Здравей Гост

Сватбата на Мия

• 56 Отговора
  • 6677 Прегледи
Re:Сватбата на Мия
« Отговор #20 -: Май 30, 2011, 08:34:44 pm »
И ти пуснах хорар (хрумна ми и го направих) - теб те гледам по 11 дом - приятел от интернет, който е в Лъв, брак за твой 7 дом - упр Сатурн, те сега са в тригон и сатурн е ретро - двете планети вървят една към друга. И двете са в трициплитет на Сатурн, обаче сатурн е в 1 дом, а аз съм Козирог, с изгряващ Сатурн така, че мове да е верен хорара.
Луната е на трон в Телец и ще мине през Марс, Венера и Меркурий преди да излезне от Телец - Марс активност, начало на нещо, Венера Любов, баланс и Меркурий - документ, договор.

Това от мен до тук ми стигат знанията. :)  :P

*

Mia21

• 2502
« Отговор #21 -: Май 31, 2011, 02:38:46 am »
Mayanna, много ти благодаря и съм приятно изненадана колко надълбоко си се отнесла към моя "проблем" .;D Дори си ми пуснала хорар! ;D

Сега ще дам малко обратна връзка по написаното от теб, за да можем да сме полезни.

Сатурн при мен съм го усещала доста сериозно, предвид това, че е на Асцендента, въпреки, че е в съвпад с Марс/ особено при възврата му/. Сега ще видим как ще се отрази квадрата на натален с транзитен Сатурн.
Лошото е не само, че съм много амбициозна в работата си, максималистка, но определено съм и кариеристка.Силно се надявам да не хвърля тази енергия отново в работата си. :blink: По принцип, към момента, винаги съм се стремяла към престижни професии и съм имала шанса и късмета да печеля конкурси в най-различни фирми. Случвало се е с протекции, но в повечето случаи е без.Казвам го предвид правилото в астрологията, че пълен 11-ти означава точно това-протекции от влиятелни хора. Като цяло съм разчитала и разчитам основно на себе си.

Може би е важно да отбележа, че Юпитер ми е в съвпад с ЮЛВ. Сигурно има и някаква кармичност там, въпреки, че е неаспектиран.

« Отговор #22 -: Май 31, 2011, 02:56:47 am »
Мия,имам два въпроса:
Къде си родена-град?
Имаш ли в момента партньор (мъж ) до себе си?
Докато дишаш...надявай се!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #23 -: Май 31, 2011, 03:03:07 am »
Мия,имам два въпроса:
Къде си родена-град?
Имаш ли в момента партньор (мъж ) до себе си?

Сериозно гадже, сериозна връзка в момента нямам. За града ще ти пиша на лични.

« Отговор #24 -: Май 31, 2011, 03:08:47 am »
Мия, ето моя коментар по картите.  :blink:

В този солар нищо не ми говори, че ще има стремеж към обвързване или смяна на статуса. Даже напротив.

Можеш да заложиш на свободната любов  :rolf: Предстои един много дълъг транзит на Юпитер през 11ти и групичката там.

Транзита на Сатурн през 4ти също не виждам да те ангажира с нещо. Не прави никакви аспекти с наталните планети. Е, когато мине през Уран ще стане интересно, но затова - в прогнозата за по-следващата година. ;D

Соларно АС съвпад с Уран в 5ти съуправител 7ми - стремеж към разнообразие и свобода в партньорството. Възможна среща с Уранов тип ;) . Соларно IC съвпад с натална Луна в 9ми - може да последваш страстта си и да смениш дом, да имаш стремеж да изявяваш до дъно своята женствена страна. Соларния асцендент е във фиксилан знак - няма да си склонна към големи промени.

Прогресивната ти Луна през Близнаците и 11-ти също не ми говори за усядане. Бих заложила на един хипарски период в живота ти. ;D

Желая ти много страстна, женствена година  :wub:

Извинявай, но моите прогнози са късички  ;D

ПП

Правилно ли виждам, че в едната карта соларното МС е в Лъв , а в другата карта соларното МС е в Дева?  :-\ :-\ :-\
« Последна редакция: Май 31, 2011, 03:23:11 am от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #25 -: Май 31, 2011, 03:23:04 am »
Мия, извинявай за закъснението, аз ти гледам релокираната карта. Смятам, че когато Юпитер транзитира през Телец и пренесе светлина между наталната ти Луна - У1 и рожден Сатурн (У7) има голяма вероятност да свържеш живота си с друг човек. През следващата година (2012) имаш и соларно новолуние. Пренасянето на светлина ще се осъществи в последните градуси на Телеца, а веднага след това идва и съвпада на Юпитер със Слънце, значи някъде около рождения ти ден.

А пък около 10.10.2013 г. ще имаш прогресивно новолуние в Рак и прогресивен Сатурн (У7) ще направи точен съвпад с рождения ти Марс (У5). Малко преди това на 29.09. и фертилната луна ще е в съвпад с прогресивното новолуние и транзитен Юпитер на асцендента. Преживяваш и възврат на нодалната ос. Мисля, че тогава имаш големи шансове да забремееш, стига това да е и твоето желание.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #26 -: Май 31, 2011, 03:27:52 am »
Мия, ето моя коментар по картите.  :blink:

В този солар нищо не ми говори, че ще има стремеж към обвързване или смяна на статуса. Даже напротив.

Можеш да заложиш на свободната любов  :rolf: Предстои един много дълъг транзит на Юпитер през 11ти и групичката там.

Транзита на Сатурн през 4ти също не виждам да те ангажира с нещо. Не прави никакви аспекти с наталните планети. Е, когато мине през Уран ще стане интересно, но затова - в прогнозата за по-следващата година. ;D

Соларно АС съвпад с Уран в 5ти съуправител 7ми - стремеж към разнообразие и свобода в партньорството. Възможна среща с Уранов тип ;) . Соларно IC съвпад с натална Луна в 9ми - може да последваш страстта си и да смениш дом, да имаш стремеж да изявяваш до дъно своята женствена страна. Соларния асцендент е във фиксилан знак - няма да си склонна към големи промени.

Прогресивната ти Луна през Близнаците и 11-ти също не ми говори за усядане. Бих заложила на един хипарски период в живота ти. ;D

Желая ти много страстна, женствена година  :wub:

Извинявай, но моите прогнози са късички  ;D

ПП

Правилно ли виждам, че в едната карта соларното МС е в Лъв , а в другата карта соларното МС е в Дева?  :-\ :-\ :-\

Аурора, да ти кажа честно и аз така се усещам-мнооого лайф. ;D Едно такова лекичко ми е на душата и само за глупости мисля-къде да отида, как да се веселя. Като цяло, въпреки някакви леки дразнения и дразнители си ми е кеф.Този транзитен Сатурн там, във Везни, май не ми действа кой знае как.Поне засега, да не чуе опашатия. Ти остави, че ще съвпадне после с Уран, но и ще опозиционира планетите в Телец. Като преди това ще направи първо квадратура с нат. Марс, след което тригон към нат.Луна.То ни така, ни иначе. Възможно ли е за тогава да отложим сватбата, ако въобще има такава? ;D  
« Последна редакция: Май 31, 2011, 03:33:06 am от Mia21 »

*

Stella

• 7765
« Отговор #27 -: Май 31, 2011, 03:32:16 am »
Едно такова лекичко ми е на душата и само за глупости мисля-къде да отида, как да се веселя.

Мия, прогресивна Луна в 11-ти дом дава много свобода. Радвай се на свободата си.
Това е едно от най-хубавите положения на прогресивна луна, наред с това в 9-ти дом (разбира се при равни други условия)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #28 -: Май 31, 2011, 03:37:00 am »
Възможно ли е за тогава да отложим сватбата, ако въобще има такава? ;D  

Ми както кажеш - работим с кожа на клиента.  :rolf:  20,05,2012 имаш слънчево затъмнение с натално слънце - можем да отложим умопомрачението на брака за тогава.  ;D :wub:

/Семейните каки да не  се обидят от това, което съм написала. Майтапя се.  ;)/
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #29 -: Май 31, 2011, 03:41:39 am »
Едно такова лекичко ми е на душата и само за глупости мисля-къде да отида, как да се веселя.

Мия, прогресивна Луна в 11-ти дом дава много свобода. Радвай се на свободата си.
Това е едно от най-хубавите положения на прогресивна луна, наред с това в 9-ти дом (разбира се при равни други условия)

Стела, интересното е, че и преди това прогресивната Луна беше в 11-ти,предвид домовата ми система. Доказа се, че в знака Телец не е така забавно, както в Близнаци. ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #30 -: Май 31, 2011, 03:57:22 am »
Хело, ако срещна някой, в когото да се влюбя може и да се омъжа. Какъв е проблема? ;) ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Май 31, 2011, 04:19:08 am »

Стела, интересното е, че и преди това прогресивната Луна беше в 11-ти,предвид домовата ми система. Доказа се, че в знака Телец не е така забавно, както в Близнаци. ;D

Близнаците като знак много по-добре си хармонизират с природата на 11-ти дом, защото са комуникативен знак, а 11-ти дом е дом на Водолея и един от домовете на връзките и взаимоотношенията. Разбира се, че с Близнаци е по-забавно, по-лежерно и по-интересно минава времето. Но ти не бързаш да се обвързваш, нали? можеш да си поддържаш свободна връзка. то времето ще покаже. като ти влезе в 12-ти дом прогресивното новолуние (2013) е тъкмо време за отглеждане на едно бебе. това е подходящ период и за излизане в отпуск по майчинство.

« Отговор #32 -: Май 31, 2011, 05:01:13 am »
 :) Няма защо, аз последно време си тренирам предсказателните техники :)

Стела обаче ме подсети, че наистина съм забравила за новолунията, пълнолунията, а те са много важни,
особено в прогресиите. От опита, който имам прогресиите са най-надежни предсказателни техники (при мен лично).
На Солар почти не вярвам, защото според древните се гледало Лунар - май беше първо новолуние преди ровденния ден, но дали Лунар, дали Солар все са си отенъци, ако го няма в натал и прогресия...забрави.

Но някак не ми се струват случайни и Сатурн върху Марс и Юпитер върху Венера в прогресията. Обаче от теб си зависи къде ще иде енергията. Преди 100 год. щяхме да се изпонаженим, но сега как като няма време и за кариера и за брак. На мен поне не ми стига енергията.....  :-\

:P  ;D И аз с този Сатурн съм печелила конкурси и винаги с лични усилия и много труд.... но вече свикнах, че при мен така ще стават нещата.

Ще следим темата и ако се омъжиш искам шаферка (ще ми е първи познат брак  :P  :P )

« Отговор #33 -: Юни 01, 2011, 05:08:59 am »
Мия,в твоята карта осите така добре са ти подредили нещата,че никога не ти липсва екшън и си постоянно на гребена на вълната.Кариеристка казваш,че си и картата не го отрича-нагърбила си се да бъдеш в полза на обществото и да помагаш на хората.Този съвпад  на ЮЛВ с Юпитер те дърпа към това да правиш кариера,да работиш до изтощение,но това ще е докато не се появи любовта и децата-тогава ще тъгнеш към СЛВ,незнам дали имаш хоби,но е добре да твориш нещо,да правиш неща,които ти носят вътрешно задоволсво и щастие.Оста Скорпион-Телец е интерсептирана и голяма част от планетите ти попадат в нея-получила си доста удари и все още научаваш много уроци,използвайки силата на тези затворени пленети Юпитер,Венера,Меркурий,Уран и възлите.Направи ми впечетление и АС-то ти на градус анарета незнам как го чувстваш ти,но мисля че си доста прибързана и се излагаш на безброй рискови ситуации в някои сфери от живота ти,но добре,че е Сатурн на АС-то да те спира малко.Много си емоционална и хабиш излишна енергия за неща,за които не си заслужава,има едно вътрешно напрежение в теб,за което знаят най-близките ти хора и което отчасти ти вреди и на връзките ти.Незнам какви мъже харесваш,но все си мисля,че твоя мъж ще бъде по-млад,защото според мен ти си една добре поддържана дама,която с годините изглежда все по-добре.
Сега за любовта-неслучайно те питах имаш ли партньор,защото той ще се появи според мен през тази година.Първо Юпитер ще навлезе в Телец и ще се задържи там за по-дълго време.Телеца при теб е интерсептиран както казах по-горе и е време Юпитер да пораздвижи позаспалите там планети.От личен опит мога да ти кажа,че наистина преминаватето на планета през интерсептиран дом дава събития!Сатурн пък (важна планета в твоята карта) в началото на 2012 ще стигне до края на Везните и ще се върне обратно,а при теб това се случва точно на куспидата на 5-ти дом и в квадрат с натален  Сатурн очаква те раздвижване и още как.Прогресивната Луна наскоро ти е направила квадрат с наталната и сигурно си усетила по някакъв начин емоционално,но и духовно този аспект,но ти няма начин да не следиш движението на прогресивната Луна,защото тя е управител на АС.По солара соларно АС в 5-ти в съвпад с натален Уран и соларен съвпад на соларни Меркурий,Венераи Марс като последните двама са управители на соларната ос АС-ДС е това ако не е любов здраве му кажи.Събитията ще бъдат като гръм от ясно небе и ще те повлекат със себе си по течението.Предстои ти и повишение свързано с по-добри доходи-ако вече не е факт.Транзитен Нептун ще направи първо квадрат със Слънцето после съвпад с Луна не изключвам и проблеми в стремежа ти да постигаш успехи в кариерата,транзитен Уран в тригон с натален Марс(повтаря се аспект от радикса)-реализирай квадратурата им в нещо,в което си най-добра.Прогресивен Марс квадрат с натална Венера и дирекционен Плутон в съвпад със СЛВ,любовта май чука на вратата или не я забелязваш,или не искаш да и отвориш,а и тригона на прогресивното Слънце към Луната ти помага да я срещнеш близо е.Толкова писах и нищо по темата,но според мен сватбата ще е по натам тази година е година за любов,развлечения и още нещо..... :58:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #34 -: Юни 01, 2011, 05:23:35 am »
Скъпа ми, Мари, възхитена съм от това, което си написала за мен! Абсолютно точно! Наистина това съм аз!

В описанието, което си дала няма изречение, с което да не се съглася. ;D

Сега ще проследим събитията и ще докладвам. :blink:

PS: Възможно е да бъде и Телец любимия, нали? Появи се един такъв симпатяга, но явно му е рано още...:P

« Отговор #35 -: Юни 01, 2011, 05:36:04 am »
Незнам но все си мисля че подходящия е от зодиите Козирог или Водолей те някак си ще те допълват.Опитай се да се върнеш назад във времето когато Сатурн и Юпитер са преминали през Телеца според мен и двета са оставили някакъв отпечатък.Аз наскоро си преглеждах дневника едно време много пишех и излязоха доста позабравени случки,което ми помага сега да съм подготвена да не повтарям някои грешки,но пък не означава,че няма да правя нови.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #36 -: Юни 01, 2011, 05:44:11 am »
Оста Скорпион-Телец е интерсептирана и голяма част от планетите ти попадат в нея-получила си доста удари и все още научаваш много уроци,използвайки силата на тези затворени пленети Юпитер,Венера,Меркурий,Уран и възлите.

Мари, може ли да бъдеш малко по-конкретна по отношение на затворените планети. Те как действат? Затворени, а силни, така ли?[/color]

Много си емоционална и хабиш излишна енергия за неща,за които не си заслужава,има едно вътрешно напрежение в теб,за което знаят най-близките ти хора и което отчасти ти вреди и на връзките ти.

Да, има го това напрежение. Малко съм нервна или по-скоро сприхава. Искам всичко да стане сега и веднага, когато си наумя нещо. Къде го видя? ;D

По солара соларно АС в 5-ти в съвпад с натален Уран и соларен съвпад на соларни Меркурий,Венера и Марс като последните двама са управители на соларната ос АС-ДС е това ако не е любов здраве му кажи.Събитията ще бъдат като гръм от ясно небе и ще те повлекат със себе си по течението. Това, кога ще се задвижи?

Предстои ти и повишение свързано с по-добри доходи-ако вече не е факт.
Възможно е и това да се случи. ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #37 -: Юни 01, 2011, 05:51:40 am »
М/у другото...При Меригадже има доста попадения...Поне при мен... :wub: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #38 -: Юни 01, 2011, 05:57:00 am »
Незнам но все си мисля че подходящия е от зодиите Козирог или Водолей те някак си ще те допълват.Опитай се да се върнеш назад във времето когато Сатурн и Юпитер са преминали през Телеца според мен и двета са оставили някакъв отпечатък.Аз наскоро си преглеждах дневника едно време много пишех и излязоха доста позабравени случки,което ми помага сега да съм подготвена да не повтарям някои грешки,но пък не означава,че няма да правя нови.

Когато Сатурн премина през планетите ми в Телец-11-ти, срещнах една от най-големите ми любови. Много солиден мъж, родени сме в една година, в който адски се влюбих- Телец. Чувствата ни бяха взаимни. Тази връзка беше като в роман, но разстоянието ни раздели. Първо сме от различни градове, а след това го командироваха в чужбина за няколко години. Раздялата се случи, точно когато Сатурн премина през асцендента. До ден днешен се чуваме.Към днешна дата той никога не е пропуснал мой празник или какъвто и да е повод, за да ми го честити.Правил е невероятни неща за мен и зная, че мога да разчитам на него. Както и той на мен.

За Юпитер трябва малко да помисля и да се върна назад във времето.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #39 -: Юни 02, 2011, 05:50:51 am »
Благодаря ви, момичета-Mayanna,Xtz, Aurora,Stella, Мarygadje! :wub: Знаете, че много си ви обичам и вярвам във вас и вашите прогнози! Благодаря на Марая, че ми отвори тема.;D Тя ми е гледала на живо наталната карта и сме си говорили доста по нея. / за нея се отнася същото написано по-горе/  :wub:

Не съм затворила темата, който иска може да пише. Просто искам да благодаря своевременно на тези , които се включиха до момента.

PS:Да не вземе да отиде някъде много назад темата, а аз да не съм успяла да го направя! ;D

:58:
« Последна редакция: Юни 02, 2011, 05:58:09 am от Mia21 »