Здравей Гост

Елекция за вадене на зъб

• 35 Отговора
  • 8769 Прегледи
Re:Елекция за вадене на зъб
« Отговор #20 -: Май 28, 2011, 01:38:19 am »
..Нали няма да му взема отпечатъци за протези?
Не, няма.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #21 -: Май 28, 2011, 01:48:26 am »
..Нали няма да му взема отпечатъци за протези?
Не, няма.  :blink:

Добре! Аз викам да не експериментираме на гърба на човека. нека да прецизираме информацията, с която разполагаме. Казваш, Венера сменя знак, преди точния аспект с луната. Колко време ще продължи ваденето на зъбите? Ако операцията започне в 15,20 ч. до 17,20ч., Венера още няма да е напуснала знака. Това са 2 часа.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Май 28, 2011, 01:57:47 am »
Манипулацията няма да трае повече от половин час.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #23 -: Май 28, 2011, 01:58:24 am »
Предполагам, че около 1 час. Не си го представям да стои мирен повече време  ;D ДА, за това време Венера си е в знака - до 17,20 ч Предполагам, че какво ти да е предприела докроката до тогава ще е приключило.  :blink:

Да, Марая. Предполагам.  :blink:

« Отговор #24 -: Юни 01, 2011, 11:27:06 pm »
Извадихме 2-та корена горе и двата зъба долу, които бяха планирани за вадене  :93:

Заради сърдечно-съдовите проблеми на баща ми докторката сложи първо само лидокаин /тази упойка е принципно по-слаба/, но не беше достатъчно и затова сложи по-късно и адреналинова упойка. Упойката ни замота малко. Иначе самото вадене мина много бързо и безпроблемно. :blink: Кръвоспирането беше перфектно.

А защо днес? Защо ли?  ;D Защото в неделя вечерта бащицата не си изпи антикоагуланта /който трябваше да бъде срян 3 дни преди ваденето/ и аз реших, че няма какво да му мисля - Луна в Близнаци идеално ме устройва при това намалаваща, стара и гърбава. Самото затъмнение ме притесняваше повече по отношение на докторката - да не вземе някое неадекватно решение, отколкото за него.

Сега в задачата се пита дали тази вечер да подновя антикоагуланта, както казва доФтора или не. Имам цели 4 часа да реша  ;D Но мисля, че да почна да му го давам от утре. :-[ Кви експерименти си правя с човека, начи. :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #25 -: Юни 02, 2011, 12:28:20 am »
Много хубаво, че така са се стекли нещата. Като гледахте картите, тогава ми се въртеше за 1-ви, но не се изказах неподготвена, явно си е била все пак подходяща дата. В колко часа започна процедурата?
А ти защо всъщност се колебаеш за антикоагуланта? 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #26 -: Юни 02, 2011, 12:36:03 am »
В колко часа започна процедурата?  

Първата упойката я сложи към 15,30. Чакахме 15тина минути да подейства. После сложи втората - тя подейства вече много бързо. Значи ок. 15,50 би трябвало да е започнала ваденето. И аз това го гледах преди малко. Сатурн е бил на АСто.

А ти защо всъщност се колебаеш за антикоагуланта?

А ми защото целта му е да разрежда кръвта /предотвратява образуването на троби/ и ме е страх да не кръвне от раните. Но това лекарство го взима вече 3та година и предполагам, че може 3-4 дни без него при положение, че показателите му на контролата бяха в горната граница. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:.......на чужд гръб и тоягите, нали знаеш  ;D

« Отговор #27 -: Юни 02, 2011, 12:38:39 am »
Като гледахте картите, тогава ми се въртеше за 1-ви, но не се изказах неподготвена, явно си е била все пак подходяща дата.

Аз самата бях изключила 1ви като възможност, защото нямаше да има достатъчно време да се спре лекарството преди кардиолога да е дал талона. Но вечерта като видях, че не го е изпил, така и така и на следващия ден щях да отида при кардиолога за талона, та викам - ако го даде, направо на 1ви го насрочвам.  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #28 -: Юни 02, 2011, 12:45:30 am »
А ми защото целта му е да разрежда кръвта /предотвратява образуването на троби/ и ме е страх да не кръвне от раните. Но това лекарство го взима вече 3та година и предполагам, че може 3-4 дни без него при положение, че показателите му на контролата бяха в горната граница. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:.......на чужд гръб и тоягите, нали знаеш  ;D

Напротив, ти защото си загрижена.
Лекарите казват, но човек трябва да е сигурен дали е правилно, разбирам те, знам го това за какво е, в рода ни същите проблеми е имало с тия тромби.. Ако беше след операция бих се съгласила с теб да не го пие, а и тогава съвета щеше да е такъв вероятно от специалист, ако е. Но сега и аз незнам какво да кажа, а пък не е един зъб, затова сигурно повече го мислиш. Послушай си интуицията, вярвам, че ще е правилното решение.

п.п. И лайка или тетра за жабурене през следващите дни предполагам си ги знаеш като помощ при заздравяването.

*

Uran

• 6041
« Отговор #29 -: Юни 02, 2011, 02:07:23 am »
Мисля, че жабуренето след екстракция не е добре защото може да отмие естествения съсирек в/у раната, а той се явява "тапа" с/у инфекции.
При възпаления са ОК гаргарите.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #30 -: Юни 02, 2011, 02:14:34 am »
Мисля, че жабуренето след екстракция не е добре защото може да отмие естествения съсирек в/у раната, а той се явява "тапа" с/у инфекции.
При възпаления са ОК гаргарите.

Да, Уран, затова не се прави веднага, а след няколко дни, примерно на 3-тия, но всеки си преценява.
Лично за мен това доста помага за доброто зарастване на тъканта и беше ценен съвет,
даден ми от самата зъболекарка, когато имах подобни неща на главата. А освен всичко друго действа и противовъзпалително.  

Разтърсих да видя какво казват по въпроса в нета други стоматолози,
ето един, който също го препоръчва. Така, че не вярвам да има проблем, ако се прилага.
« Последна редакция: Юни 02, 2011, 02:35:34 am от sunrain »

« Отговор #31 -: Юни 02, 2011, 02:19:34 am »

И зъболекарката каза така. В понеделник може смрадлика за стягане, но пак без жабурене. Ама май няма да му купувам.  :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #32 -: Юни 02, 2011, 02:28:51 am »
Как ще я употребяваш тази смрадлика без жабурене? :-\

« Отговор #33 -: Юни 02, 2011, 02:30:41 am »
Просто се държала в устата и се изплювала  :rolleyes:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #34 -: Юни 02, 2011, 02:33:58 am »
Аурора, радвам се, че сте си отметнали един кахър от дневния ред. Сега чакаме и Прия да се похвали. После и Милки, че ми побеляха кокалчетата от стискане на палци тази седмица. :wub:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Юни 02, 2011, 02:56:40 am »
Извадихме 2-та корена горе и двата зъба долу, които бяха планирани за вадене  :93:

аз реших, че няма какво да му мисля - Луна в Близнаци идеално ме устройва при това намалаваща, стара и гърбава.
:-[

Супер, значи няма шанс да му поникнат нови зъби. :P
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥