Здравей Гост

Доброта, наивност, доверие - натал и транзити

• 247 Отговора
  • 43471 Прегледи
Re:Доброта, наивност, доверие - натал и транзити
« Отговор #160 -: Май 30, 2011, 03:58:29 am »
9 часа силни магнитни бури и е го резултата  :o човешката психика не издържа на експеримента....
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #161 -: Май 30, 2011, 04:00:52 am »
Това са условията за регистрация във форума.По мое мнение те еднозначно показват доколко форумът е "застрашен" от закриване по волята на индивиди различни от неговите собственици.

Моля, преди да пристъпите към регистрация на потребител, прочетете условията:

Всички съобщения в тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори. Администраторите, модераторите или уебмастъра не носят никаква отговорност относно публикуваните материали във форума.

Приемате, че не трябва да използвате груб, неприличен, вулгарен, заплашителен език или друг материал, който вреди на добрите нрави и на добронамереното общуване във форума. Подобно поведение може да доведе до премахване на регистрацията Ви във форума и предотвратяване на по-нататъшното Ви участие в него.

Приемате, че не трябва да изнасяте лични данни, касаещи трети лица, без тяхното изрично съгласие.

Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно, но не са длъжни да го правят.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адресът ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Моля, преди да публикувате отговор, нова тема или ако срещнете трудности, прочетете раздел Предложения и Въпроси.

След като направите регистрацията си, на посочения от вас e-mail адрес, ще бъде изпратено писмо за активиране на профила. Може да активирате профила си след регистрацията. Всички регистрирани профили, които не са активирани в определен срок, се изтриват.

Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия и се ангажирате със спазването на Правилата на форума и условията за ползване на сайта.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #162 -: Май 30, 2011, 04:01:49 am »
Аз разбрах, още първия път, ама не съм Дама ;D

А какво.... ;D ;D Господин... ;) :P :mellow:

В момента се вживявам в роля на калинка :P Преди - по нечия заръка поупражних за жабче, и червейче :mellow:
А тази седмица съм простачка-скараджийка на балкон по определение на една Дама ;D

Нямам проблеми аз с тези работи - имам си и дружки актьори, та просто взимам пример ;)

Още онзи ден ти писах за калинката...щото много ми хареса... ;D И си я пооткрадвам от време на време в някой и друг пост...но ти не си забелязала...

Съжалявам...,за това , че си и скараджийка....,ама ти нали знаеш , че не си...Кво ти пука.... :rolleyes: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #163 -: Май 30, 2011, 04:03:42 am »
В двете теми, най-посещаваните днес има основно караници и джавкане . Чудя се какво толкова се дели тук. Не е виновна само Марая, още веднъж го казвам. Дразнителите са много. Съгласна съм и със Стела. Не може тези обиди, кой е лицемер, кой патка и не знам си какво, да висят тук до безкрай и да не се трият. Освен това, след като някой е показал, че не желае личните му данни да стоят тук и си го обяви официално в темата, а не дори на лични към модератора, защо тази тема не се изтри? Модераторът според мен има много по-голяма роля от това да е страничен наблюдател и само да чете глупости. Готова съм да чуя отговора му по въпроса ми.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #164 -: Май 30, 2011, 04:04:02 am »
9 часа силни магнитни бури и е го резултата  :o човешката психика не издържа на експеримента....

Какви магнитни бури, това са рептилите, облъчват ни.  :85: ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #165 -: Май 30, 2011, 04:06:47 am »

Какви магнитни бури, това са рептилите, облъчват ни.  :85: ;D
:haha: :haha: :haha: :rakeattack:  как не се сетих по-рано... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #166 -: Май 30, 2011, 04:08:19 am »

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адресът ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Благодаря!
Това исках да го видя черно на бяло.
Доколко обявеният по време на нашата регистрация имейл адрес застрашава нашата сигурност и прави личните ни данни достояние на форума, във връзка с което съответният потребител може да подаде иск срещу администрацията/собствениците на форума и да потърси отговорност.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #167 -: Май 30, 2011, 04:10:50 am »
В двете теми, най-посещаваните днес има основно караници и джавкане . Чудя се какво толкова се дели тук. Не е виновна само Марая, още веднъж го казвам. Дразнителите са много. Съгласна съм и със Стела. Не може тези обиди, кой е лицемер, кой патка и не знам си какво, да висят тук до безкрай и да не се трият. Освен това, след като някой е показал, че не желае личните му данни да стоят тук и си го обяви официално в темата, а не дори на лични към модератора, защо тази тема не се изтри? Модераторът според мен има много по-голяма роля от това да е страничен наблюдател и само да чете глупости. Готова съм да чуя отговора му по въпроса ми.

Ти не разбра ли , че нямам вина....
Опитах се , да и кажа на лични да спре ПРОСТО ДА СПРЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА С МЕН , ИСКАШЕ ДА МИ СТАВА ГУРУ НА ВРЕМЕТО...,Тя изтипоса личната бележка....АДМИНИСТРАЦИЯТА ПРОСТИ...
А после , какво е правила не знам , но разбрах , че е подходила със същия тон с към СОБСТВЕНИЦИТЕ НА САЙТА...

БАН-А не е заради това , че е извадила бележката- толерантността е проявена , а за нещо друго...което касае администрацията... ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #168 -: Май 30, 2011, 04:11:59 am »
Марая, ма ти верно ли си мислиш, че си цвете за мирисане?!?  :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #169 -: Май 30, 2011, 04:13:40 am »
Извинете, може ли и на мен някой да ми стане гуру, да ми покаже пътя и светлината?  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #170 -: Май 30, 2011, 04:14:34 am »
Марая, ма ти верно ли си мислиш, че си цвете за мирисане?!?  :unsure:

ВСИЧКИ СМЕ ЦВЕТЯ кАЙЛИ И ВСИЧКИ УХАЕМ.... ;D ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #171 -: Май 30, 2011, 04:14:41 am »
Аз разбрах, още първия път, ама не съм Дама ;D
;D

А то си беше многократно казано, и аз така се осведомих,
но "малко се чете в този форум", кой го каза наскоро, абсолютно точно е, откога ме вълнува тоя въпрос и го твърдя и аз.
Ма нали съм с "разсеян" Меркурий, викам сигур само на мен тъй ми се вижда неправилно.  :rolf:

Ето че сега благодарение на същата тази терапия ... имаш един проблем по-малко.

Нищо, за сметка на туй си имам доста други. :P Както всички. Ще удвоя дозата на терапията, това е решението.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #172 -: Май 30, 2011, 04:16:36 am »
Извинете, може ли и на мен някой да ми стане гуру, да ми покаже пътя и светлината?  :-[

Аз ще ти стана гуру и ще те водя по пътя на светлината и истината срещу скромно заплащане.

*

Марая

• 28287
« Отговор #173 -: Май 30, 2011, 04:16:48 am »

Тя изтипоса личната бележка....АДМИНИСТРАЦИЯТА ПРОСТИ...

И на теб след като изтипоса личните ми съобщения, които съм пращала на Крис администрацията ти прости.

пОПИТАХ ПРЕДИ ТОВА- ОТВОРИХ СПЕЦИАЛНА ТЕМА...
Жалко , че я затриха....
За да видиш , че първо попитах.... ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #174 -: Май 30, 2011, 04:19:11 am »

Ти не разбра ли , че нямам вина....
Опитах се , да и кажа на лични да спре ПРОСТО ДА СПРЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА С МЕН , ИСКАШЕ ДА МИ СТАВА ГУРУ НА ВРЕМЕТО...,Тя изтипоса личната бележка....АДМИНИСТРАЦИЯТА ПРОСТИ...
А после , какво е правила не знам , но разбрах , че е подходила със същия тон с към СОБСТВЕНИЦИТЕ НА САЙТА...

БАН-А не е заради това , че е извадила бележката- толерантността е проявена , а за нещо друго...което касае администрацията... ;D
Вина имаме всички тук. В момента се дразня, че се опитват само теб да изкарат виновна. Нямам толкова време да вляза и да напиша цял докторат кой кога в колко часа е обидил или е провокирал някого. Има хора, които уж нищо не са казали, мълчат си, кротуват си, а повечето скандали са станали именно заради тях.Писнаха ми и на мен тези кавги и глупости вече. Модераторът да не се намесвал. Защо, след като тези обиди си стоят и компрометират доста хора вече?! Това дразни и не спомага за нормализиране на обстановката.

« Отговор #175 -: Май 30, 2011, 04:21:20 am »
И на теб след като изтипоса личните ми съобщения, които съм пращала на Крис администрацията ти прости.

А какво правят при Марая съобщенията ти до Крис?  :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #176 -: Май 30, 2011, 04:23:30 am »

Аз ще ти стана гуру и ще те водя по пътя на светлината и истината срещу скромно заплащане.

Колко скромно?  :rolleyes:

Е, Вижън иска да го прави без пари, а пък ти... прагматично Теле такова!  :tauruss:  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #177 -: Май 30, 2011, 04:24:02 am »
Извинете, може ли и на мен някой да ми стане гуру, да ми покаже пътя и светлината?  :-[

А какво правят при Марая съобщенията ти до Крис?  :unsure:

Хело, ти недей да търсиш някакви конспирации само и под вола теле, че както те беше почнал един или една при мен да те плюе на лични, ако се бях вързала щеше голямо шоу да стане и да си извадим очите. Гледайте си пашалъка , бре хора! Какво се занимавате с глупости... ;D

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #178 -: Май 30, 2011, 04:33:16 am »

Come to the dark side my children.Together we shall rule the galaxy  :mellow: .

А който не вЕрва, че мога да съм гурувец, истина му казвам - ще опита плодовете на своето невежество  :mellow: .

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #179 -: Май 30, 2011, 04:35:22 am »
Извинете, може ли и на мен някой да ми стане гуру, да ми покаже пътя и светлината?  :-[

А какво правят при Марая съобщенията ти до Крис?  :unsure:

Хело, ти недей да търсиш някакви конспирации само и под вола теле, че както те беше почнал един или една при мен да те плюе на лични, ако се бях вързала щеше голямо шоу да стане и да си извадим очите. Гледайте си пашалъка , бре хора! Какво се занимавате с глупости... ;D

Какъв е бил никът на този, който ме е плюл? Да не е бил Миоджералвомбо или друг?