Мили момичета реших да отворя тази тема поради безбройните въпроси които ме вълнуват напоследък.
Ще насоча вниманието ви върху тарапаната която се случва в моя четвърти дом.
Тази година пр. Сънце ми е в съвпад с нат. Карма и вервайте ми наистина е кармична за мен. :blink:
а на това и отгоре сменя дом. Прогресивната Луна в момента е в съвпад с СД Меркурии и скоро ще направи съвпад с нат. Лилтка.
Развода е на лице. Утре е делото дано всичко мине добре и човека да не измисли някаква нова простотия че много му идват от ръки.
До тук добре, но има нещо, което много силно ме притеснява. Наталния ми Хирон се намира на К9 а тълкуването му се свързва с трудности в образованието като предизвиква различни драматични ситуации. По време на първото ми следване какво ли не се случи.......
Женитба, паралелна връзка - доста обсебваща, смяна на квартири, емоции, преживявания...и като за капак, непланирана бременност, която завърши със спонтанен аборт. Последното се случи по времето когато трябваше да се дипломирам и аз така и не се дипломирах от там.
Последва заминаване в чужбината и т.н.
Та основния ми въпрос в момента е :
КАКВО ОЩЕ ДА ОЧАКВАМ ДА СЕ СЛУЧИ, / освен развода и поредицата от простотии които ми поднасяше бившото величие / ЗА ДА МИ СЕ ПОПРЕЧИ ДА ЗАВЪРША

Защото вече очаквам всичко :rolleyes:
Моля ви, кой каквото вижда по картата да свирка, поне да съм подготвена психически и да няма изненади, че вече ми писна :91:
И в крайна сметка, ще има ли дипломиране или няма да има. Защото съм решила, дори и камъни от небето да падат, аз да не се отказвам.