Здравей Гост

БЪЛГАРИЯ- ХОРАТА СА ОБРЕЧЕНИ НА СМЪРТ

• 183 Отговора
  • 36978 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Махайте се , бягайте млади хора!
ВСИЧКИ СТЕ ОБРЕЧЕНИ!
ПО-БЪРЗО БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ.....
НЕ ЧАКАЙТЕ! ДОКАТО ВИ УПРАВЛЯВАТ МУТРИ НА КОИТО ВЯРВАТЕ , ДОКАТО ВЯРВАТЕ БЕЗПЪРДОННО....,ДОКАТО ЖИВЕЕТЕ В ИЛЮЗИИ И ЖИВОТА ВИ Е СВЪРШИЛ....
БЯГАЙТЕ ПО-БЪРЗО ОТ ТУК....СЛЕД СИЛОВАТА ГРУПИРОВКА ИПОН ИДВА РЕД НА БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ...МОГА ДА ВИ РАЗКАЖА СЦЕНАРИЯ....НО НЕ СИ СТРУВА...МАКАР ,ЧЕ Е ЕФТИН...НЯКОЛКО ИЗРЕЧЕНИЯ
БЯГАЙТЕ , АКО СТЕ МЛАДИ В ДУШАТА СИ , АКО ДУХА Е С ВАС И ВИ СТИСКА....
ТЕЖКИ ДНИ ИДВАТ ЗА БЪЛГАРИЯ.....НАЙ-ТЕЖКИТЕ И НАЙ-ТРУДНИТЕ!
ТОВА Е ДЖУНГЛА , ДЪРЖАВА БЕЗ ЗАКОНИ....ИЛИ ЗАКОНИ ПРЕД КОИТО ВСИЧКИ СА РАВНИ , НО НЯКОЙ ПО-РАВНИ! :angry: :angry: :angry: :'( :(

И ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА МАТРИЦАТА , А ЗА ОНЕЗИ , КОИТО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯ ИЗВЪН НЕЙНИТЕ ПРАВИЛА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re:БЪЛГАРИЯ- ХОРАТА СА ОБРЕЧЕНИ НА СМЪРТ
« Отговор #1 -: Май 25, 2011, 04:40:59 am »
Стига бе. А аз тъкмо реших да поживея преди да ме удари съвпадът на дирекционно МС с Плутон.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Май 25, 2011, 04:46:02 am »
Стига бе. А аз тъкмо реших да поживея преди да ме удари съвпадът на дирекционно МС с Плутон.  :-[

бЯГАЙ...,ПО-БЪРЗО...владееш езици , знаеш много...
НЯМА ЗАКОНИ И ПРАВИЛА- В ДЖУНГЛА СИ!)ПОВЯРВАЙ МИ ЛИЛИ-БОГ МИ Е СВИДЕТЕЛ И ЕДИН МЪЖ....КОЙТО ОБИЧАМ И МЕ ОБИЧА...ПОЗНАВАШ ГО....
Бя г а й т е !тежки дни очакват българия..... :'( :'( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Май 25, 2011, 04:48:28 am »

От сегашните по-тежки!? И от целия преход, който продължава и до ден днешен?
Те с прехода се оправдават, за да си правят далаверите и да си перат парите.  :96:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Май 25, 2011, 04:50:37 am »

бЯГАЙ...,ПО-БЪРЗО...владееш езици , знаеш много...
НЯМА ЗАКОНИ И ПРАВИЛА- В ДЖУНГЛА СИ!)ПОВЯРВАЙ МИ ЛИЛИ-БОГ МИ Е СВИДЕТЕЛ И ЕДИН МЪЖ....КОЙТО ОБИЧАМ И МЕ ОБИЧА...ПОЗНАВАШ ГО....
Помнете ми думите..... :-X :-X :-X
НАЙ-ТЕЖКАТА ЕСЕН ЗА БЪЛГАРИЯ Е 2011! :-X

И НИКОГА , АМА НИКОГА НЕ ИСКАЙТЕ ДА ЗНАЕТЕ МНОГО....ОТ ТОВА БОЛИ...МНОГО БОЛИ....
НЕ ГОВОРЯ ЗА МАТРИЦАТА.....

ВЕЩИЧКЕ...,ТВОЯ СЪН ПРЕДИ 2 ГОДИНИ Е ФАКТ...ТРЕТИЯ КОЙ Е? :'( :'(
ЕДИН ДЕН ВСИЧКИ ЩЕ ЗНАЕТЕ ИСТИНАТА...,АКО ВИ ИНТЕРЕСУВА....,НО ..,АКО СТЕ МЛАДИ КАДЪРНИ , МОТИВИРАНИ....ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ...,АКО ОСТАНЕТЕ ТУК В МУТРЕНСКАТА ТЕРИТОРИЯ.... :'( :'( :'(

« Отговор #5 -: Май 25, 2011, 04:55:13 am »
Звучи кошмарно, Марая.... Едно е да го мислиш и да се надяваш все някой ден да има оправия в БГ, друго е да го прочетеш написано черно на бяло.... :'(
....Senza parole....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Май 25, 2011, 04:55:18 am »
Ще поискам политическо убежище в Русия  ;D, не че там са цъфнали и вързали... Но в сравнение в България е песен... и няма тази злоба.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Май 25, 2011, 05:01:35 am »
За толкова години "преход" много тежки есени и зими сме преживяли. Нищо не може да ме учуди.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #8 -: Май 25, 2011, 05:03:17 am »
Ще поискам политическо убежище в Русия  ;D, не че там са цъфнали и вързали... Но в сравнение в България е песен... и няма тази злоба.
Белорусия е много по-добър вариант, Лили....Държавната администрация е променена с идея да бъде от полза на гражданите си и действително е такава....Международен паспорт издаден там е със срок от 100 !!! години... Невероятно, но факт.
http://news.ibox.bg/opinion/id_640430174
« Последна редакция: Май 25, 2011, 05:11:30 am от danni_it »

« Отговор #9 -: Май 25, 2011, 05:04:18 am »
А бе, МАрая кви са тези теми? Да не мислиш, че имаме пари в дюшека да емигрираме на Малдивите? Какво от това като говорим езици? Ти що си още тука? Щото палачинката се обръща, нали?  ;)
« Последна редакция: Май 25, 2011, 05:43:08 am от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Май 25, 2011, 05:05:11 am »
Звучи кошмарно, Марая.... Едно е да го мислиш и да се надяваш все някой ден да има оправия в БГ, друго е да го прочетеш написано черно на бяло.... :'(
....Senza parole....
NON E 'LA SCRITTA, QUESTA E ' LA VERITA '.... la verità di una FORMAZIONE DONNA....

Correre più veloce e FOREVER :'( :'( :'(
Махай си децата от тук...-ТЕЖКИ ДНИ ВИ ЧАКАТ...ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ!
БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ЩЕ ПИША ИЛИ НЯМА ДА ПИША ТУК..... :'(
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ , ИНТЕРНЕТ , АСТРОСАЙТА.... :'(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #11 -: Май 25, 2011, 05:06:00 am »
Че аз какво ти пеех онзи ден. Ти викаш да ми е мило, за какво и кого...Знам накъде отиват нещата, сценарият е евтин, но не пречи да бъде разигран на гърба на народа. Оправия тук няма, няма и да има, но съдба, било ни е писано да поживеем на тая красива земя с такива блага, да виждаме как всичко се съсипва, пък кой, докогато.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Май 25, 2011, 05:09:37 am »
Днес чета в нета, че Гърция е пред фалит...
Не съм запозната с тамошната ситуация, но мисля, че дори в това състояние те са далеч по-добре от агонията, която се разиграва тук, в тази държава.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #13 -: Май 25, 2011, 05:13:13 am »
Не съм запозната с тамошната ситуация, но мисля, че дори в това състояние те са далеч по-добре от агонията, която се разиграва тук, в тази държава.  :-X

Разбира се, че са по-добре. Държава на държавните чиновници! Дадоха им 100 милиарда евро и е направиха никакви законодателни промени. Как няма да са добре - пенсия на 55, а Германия, която им даде парите - пенсия на 68 г? Как ви се струва тази работа?

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Май 25, 2011, 05:16:05 am »
А бе, МАрая кви са тези теми? Да не мислиш, че имаме пъри в дюшека да емигрираме на Малдивите? Какво от това като говорим езици? Ти що си още тука? Щото палачинката се обръща, нали?  ;)

зАЩОТО , когато МАФИЯТА ПОЕМЕ АНГАЖИМЕНТ ГО ИЗПЪЛНЯВА....ЗЯЩОТО ВЯРВАХ В ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА....
ДНЕС СЪМ В ГЕРМАНИЯ.....,ЗАЩОТО....КОГАТО МЪЖЕТЕ ГОВОРЯТ-ЗНАЧИ ПРОСТО МЪЛЧИМ..., НО КОГАТО МЪЖЕТЕ ГИ НЯМА И СА ПРЕВЪРНАТИ В ПУХЛИ/НЕЩО М/У ПУТКА И МУХЛЬО/ , АЗ КАЗВАМ СБОГОМ ГРИНГО...БЪДИ ЩАСТЛИВ! :'(

На умния не са му нужни пари , а глава и рамене...И КОЙТО ТРЯБВА ДА НАПУСНЕ -ЩЕ НАПУСНЕ...,КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ БОРИ-ЩЕ СЕ БОРИ , КОЙТО ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ В ЛАЙНАТА ДА ОСТАНЕ.... :'(

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА....Н Я М А!

http://www.youtube.com/watch?v=yW35WDA9dyw

Аурора..., знам повече отколкото можеш да си представиш и в най-смелите си мечти....повярвай ми....
А К О  Н Е   Б Е Ш Е   Е З О Т Е Р И К А Т А .....ЩЯХ ДА СЪМ НАЙ-ЩАСТЛИВАТА ЖЕНА.....
ЗАРАДИ ВСИЧКО ТОВА ВИ СПОДЕЛЯМ....  ИНАЧЕ...СЪМ МУ ЕБАЛА МАЙКАТА..... :'( :'( :'(

« Отговор #15 -: Май 25, 2011, 05:19:31 am »
Аурора..., знам повече отколкото можеш да си представиш и в най-смелите си мечти....повярвай ми....

Вярвам ти. Все пак тук ти си единствената, която е в политиката независимо дали на или зад сцената.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Май 25, 2011, 05:20:24 am »
Че аз какво ти пеех онзи ден. Ти викаш да ми е мило, за какво и кого...Знам накъде отиват нещата, сценарият е евтин, но не пречи да бъде разигран на гърба на народа. Оправия тук няма, няма и да има, но съдба, било ни е писано да поживеем на тая красива земя с такива блага, да виждаме как всичко се съсипва, пък кой, докогато.

този път без мен....МНОГО НИСКА ТОПКА....ЗА ВЪРХОВНАТА МУТРА...НЕГОВО ПРЕОСВЕЩЕНСТВО И ....Т И М....
ТРИТЕ БУКВИ...С ТРИТЕ БУКВИ СВЪРЗВАМ НЯКОЛКО ДУМИЧКИ....МЕЖДУ КОИТО....АЙ БЕК Ю ПАРДЪН нямам време да мина на английски....но сред тях е К*Р :angry: :angry: :angry:

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #17 -: Май 25, 2011, 05:23:08 am »
хММ, Малко встрани от темата, но според мен всички хора на тая земя са обречени на смърт... Животът е смъртоносен.
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Май 25, 2011, 05:23:26 am »
Как няма да са добре - пенсия на 55, а Германия, която им даде парите - пенсия на 68 г? Как ви се струва тази работа?

Цитат
От 1 юли 2011 г. българите ще работят за пенсия почти до живот. Вместо обсъжданото вдигане на възрастта за пенсиониране ще бъде увеличен задължителният осигурителен стаж, нужен за излизане в пенсия, обяви вчера социалният министър Тотю Младенов.

Задължително изискване за пенсиониране ще е възраст от 60 г. за жените и 63 г. за мъжете, както е сега. Те обаче ще трябва да имат съответно по 37 и 40 години осигурителен стаж, като ще отпадне точковата система, обясни Младенов. Това означава увеличаване на годините за работа с по 3.

Извинете, къде и как да направя 37 години стаж, за да получавам мизерна пенсия от 50 евро?
Дори в Украйна, която също е слаборазвита държава, пенсионната възраст при жените е 55 години!
Поне с гробно място с изглед към Гранд Мола вече се уредих, в София вече са почти свършили, доколкото разбрах.  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Май 25, 2011, 05:25:35 am »
За толкова години "преход" много тежки есени и зими сме преживяли. Нищо не може да ме учуди.

ТАЗИ ЩЕ ТЕ УЧУДИ....ПОВЯРВАЙ! :(

http://www.youtube.com/watch?v=yW35WDA9dyw

Колкото и да се правиш на щастлива....НЕ СИ И АЗ ЗНАМ ТОВА! :(
А ОТ ТОВА НЕ МИ Е ХУБАВО-ПОВЯРВАЙ МИ.... :(