Здравей Гост

Доброта, наивност, доверие - натал и транзити

• 247 Отговора
  • 43464 Прегледи
*

AH

• 2201
Re:Доброта, наивност, доверие - натал и транзити
« Отговор #120 -: Май 30, 2011, 02:02:50 am »
Аз работя заедно с Комисията със защита на потребителите. Знам си правата и законите. Участваме в съвместни комисии.
Отсега ти казвам Аз мога да подам жалба, но не го правя, защото уважавам форума и ми е мил.

Стела, хайде да сме обективни.  :blink:
Това, че си знаеш и търсиш правата, е похвално.
Ти като член на този форум регистрирала ли си се тук с истинската си самоличност - трите имена, ЕГН, Булстат и други реквизити? Този форум е едно неформално мини общество. Как очакваш спрямо него да бъде приложен регламентът на този закон? И ти, и аз, и останалите тук сме анонимни потребители. Потребители на какво? На пространство за изява, а не на стоки или услуги, които се регламентират от Търговския закон. Плащаш ли за това, че участваш тук? Ако плащаш и това се потвърди документално, тогава можеш да твърдиш, че получаваш услуга и да потърсиш закрила.

Има начин Лили. Аз съм се регистрирала с легитимна електронна поща, а там има всички мои данни. Попълнила съм си формата от-до....И не плаша, а ПОТЪРСИХ СЪДЕЙСТВИЕ И ПОМОЛИХ.

Нека да те попитам вече не като собственик и модератор, а съвсем лично и по човешки- какво лошо видя от мен или от партньора  ми, че желаеш да ни навредиш по някакъв начин?

*

abroad

• 2187
« Отговор #121 -: Май 30, 2011, 02:04:01 am »
малиии, добре че нямаме физически контакт в този момент ;D

Кайли, знам на кого викаш сърча, ма за толкоз години престой тук стилът не ти ли е познат ;D

и айде няма нужда, заради ......... (да не изброявам описателни прилагателни) да се закрива форума :angry:

Стела, и аз съм идеалист, но първо го прилагам върху себе си :blink:
По отношение на заплахите Лили е права

*

Lillie

• 30532
« Отговор #122 -: Май 30, 2011, 02:06:53 am »
О, аз нямам интерес от това да регистрирам е-мейл с чужди имена. моите са автентични

Знам ли аз от какво имаш интерес и от какво нямаш. И какви данни се съдържат в твоя мейл.
Говорех принципно.

Купила ли си стока и услуга от собствениците на форума? Ако си купила, представяш документ за извършено плащане.
Ако има рекламация, отиваш в магазина със стоката и касовия бон.
Регламентирани ли са ви отношенията тук? Мисля, че при регистрация се попълваше стандартна форма, в която се съгласяваш да спазваш Правилата на форума. За друг регламент не се сещам в момента.

Навремето една ме банваше като не е на кеф, след няколко дни отбанваше. Е, можех ли да направя нещо? Тя ако е админ на сайта, преценява по свое усмотрение дали даден потребител не се вписва в интериора, съответно тя решава дали да го бъде тоя профил или да не го бъде. А аз и да пищя, и да врещя... глас в пустиня.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #123 -: Май 30, 2011, 02:07:00 am »
Щом Марая има връзки с премиера и други политици, значи има връзки и с модератора на форума.

:57:

Значи модератора на форума рано или късно ще стигне до премиера.  ;D

Провакациите са предимство за ранените слънца.... ;D...И хубаво нещо...,защото така откриваме много недостатъци и ДОСТАТЪЦИ в себе си , разбираме кой , как , защо.... :wub:

А на НЕБЕСНА  , ще и кажа...., че не името прави човека , а делата му....
Когато четем между редовете разбираме много неща....ТЯ ВИНАГИ ЩЕ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ИЗЯВИ...,НО НЕКА НЕ Е НА ГЪРБА НА ДРУГИТЕ....И МОЛЯ ДА ПРЕПРАВИ ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА "ХОРАРНИ ВЪПРОСИ КЪМ СТЕЛА" КАТО ДОБАВИ ИМЕТО НА МИРАБЕЛА....

СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ С МЕН? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #124 -: Май 30, 2011, 02:09:13 am »

Не, не съм съгласна с тебе. И кво?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #125 -: Май 30, 2011, 02:10:54 am »
По отношение на заплахите Лили е права

Аброад, нямам навика да изтъквам какво зная и какво не зная, но и моята работа е свързана, макар и индиректно, с познаване на някои неща, в противен случай бих замълчала тактично.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #126 -: Май 30, 2011, 02:15:29 am »

ДА ГЛАСУВАМЕ... ;D ;D ;)
Ако не сте...значи няма да го преправи... :wub:

Дисекция няма да правя , разбрах какво е проблемчето...И да "катеричке" :wub: /много ти харесвах тоя аватар/ , понякога се случват и такива неща....НО КОЙТО ОБИЧА , НИКОГА И ПО НИКАКЪВ ПОВОД НЕ СИ ТРЪГВА , А ОСТАВА И ПРОДЪЛЖАВА...
Грозни заплахи и закани към собствениците НИКОЙ ДО ТУК НЕ СИ Е ПОЗВОЛИЛ И НЕ ВЯРВАХ , ЧЕ ЩЕ ГО НАПРАВИ!
Да приемем , че в нечии карти ХИРОН  е проработил.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #127 -: Май 30, 2011, 02:17:28 am »
Марая, преброяване ли правиш?

Астро, кво ще кажеш за това?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #128 -: Май 30, 2011, 02:18:02 am »

Разгеле сме в темата за " доброта....наивността...." и т.н,
та се сещам за една думичка " МЕЦЕНАТСТВО" - това
добро ли е или не е добро - има ли полза за Мецената или няма  :-\
( дали не е нещо като Депутатския имунитет ? )
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #129 -: Май 30, 2011, 02:20:08 am »
Марая, преброяване ли правиш?

Астро, кво ще кажеш за това?

Не бе...преброяването мина... ;D , нали се броихме февруари...
Просто така мисля и си казвам мнението... :blink:
Това е както мое , така и твое право...-нали? ;D

« Отговор #130 -: Май 30, 2011, 02:21:37 am »
Защо просто не кажете - да, сбърках, че така направих. На всеки се случва. Кажете си, че неправилно сте обидили някой, какво ви пречи?

Хони, може би ще те учуди, но има хора, които казват извинявай със същата лекота, с която обиждат.

*

abroad

• 2187
« Отговор #131 -: Май 30, 2011, 02:22:57 am »
Марая, кротни се вече

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Май 30, 2011, 02:24:30 am »
Много се извинявам, че се меся, аз просто много харесвам форума и тук съм получила ценна подкрепа, когато съм била в най-тежките си моменти. Получавала съм и обиди от Марая, но и помощ от нея. Определено не ми беше приятно да ме обижда заради слънцето ми на виа комбуста и да казва, че Девата ми е проблем, без аз нищо лошо да съм и казвала. Ако по някакъв ночин съм те провокирала, Марая, извинявай, но дълго време спрях да влизам във форума след тези обиди. Радвам се, че сега няма лошо отношение към мен от никой от потребителите. Може би и аз съм променила отношението си.
Всички правим грешки, но ми прави впечатление, че някои не си ги признават. Защо просто не кажете - да, сбърках, че така направих. На всеки се случва. Кажете си, че неправилно сте обидили някой, какво ви пречи?
Марая, Стела не е карала насила Мирабела да пише там, не виждам смисъл да се променя заглавието. И двете много ми помогнаха и съм им много благодарна, че в този тежък за мен момент попаднах на тях. Стела има увереност да създаде тема, Мирабела пише по нея, и двете се справят добре. Не виждам проблем който иска да разглежда хорарите.

Хони , астрологията не бива да се приема лично.... :blink:
Когато казвам , че един аспект има подобни прояви , е така защото така мисля...
Мен много пти са ме обиждали на ранено слънце....,но може ли едно слънце да е ранено....Помисли...
Помагала съм ти и ще продължа да ти помагам....,защото аз съм такъв човек...НАЗОВАВАМ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА.... ;D , а това , че някой се сърди е негов проблем....,че се припознава или разпознава...също... :blink:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #133 -: Май 30, 2011, 02:26:19 am »
Марая, кротни се вече

Някой изглежда, че имат ДЕПУТАТСКИ имунитет  ;)
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #134 -: Май 30, 2011, 02:27:03 am »
Предлагам да се преброи до десет, до сто или до колкото трябва и да продължим нататък.
Ако ще и да се заключи темата, защото тук до нищо градивно няма да се стигне. Има нужда от профилактика.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #135 -: Май 30, 2011, 02:28:44 am »
Марая, кротни се вече

Някой изглежда, че имат ДЕПУТАТСКИ имунитет  ;)

Защо мислиш така....Нещо лично ли имаш към мен?
Някъде те обидих , нагрубих , настъпих... :o :unsure:
Лично към теб , ако има нещо-казвай....

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Май 30, 2011, 02:32:56 am »
Много се извинявам, че се меся, аз просто много харесвам форума и тук съм получила ценна подкрепа, когато съм била в най-тежките си моменти. Получавала съм и обиди от Марая, но и помощ от нея. Определено не ми беше приятно да ме обижда заради слънцето ми на виа комбуста и да казва, че Девата ми е проблем, без аз нищо лошо да съм и казвала. Ако по някакъв ночин съм те провокирала, Марая, извинявай, но дълго време спрях да влизам във форума след тези обиди. Радвам се, че сега няма лошо отношение към мен от никой от потребителите. Може би и аз съм променила отношението си.
Всички правим грешки, но ми прави впечатление, че някои не си ги признават. Защо просто не кажете - да, сбърках, че така направих. На всеки се случва. Кажете си, че неправилно сте обидили някой, какво ви пречи?
Марая, Стела не е карала насила Мирабела да пише там, не виждам смисъл да се променя заглавието. И двете много ми помогнаха и съм им много благодарна, че в този тежък за мен момент попаднах на тях. Стела има увереност да създаде тема, Мирабела пише по нея, и двете се справят добре. Не виждам проблем който иска да разглежда хорарите.

Хони , астрологията не бива да се приема лично.... :blink:
Когато казвам , че един аспект има подобни прояви , е така защото така мисля...
Мен много пти са ме обиждали на ранено слънце....,но може ли едно слънце да е ранено....Помисли...
Помагала съм ти и ще продължа да ти помагам....,защото аз съм такъв човек...НАЗОВАВАМ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА.... ;D , а това , че някой се сърди е негов проблем....,че се припознава или разпознава...също... :blink:
Марая, това беше отдавна, а ти директно си ме обиждаше, а не просто изразяваше мнение за аспектите ми. Не помня точните думи, помня отношението, че за нищо не ставам и съм неполъноценна заради Слънцето и Луната и не ми беше приятно. Беше ме взела под прицел. Тогава бях Покахонтас, но реших да изтрия много неща и да не са занимавам повече с астрология. Но явно нещо ме влече към нея, щом пак се върнах. Не ти се сърдя, но не мога да го отрека.

Щом все още го помниш , значи е останала доза обида...Нищо не се случва на земята , ако не е написано в небесата..Човек среща по пътя си онези хора , които трябва да срещне...
Радвам се , че е останало и добро чувство у теб...и , че съм И помагала ...освен обидила...Друг е въпроса ,защо ти си се обидила...Имала ли си основателна причина за това?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #137 -: Май 30, 2011, 02:33:18 am »
Девойки, не знам точно кво става-виждам патаклама, изясни ми се, че Вижън И марайка се скарали и Вижън била банната за 3 дена, а Марайка не.
Откъснете му топките на Сърча по тоя повод.  ;D

Ама аз се пак наистина не разбирам - как може вие да сте толкова лицемерни, че да говорите с Марайка се едно нищо не се случва по същото това време, по което късате топки на модератора, че не е баннал същата тая, с която си бърборите приятелски, а?

« Отговор #138 -: Май 30, 2011, 02:36:07 am »
Ама аз се пак наистина не разбирам - как може вие да сте толкова лицемерни, че да говорите с Марайка се едно нищо не се случва по същото това време, по което късате топки на модератора, че не е баннал същата тая, с която си бърборите приятелски, а?

Защото ,ако не си разбрала ти най-нелицемерната, ние в момента главно говорим с админа и не сме в детската градина да кажем на Марая "Аз повече няма да си играя с тебе".

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Май 30, 2011, 02:36:23 am »

:haha: :haha: :haha:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.