Здравей Гост

Доброта, наивност, доверие - натал и транзити

• 247 Отговора
  • 43583 Прегледи
Re:Доброта, наивност, доверие - натал и транзити
« Отговор #180 -: Май 30, 2011, 04:36:32 am »
Има една много модерна професия, който не ви обвързва с никаква философия, но ви прави гуру. Казва се Life Coach  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #181 -: Май 30, 2011, 04:37:32 am »
Come to the dark side my children.Together we shall rule the galaxy  :mellow: .

И нека Силата е с теб.  :mellow:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #182 -: Май 30, 2011, 04:37:48 am »
If there is no peace in the mind of the individual, how can be real peace in the world....

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #183 -: Май 30, 2011, 04:39:03 am »
Извинете, може ли и на мен някой да ми стане гуру, да ми покаже пътя и светлината?  :-[

Аз ще ти стана гуру и ще те водя по пътя на светлината и истината срещу скромно заплащане.

Колко скромно?  :rolleyes:

Е, Вижън иска да го прави без пари, а пък ти... прагматично Теле такова!  :tauruss:  :P

:o Какво са парите пред възможността да се докоснеш поне за малко до просветлението!!! Кой може да ти даде това!

Тц тц тц Разочароваш ме като дори си помисляш да задаваш въпрос, свързан със заплащането. Един истински духовен човек не говори за пари! Няма да ти искам повече от 1/3 от заплатата. Ще имаш достатъчно, за да посрещаш нуждите си - твоите и на двете кучета и петте котки.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #184 -: Май 30, 2011, 04:39:45 am »
Хело, карай сега, остави! Всичко си дойде на мястото. Аз с глупости избягвам да се занимавам и видя, че хляб в мен няма. ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #185 -: Май 30, 2011, 04:40:21 am »
Има една много модерна професия, който не ви обвързва с никаква философия, но ви прави гуру. Казва се Life Coach  ;D

Страхотно, сефте чувам!
И къде те води коча...при козата ли?  :unsure:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #186 -: Май 30, 2011, 04:40:39 am »
В двете теми, най-посещаваните днес има основно караници и джавкане . Чудя се какво толкова се дели тук. Не е виновна само Марая, още веднъж го казвам. Дразнителите са много. Съгласна съм и със Стела. Не може тези обиди, кой е лицемер, кой патка и не знам си какво, да висят тук до безкрай и да не се трият. Освен това, след като някой е показал, че не желае личните му данни да стоят тук и си го обяви официално в темата, а не дори на лични към модератора, защо тази тема не се изтри? Модераторът според мен има много по-голяма роля от това да е страничен наблюдател и само да чете глупости. Готова съм да чуя отговора му по въпроса ми.

Ти не разбра ли , че нямам вина....
Опитах се , да и кажа на лични да спре ПРОСТО ДА СПРЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА С МЕН , ИСКАШЕ ДА МИ СТАВА ГУРУ НА ВРЕМЕТО...,Тя изтипоса личната бележка....АДМИНИСТРАЦИЯТА ПРОСТИ...
А после , какво е правила не знам , но разбрах , че е подходила със същия тон с към СОБСТВЕНИЦИТЕ НА САЙТА...

БАН-А не е заради това , че е извадила бележката- толерантността е проявена , а за нещо друго...което касае администрацията... ;D
Вина имаме всички тук. В момента се дразня, че се опитват само теб да изкарат виновна. Нямам толкова време да вляза и да напиша цял докторат кой кога в колко часа е обидил или е провокирал някого. Има хора, които уж нищо не са казали, мълчат си, кротуват си, а повечето скандали са станали именно заради тях.Писнаха ми и на мен тези кавги и глупости вече. Модераторът да не се намесвал. Защо, след като тези обиди си стоят и компрометират доста хора вече?! Това дразни и не спомага за нормализиране на обстановката.

Мия , там където има искри , се ражда напрежение...Напрежението е светлина....за някои от нас , за други-друго...
АГИТКАТА Е ЯСНА , ТЯ Е ЕДНА....Въпроса е принципен и касае хората създали форума....А аз държа на тях... :blink: :wub:
Продължавам на лични и да гледам карти , ЗАЩОТО НЕ МОГА ДА ОТКАЖА...Пък кучето си лае кервана си върви...
АСТРОЛОГИЯТА Е ТВОРЧЕСТВО , А ТВОРЕЦА ЗЛОБА В ДУШАТА СИ НЕ ТАИ...,.... :wub:
ИНАЧЕ СИ ПРАВА С КРОТУВАНЕТО...ОБИКНОВЕНО ТЕЗИ ХОРА СА В ОСНОВАТА НА ВСИЧКИ СКАНДАЛИ... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #187 -: Май 30, 2011, 04:41:40 am »
при ревизия на темата - доброта,наивност и доверие има само в заглавието и пълната им липса в 11 страници след него
при осчетоводяването ще излезе на червено :o :P ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #188 -: Май 30, 2011, 04:43:03 am »

Страхотно, сефте чувам!
И къде те води коча...при козата ли?  :unsure:

Еее сега не така. Ти май владееш английския на много добро ниво.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #189 -: Май 30, 2011, 04:43:12 am »
Марайка е нацелила правилната стратегия, нема кво се нервите.
Хитра е тя, затова има пари.  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #190 -: Май 30, 2011, 04:44:29 am »
Извинете, може ли и на мен някой да ми стане гуру, да ми покаже пътя и светлината?  :-[

Аз ще ти стана гуру и ще те водя по пътя на светлината и истината срещу скромно заплащане.

Колко скромно?  :rolleyes:

Е, Вижън иска да го прави без пари, а пък ти... прагматично Теле такова!  :tauruss:  :P

Какви са тези гурута?! Тук за някакви секти ли говорим? Преди няколко дни ги биха едни гурута в Бургас. Голям бой им хвърлиха-даваха ги и по телевизията дори! ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #191 -: Май 30, 2011, 04:45:30 am »
Ми за да те води некой некъде, той требе да е прогледнал. Аз досега прогледнали съм засичала само т.н. просветлени.
Тия кочове насам и натам - не ми сли, че не знам какво е коуч на английски, ма не знам как могат да те заведат другаде, освен при коза...слепец води слепци, що ли?...

*

Uran

• 6041
« Отговор #192 -: Май 30, 2011, 04:45:47 am »
Mного сте изписали и не ми се чете, НО имам чувството, че сайтът е сменил собствениците си.
Греша или напротив?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #193 -: Май 30, 2011, 04:50:07 am »
Искам да кажа, че съм съгласна с Миа обидните квалификации, отправяни от един потребител към друг, периодично да се трият, да не остават тук завинаги и да ги компроментират.
От друга страна, може би ние самите трябва да се стараем повече и да не даваме повод да ни наричат лицемери, двуличници и с други обидни епитети.

Както казва АН за написаното в личната ни кореспонденция, да не се срамуваме, ако бъде изписано с огнени букви в небето, същото да важи и за поведението/отношението ни във форума. Не давайте повод да ви наричат лицемери и няма да се налага да се трият обидите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

astro

• 475
« Отговор #194 -: Май 30, 2011, 04:50:27 am »
В двете теми, най-посещаваните днес има основно караници и джавкане . Чудя се какво толкова се дели тук. Не е виновна само Марая, още веднъж го казвам. Дразнителите са много. Съгласна съм и със Стела. Не може тези обиди, кой е лицемер, кой патка и не знам си какво, да висят тук до безкрай и да не се трият. Освен това, след като някой е показал, че не желае личните му данни да стоят тук и си го обяви официално в темата, а не дори на лични към модератора, защо тази тема не се изтри? Модераторът според мен има много по-голяма роля от това да е страничен наблюдател и само да чете глупости. Готова съм да чуя отговора му по въпроса ми.

Вече сме ги говорили тия неща, но нека пак да ги кажа, щом е необходимо.
1.според  мен строгото модериране не е подходящо за астрологията.
2.астролозите имат достатъчно самоконтрол да не влизат в лични конфликти, а останалите писатели сами преценяват какво и с кого да говорят.
3.това е малък частен сайт и форум  - на гостите, на които не им харесва  модерирането, атмосферата, условията и разбиранията на собствениците, просто престават да го посещават.
т.е. ролята на модератора е каквато сам си я определи :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #195 -: Май 30, 2011, 04:53:04 am »
Искам да кажа, че съм съгласна с Миа обидните квалификации, отправяни от един потребител към друг, периодично да се трият, да не остават тук завинаги и да ги компроментират.
От друга страна, може би ние самите трябва да се стараем повече и да не даваме повод да ни наричат лицемери, двуличници и с други обидни епитети.

Както казва АН за написаното в личната ни кореспонденция, да не се срамуваме, ако бъде изписано с огнени букви в небето, същото да важи и за поведението/отношението ни във форума. Не давайте повод да ви наричат лицемери и няма да се налага да се трият обидите.
[/u]

Много важно е това! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #196 -: Май 30, 2011, 04:57:56 am »
Марая, казвали ли са ти, че много изморяваш?
Умееш ли да изпадаш във вътрешна тишина?
Ако не, за каква духовност изобщо говориш?
Ако да - защо не се забелязва?...

*

Марая

• 28287
« Отговор #197 -: Май 30, 2011, 05:04:14 am »
Марая, казвали ли са ти, че много изморяваш?
Умееш ли да изпадаш във вътрешна тишина?
Ако не, за каква духовност изобщо говориш?
Ако да - защо не се забелязва?...

Кайли , никъде не съм казала ,че съм 400 нива над теб , молим те...не се занимавай с такива въпроси...
Дай да си говорим за Хирон и Плутон...Имаш още да читиш...,мойто слънце отдавна беше детронирано от Плутон...знам за какво става дума... :rolleyes: ;)

Умея да правя много неща....и би трябвало да си го разбрала... ;)
Едно от които да не гоня гарес... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #198 -: Май 30, 2011, 05:18:14 am »
Не Мия , не си права...АДМИНА С ГЬОСТЕРИЦА ЛИ ДА ВЪРВИ? А? ВЪВ ВСЯКА ТЕМА ИМА ПРОВОКАЦИИ И ОБИДИ...АДМИНА ИМА И ДРУГА РАБОТА...
В ЕДИН ОРИЕНТИРАН ДУХОВНО ФОРУМ , ХОРАТА ПО НИКАКЪВ ПОВОД НЕ ДОПУСКАТ ТАКИВА НЕЩА...ЦЯЛА ВЕЧЕР КАЙЛИ ИСКА ДА МЕ ЛЕКУВА- КАКВО Е ТОВА , ВИЖЪН ВЪВ ВСЯКА ТЕМА МЕ КЪЛВЕ...
КОЕ СЕ ВИЖДА В ОСНОВАТА- ДРУГАТА РЕАКЦИЯ...ОТ ЕДНА АГИТКА...
ДА НЕ ГОВОРИМ , ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ ТУК ПИШЕЩИ СА УЧАСТВАЛИ В ЛИКВИДАЦИЯТА НА АСТРО ФОРУМИ....

ТОЗИ НЯМА ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАН! А АДМИНА , СОБСТВЕНИЦИТЕ И МОДЕРАТОРА.... ;D , СА ПРЕКАЛЕНО ТОЛЕРАНТНИ , ЗАЩОТО ПРОСТО НЕ ГОВОРЯТ ЗА ДРУГИ НИВА...,А ОТДАВНА СА ТАМ.... :blink:

СООРИ ЗА КАПСА...Не ми ке преписва... :wub:

*

astro

• 475
« Отговор #199 -: Май 30, 2011, 05:22:31 am »

Вече сме ги говорили тия неща, но нека пак да ги кажа, щом е необходимо.
1.според  мен строгото модериране не е подходящо за астрологията.
2.астролозите имат достатъчно самоконтрол да не влизат в лични конфликти, а останалите писатели сами преценяват какво и с кого да говорят.
3.това е малък частен сайт и форум  - на гостите, на които не им харесва  модерирането, атмосферата, условията и разбиранията на собствениците, просто престават да го посещават.
т.е. ролята на модератора е каквато сам си я определи :blink:
Астро,съжалявам, но аз не мога да се съглася, че тези обидни квалификации за хората трябва да стоят тук и всеки да ги чете. Говориш за самоконтрол, но явно на моменти такъв липсва. Нужно периодично да се взимат мерки. Винаги съм си мислела , че функциите на админа са основно контролиращи.
От това, което ми даде сега като обяснение разбрах, че или е все едно няма такъв или какъвто е админа, такъв и форума.  :mellow:

ние с админа сме екип ;D

който е пращал съобщение до модератора за триене на нещо е бивало изтривано/е, имало е и случаи, когато не съм трила, защото така съм преценила/

нищо не ви пречи да се постараете малко повечко по отношение на самоконтрола.

последните няколко години се попромени състава на писателите, от там и облика на форума-вярно, той е огледало и за собствениците, но след няколко приятелски забележки е по-лесно да забраниш нечий достъп, отколкото да се занимаваш с превъзпитанието му :blink: