25, 2011, 02:15:30 pm »
Това става с работа. Лозето не иска молитва, а мотика! ;)

В тази връзка се сетих за подписа на Аурора, като спомена за лозя и мотики.  :haha:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #75 -: Май 25, 2011, 02:57:16 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 07:46:45 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #76 -: Май 25, 2011, 04:11:39 pm »
следа темата и какво да кажа
вчерашния тормоз наложен над крехката ми психика е показен.
за лош късмет живеем на 1-ви етаж, а точно под нас има заведение, където всяка година се празнуват разни балове - нищо лошо, щом имат желание и възможност нека си празнуват и родители и деца сега им е паднало. но това което ме изкара извън нерви е долнопробната чалга, която не спря. Малоумни, цинични текстове, липса на всякакво литературно и музикално качество, откровени псувни, безмозъчни рими - "кой баща те е направил" - това ако някои ми го каже сигурно ще полегне в близката кална канавка, пък нека после марс да си е слаб  ;D
тоалетите ами какво да кажа, вървяха си редом с музиката. кич и грозота. не претендирам за кой знае какви модни познания, ама да се облече рокля цялата в пера - нема нужда! Освен друго, явно децата са от поколението на чипсовете и очевидно огледалата са малко криви или не се появил някои да им обясни, че дрехата е с цел да прикрие някои недостатък, а не да го покажа на възможно най-видно.
трето поведението. под всякаква критика. и аз обичам да си ходя по разни кръчмета, но не си спомням някога да съм напсувала, да извикам или да кърша снага пред всички - дори и на бала си. натискане, грозно кикотене, неуместни изречения - това са голяма част от "празнуващите деня на просветата". И после тези момичета и момчета ще са нашето светло бъдеще.
Не го вярвах, но вчера пак се убедих колко запростяваща нация сме - безвкусна, ниско морална, без мозъчна, без ценността. И ще е смешно да сочим пръст и да казваме това е "заради" - очевидно е, че родителите и учителите са тези, които бълват това поколение, което в интерес на истината освен да копа на нивата или да псува редом с кравите и овцете (на каквото приличат) за нищо не става.
Жалко е :(
До скоро си мислех, че в България все пак е хубаво, но явно нещата няма да се оправят и след 300 години. Аз съм както се казва бита карта, но ще направя всичко възможно детенце хубаво да си заляга на бумагите и да отлита, на някъде, където циганията е по-малка, и където умствения багаж се цени повече от китайските гуменки купени от някои мол... то и аз мен не е късно, но явно все още си кътам надеждата, че може би някои ден тази страна ще тръгне поне с половин крачка на пред.

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Май 25, 2011, 05:44:07 pm »
Всичко е поправимо...Имате шанс в близко бъдеще да промените нещо....
Важно е обаче да решавате сами съдбата си , а не някои друг вместо Вас.... :blink:
Робската психика , подлизурството , лицемерието , злобата скрита дълбоко , както и нихелизма са причина да се случват всички тези неща....

Тези които са живели добре пак ще живеят..., а онези които са били зле още по-зле ще стават....

« Отговор #78 -: Май 25, 2011, 06:24:08 pm »
Стелла, извинявай, но в никакъв случай не може да става дума за сравнение................
 Дори ако трябва да бaда точна- бясна съм на ситуацията в БГ.......мога да изпиша достатъчно за разликите, но е напълно безпредметно, само ще вметна, че когато кацна на летище София след 5 минути гледам летищната сграда от която се излита от БГ...Летището, което е входната врата за БГ пълно с цигани, които те следват по петите и ти предлагат идиотщини. Единствената работеща кафе-машина, от която срещу 2 лв можеш да си купиш кафе...дори се питам има ли монета от 2 лв? Но гарантирано срещу 2 евро го получаваш...дупката в която влиза монетата е с точната големина на 2 евро. Навсякъде кафе от машина струва 50 !!!!!!! цента...........
.......GRANDE FREGATURA.......както всичко до което се докоснеш в БГ.

Обожавам Италия! Имам особено чувство към тази страна.
А исках да кажа, че циганията в България е същата, както и преди да заминеш.
Мръсно е, заради корупцията сред общинарите, които работят заедно със сметопочистващите фирми.
Там е борба за кокала, няма значение кой е на власт.  :angry:
За това малко се говори. За съжаление това е масовата народопсихология. :angry:

Именно защото Италия е прекрасна, идната година емигрирам там :)
И аз съм на вашето мнение.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #79 -: Май 25, 2011, 08:50:56 pm »
Да, бъдещето на България принадлежи на жените, това и Дънов го споделя...
Нищо чудно някой от форума да се изяви :blink:

Дано, щото аз обичам да имам връзки при властимеющите .  :mellow:

:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!