Здравей Гост

Ще фалира ли ГЪРЦИЯ

• 107 Отговора
  • 13292 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Ще фалира ли ГЪРЦИЯ
« Отговор #100 -: Юни 06, 2011, 04:46:53 am »
Гърци се появиха на протест на площад „Синтагма“ с плакат „Тихо да не събудим българите“

:rolf: :rolf: :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Юни 06, 2011, 04:49:22 am »
http://www.youtube.com/watch?v=6GnCLJN2swA

Феномени са гърците , феномени....

Хайде, дайте по темата...ще фалира ли ГЪРЦИЯ?! ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #102 -: Юни 06, 2011, 04:59:44 am »
Виж сега, до разпродаване на територии както казах няма да се стигне защото такъв акт може да инспирира гражданска война там. Но, що се отнася за благинките дето ги кльопаха до момента като това женурята им да се пенсионират на по 50г тотално да го забравят.

*

Марая

• 28287
« Отговор #103 -: Юни 06, 2011, 05:04:40 am »
Това не пречи обаче да се продават малки китни и красиви островчета , при това не толкова скъпи...по джоба на всеки от големите шефове на водещи коорпорации...битуин 2-5 милиона евро.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #104 -: Юни 06, 2011, 05:09:23 am »
Това не пречи обаче да се продават малки китни и красиви островчета , при това не толкова скъпи...по джоба на всеки от големите шефове на водещи коорпорации...битуин 2-5 милиона евро.... ;D

Напук на прогресивно обедняващия редови българин, който не ще да се събуди.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #105 -: Юни 06, 2011, 05:14:36 am »

Напук на прогресивно обедняващия редови българин, който не ще да се събуди.  :rolleyes:

Защото имаше една детска песничка...За мечо...дето е заспал зимен сън....с нещо си навън.... ;D ;) и го видяла една пчела....навярно за прашец дошла....Видяла мечовия....****й, навярно цвете ще е туй....Та така....
българско сирене , българско вино...и много други български продукти влизат в ЩАТИТЕ ПРЕЗ ГЪРЦИ И ГРЪЦКИ ЕТИКЕТИ.... ;D

http://www.youtube.com/watch?v=6aMyXUpGxC4 малко аматьорско , ама не намерих друго....Е , ти ме разбираш... ;D ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #106 -: Юни 07, 2011, 02:31:52 am »
..но остават предполагам под гръцка юрисдикция т.е. не можеш да забиеш флаг и да създадеш нова държава. ;D Ще го владеят някоя и друга година и като дабъците по остраова станат непоносими може и да го "върнат" на гръцката д-ва.

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Юни 07, 2011, 02:46:04 am »
..но остават предполагам под гръцка юрисдикция т.е. не можеш да забиеш флаг и да създадеш нова държава. ;D Ще го владеят някоя и друга година и като дабъците по остраова станат непоносими може и да го "върнат" на гръцката д-ва.

Има ли значение статута и юрисдикцията....Земята не може да бъде преместена...,но нацията може да бъде стопена...Стъпка по стъпка....

Света е в ръцете ни...и не е земя...., а нещо друго.... ;)