марс, категорично :blink:, заради знаковата позиция, дома и съвпада със сатурн :angry:
Хм..., а защо не Сатурн? :rolleyes:
В какво се изразява Марса и как разбираш , че той е Ахилесовата пета? Извода е само заради есенциални и акцедентални качества?
Ами марс в рак, не ми импонира
може би нещо в цялата картина не е както трябва, но... факт
А Сатурн в рак повече ли ти импонира? :rolleyes:
И на двамата не им е там мястото според мен..., но защо смяташ , че нещо не е наред в цялата картина?!
Хороскопа е уникален...,дори и половин градус прави различна картината...
О, без съмнение..., имам и едно смешно обяснение като лаик- резервирана съм по принцип към всичко "рачешко" и вероятно и това поражда самокритика...
Винаги чувствам някакво ограничение в действията, инициативите са грандиозни, а реализацията- трудна

А какво прави луната в тази картина... :blink: 
Има само ажурна сянка или е основен фон ...А защо не и прожектор на рачешкия спектакъл?!
Макар и знаково да е в близнаци, луната е в съвпад
голяма работа...
И моя извод в този случай е - твоята ахилесова пета е ЛУНАТА ....

Аргументи: Съвпад с марс и сатурн. Меркуриева украска /още не съм ти отворила картата/ , но вероятно е в последните градуси на близнак и това е достатъчно красноречиво , че тя не само е нестандартна луна , непредсказуема, може да плаче и да се смее в следващия миг , а непостоянна в емоцийте и чувствата си , готова да обвини всичко останали , но не и себе си....

Помисли в/у това....