Колко време действа това чудо? :angry:
Николко дни, един ден, 2 седмици, половин година, цял живот

По каква логика – аспект на тр.Слънце, Луна и Възел – ако са в аспекти в радикса, цял живот сме чувствителни към взаимодействието на енергиите им.
Ако не са, доста по-слабо усещаме затъмненията...
Нещо, което си съществува на подсъзнателно ниво /Луната/, събира сили да намери съзнателен израз/Слънцето/, при това е свързано и с кармата /Лунния възел/.
И ако наистина ти е писнало, а все пак намираш за интересно да научиш нещо за себе си, можеш да опиташ следната схема / подхождам възможно най-практично

/ - дай си сметка, какво точно те занимава тия дни на подсъзнателно ниво, какво изкара на съзнателно и колко често ти се случва да мислиш за въпросното нещо. След това отваряш книгата или програмата, поглеждаш датата на предходното затъмнение и се опитваш да си припомниш какво те е занимавало. После още по-предходно затъмнение и т.н. назад във времето, та до последното затъмнение, предшествало раждането ти

Ключът обикновено е в него, но вратите може да заяждат, ако не са били отваряни скоро

Давам пример, за да не съм многословна

При последните няколко затъмнения аз все решавам да променя едно нещо в режима си на живот

– решението ме държи няколко дни, до седмици, до месеци

Все някога ще стане

/щото до сега все не става за постоянно

/
Разбери за себе си, кое е това, което ти е важно за цял живот, а по време на затъмнение, чрез връзката на Слънце, Луна и Възел, най-лесно можеш да го осъзнаваш...
Чак после продължи с конкретните аспекти с други планети и точки

Като да почнеш да строиш сградата от първата тухличка и от основите:)