Здравей Гост

ДВОЙНСТВЕН МОРАЛ / ЖИВОТ / СТАНДАРТ

• 159 Отговора
  • 24647 Прегледи
Re:ДВОЙНСТВЕН МОРАЛ / ЖИВОТ / СТАНДАРТ
« Отговор #140 -: Май 30, 2011, 12:51:52 am »
Ми не знам, МАрая. Нещата се промениха при мен при обрата на възлите след около половин година. Сега при възврата възлите вече влязоха в съседния знак и чак тогава се случи промяната. Но периодите са ясно изразени. Все едно на нещо му е приключило времето и да и дива новото.  :blink: За добро или лошо.  ;) :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #141 -: Май 30, 2011, 01:01:46 am »
Ми не знам, МАрая. Нещата се промениха при мен при обрата на възлите след около половин година. Сега при възврата възлите вече влязоха в съседния знак и чак тогава се случи промяната. Но периодите са ясно изразени. Все едно на нещо му е приключило времето и да и дива новото.  :blink: За добро или лошо.  ;) :blink:

Къде бяха и какво правеха управителите по това време? :rolleyes:
И къде беше ПР.Луна....?
Обрата е доста критичен период /мен ме чака такъв/ :blink: , но всяка критична ситуация ни дава шанс и възможност....просто да продължим....Може би е бил своеобразен период на подготовка -периода от 6 месеца...Като лодка , която се подготвя да влезе в бурното море.... :rolleyes: Или нещо си отива и след него се ражда друго... :wub:

п.п. Ако не ти е приятно да е във форума...Пусни ми на лични годината...,аз имам данните ти....
Изследвам си.... :rolleyes: , пък да видим...може да излезе и някоя дефиниция....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #142 -: Май 30, 2011, 01:05:46 am »
И къде беше ПР.Луна....?

Управителите на Възлите са Сатурн и Луна. Сатурн тъкмо тръгна ретрограден, а Луната си се въртеше.  ;D
ПРогресивната Луна в този момент е без курс и вече я чакам да напусне знака. Да, подготвителен период е и аз така го разбирам. С ингреса на пргр Луна в Стрелец и Сатурн тръгва директен  ;) /управител СЛВ/
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #143 -: Май 30, 2011, 01:19:06 am »
И къде беше ПР.Луна....?

Управителите на Възлите са Сатурн и Луна. Сатурн тъкмо тръгна ретрограден, а Луната си се въртеше.  ;D
ПРогресивната Луна в този момент е без курс и вече я чакам да напусне знака. Да, подготвителен период е и аз така го разбирам. С ингреса на пргр Луна в Стрелец и Сатурн тръгва директен  ;) /управител СЛВ/

Тенкю.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: ДВОЙНСТВЕН МОРАЛ / ЖИВОТ / СТАНДАРТ
« Отговор #144 -: Ноември 21, 2013, 10:08:14 am »
Много интересна тема  :blink: Жалко,че почти няма астрологични постове в нея...Иначе и аз познавам такива хора.Но им нямам картите  :(
« Последна редакция: Ноември 21, 2013, 10:17:13 am от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Ноември 21, 2013, 11:00:32 am »
Мисля, че двойни стандарти/морали винаги е имало и ще има, независимо какъв е хороскопът.

Но също така е вярно, че при някои хора тази двойнственост е по-силно изразена - било поради страх, лицемерие или поради други съображения, но трябва да има някакъв мотив, заинтересованост.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #146 -: Ноември 21, 2013, 11:07:54 am »
Най-неприятни са ми два типажа с такъв стандарт-единия е този,който проповядва вярност и моногамия,а в същото време изневерява на половинката си.А другия тип е този,който отрича интригите,а в същото време сплетничи зад гърба на хората...Чудни са ми тези хора просто.Не се ли усещат,нямат ли малко съвест,не разбират ли,че това,което правят е грозно и фалшиво.

« Отговор #147 -: Ноември 21, 2013, 11:10:02 am »
Тази двойнственост я свързвам с хората,които на всяка цена искат да се реализират или с тези,които на всяка цена искат да бъдат харесани.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #148 -: Ноември 21, 2013, 11:27:30 am »
С двойни стандарти съм се сблъсквала постоянно в шуробаджанашки бг колективи.

В междуличностните отношения също се е случвало, когато на някой нещо не му отърва.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #149 -: Ноември 21, 2013, 11:56:50 am »
Ей,каква тема ме накарахте да прочета бе ;DПоне разбрах горе долу какво си пишат потребителите на лични,а не публично.Сега разбирам защо има толкова инкарнации във форума. ;DЧудех се защо трябва да влизаш в другият си профил,за да изразиш мнение или отношение,а то,за да не накърниш официалния си образ. :-\Във всеки от нас присъства Джекил/Хайд,лично аз се придържам към правилото да не причинявам на друг ,това което не желая да споходи мен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #150 -: Ноември 21, 2013, 11:57:37 am »
Чудех се защо трябва да влизаш в другият си профил,за да изразиш мнение или отношение,а то,за да не накърниш официалния си образ.

;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #151 -: Ноември 21, 2013, 12:01:07 pm »
Ти се смееш,но аз все още съм озадачена,объркана съм кой, кой е в джунглата на астросайт :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #152 -: Ноември 21, 2013, 12:04:46 pm »
Ти се смееш,но аз все още съм озадачена,объркана съм кой, кой е в джунглата на астросайт :blink:

Аз съм лесна  - пиша от един ник, но влизам в различни роли, според респондента.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #153 -: Ноември 21, 2013, 12:10:41 pm »
В реалният си живот никога не съм работила в женски колектив и не отричам,че тук ми е забавно.Но със сигурност двойствеността не е присъща само на жените,момчетата,с които работя,често се въвличат в интриги от завист и комплекси ,от които мигам изумено.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #154 -: Ноември 21, 2013, 12:19:48 pm »
С мъже интригантКи и аз съм работила - рядко, но се случва да има по един такъв в колектива. Не по-малко клюкарки от жените.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #155 -: Ноември 21, 2013, 12:46:16 pm »
Мъжете са изключителни в интригите...и  много жалки.

*

Марая

• 28287
« Отговор #156 -: Ноември 21, 2013, 12:54:34 pm »

Питай директно...,вместо да се чудиш. :blink:

« Отговор #157 -: Ноември 21, 2013, 12:55:20 pm »
Истината е една-всичко е въпрос на синастрия  :blink:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #158 -: Ноември 21, 2013, 02:19:44 pm »
Както казва един дзен учител във всеки от нас живеят две кучета-добро и зло,всичко зависи от това,кое от двете ще изберем да храним.

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #159 -: Ноември 22, 2013, 10:22:40 am »
Което и да храниш, няма да си само добър или само лош, но пък може да си добър за едни и лош за други. Въпрос на гледна точка.