Мия,в твоята карта осите така добре са ти подредили нещата,че никога не ти липсва екшън и си постоянно на гребена на вълната.Кариеристка казваш,че си и картата не го отрича-нагърбила си се да бъдеш в полза на обществото и да помагаш на хората.Този съвпад на ЮЛВ с Юпитер те дърпа към това да правиш кариера,да работиш до изтощение,но това ще е докато не се появи любовта и децата-тогава ще тъгнеш към СЛВ,незнам дали имаш хоби,но е добре да твориш нещо,да правиш неща,които ти носят вътрешно задоволсво и щастие.Оста Скорпион-Телец е интерсептирана и голяма част от планетите ти попадат в нея-получила си доста удари и все още научаваш много уроци,използвайки силата на тези затворени пленети Юпитер,Венера,Меркурий,Уран и възлите.Направи ми впечетление и АС-то ти на градус анарета незнам как го чувстваш ти,но мисля че си доста прибързана и се излагаш на безброй рискови ситуации в някои сфери от живота ти,но добре,че е Сатурн на АС-то да те спира малко.Много си емоционална и хабиш излишна енергия за неща,за които не си заслужава,има едно вътрешно напрежение в теб,за което знаят най-близките ти хора и което отчасти ти вреди и на връзките ти.Незнам какви мъже харесваш,но все си мисля,че твоя мъж ще бъде по-млад,защото според мен ти си една добре поддържана дама,която с годините изглежда все по-добре.
Сега за любовта-неслучайно те питах имаш ли партньор,защото той ще се появи според мен през тази година.Първо Юпитер ще навлезе в Телец и ще се задържи там за по-дълго време.Телеца при теб е интерсептиран както казах по-горе и е време Юпитер да пораздвижи позаспалите там планети.От личен опит мога да ти кажа,че наистина преминаватето на планета през интерсептиран дом дава събития!Сатурн пък (важна планета в твоята карта) в началото на 2012 ще стигне до края на Везните и ще се върне обратно,а при теб това се случва точно на куспидата на 5-ти дом и в квадрат с натален Сатурн очаква те раздвижване и още как.Прогресивната Луна наскоро ти е направила квадрат с наталната и сигурно си усетила по някакъв начин емоционално,но и духовно този аспект,но ти няма начин да не следиш движението на прогресивната Луна,защото тя е управител на АС.По солара соларно АС в 5-ти в съвпад с натален Уран и соларен съвпад на соларни Меркурий,Венераи Марс като последните двама са управители на соларната ос АС-ДС е това ако не е любов здраве му кажи.Събитията ще бъдат като гръм от ясно небе и ще те повлекат със себе си по течението.Предстои ти и повишение свързано с по-добри доходи-ако вече не е факт.Транзитен Нептун ще направи първо квадрат със Слънцето после съвпад с Луна не изключвам и проблеми в стремежа ти да постигаш успехи в кариерата,транзитен Уран в тригон с натален Марс(повтаря се аспект от радикса)-реализирай квадратурата им в нещо,в което си най-добра.Прогресивен Марс квадрат с натална Венера и дирекционен Плутон в съвпад със СЛВ,любовта май чука на вратата или не я забелязваш,или не искаш да и отвориш,а и тригона на прогресивното Слънце към Луната ти помага да я срещнеш близо е.Толкова писах и нищо по темата,но според мен сватбата ще е по натам тази година е година за любов,развлечения и още нещо..... :58: