следа темата и какво да кажа
вчерашния тормоз наложен над крехката ми психика е показен.
за лош късмет живеем на 1-ви етаж, а точно под нас има заведение, където всяка година се празнуват разни балове - нищо лошо, щом имат желание и възможност нека си празнуват и родители и деца сега им е паднало. но това което ме изкара извън нерви е долнопробната чалга, която не спря. Малоумни, цинични текстове, липса на всякакво литературно и музикално качество, откровени псувни, безмозъчни рими - "кой баща те е направил" - това ако някои ми го каже сигурно ще полегне в близката кална канавка, пък нека после марс да си е слаб

тоалетите ами какво да кажа, вървяха си редом с музиката. кич и грозота. не претендирам за кой знае какви модни познания, ама да се облече рокля цялата в пера - нема нужда! Освен друго, явно децата са от поколението на чипсовете и очевидно огледалата са малко криви или не се появил някои да им обясни, че дрехата е с цел да прикрие някои недостатък, а не да го покажа на възможно най-видно.
трето поведението. под всякаква критика. и аз обичам да си ходя по разни кръчмета, но не си спомням някога да съм напсувала, да извикам или да кърша снага пред всички - дори и на бала си. натискане, грозно кикотене, неуместни изречения - това са голяма част от "празнуващите деня на просветата". И после тези момичета и момчета ще са нашето светло бъдеще.
Не го вярвах, но вчера пак се убедих колко запростяваща нация сме - безвкусна, ниско морална, без мозъчна, без ценността. И ще е смешно да сочим пръст и да казваме това е "заради" - очевидно е, че родителите и учителите са тези, които бълват това поколение, което в интерес на истината освен да копа на нивата или да псува редом с кравите и овцете (на каквото приличат) за нищо не става.
Жалко е

До скоро си мислех, че в България все пак е хубаво, но явно нещата няма да се оправят и след 300 години. Аз съм както се казва бита карта, но ще направя всичко възможно детенце хубаво да си заляга на бумагите и да отлита, на някъде, където циганията е по-малка, и където умствения багаж се цени повече от китайските гуменки купени от някои мол... то и аз мен не е късно, но явно все още си кътам надеждата, че може би някои ден тази страна ще тръгне поне с половин крачка на пред.