котенца , зайчета , пиленца....цяла зологическа градина....
Човек сам определя степента, в която да бъде употребен.
В един момент установяваш, че след като си се раздавал, не си спечелил приятели, а недоброжелатели.
Същия път съм го извървяла и аз по форумите... И когато кранчето спира, спира и добронамереността.
Няма нужда да се изнасят лични факти, всичко се вижда от птичи поглед, ако човек е достатъчно осъзнат, за да може да се издигне над пристрастността и субективизма. Дуален свят! :blink:
Лили, аз лично не съм съгласна с това, че след като кранчето спре, спира и добронамереността. Извинявай, че хванах твоя пост, но не ми се ровеше още назад, където някой спомена, че всички сме си мълчали, защото ни било страх Марая да не ни извади на повърхността КИРЛИВИТЕ РИЗИ. Това абсолютно не е вярно и ще обясня защо. Най-после да изразя и моето несубективно, а обективно мнение, което може би няма да се хареса на много хора тук. За първи път ще го направя, т.к. винаги гледам да стоя на разстояние от тези конфликти и да не се намесвам, със сигурност не от страх. Мисля, че горе-долу сте ме определили като характер и знаете, че ако някой се опита да ме нападне изобщо няма да му остана длъжна, нито виртуално, а да не говорим реално.Не мога да разбера, защо и как Марая веднъж не се заяде с мен, веднъж не ми каза дума на криво, веднъж не ме нападна. Не зная кой какво говори в лични разговори, кой какви интриги плете и прави, но аз нищо лошо не мога да кажа за нея. Гледам, че се пораждат на моменти някакви конфликти и си мисля, че има хора, които или я засягат нарочно или просто си пишат разни неща без да мислят и не се усещат как обиждат по някакъв начин определени хора. Лично аз съм усещала много по-дълбоки обиди от други хора към определени съфорумци, отколкото от нея към някого. Пък може и да съм изтървала нещо, зная ли...В момента се сещам за това, как една "колежка" нападна друга жена, заради това, че е женена и харесва чужд мъж. Обиди я не с нещо друго, а чрез детето й. Това беше меко казано ужасно и изпитах дълбоко отвращение от постъпката.Така, че не зная кой е прав и кой крив, но човек преди да хвърли камъка по някого , нека първо погледне себе си.