Здравей Гост

Шок и ужас

• 94 Отговора
  • 9861 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Шок и ужас
« Отговор #40 -: Юни 01, 2011, 04:10:56 pm »
Важното е, че са се оправили нещата.  :wub:

По астрологични показатели забелязвам следното:
Квадратът на Плутон със Слънцето е точен, про Луна е в квадрат с наталната си позиция и в квадратура с транзитен Плутон с малко по-широка орбиса. Хирон, който е аспект с натални Луна и Марс, е в куинкокс (затруднения, напрежение) с про Луна.
Тригер - про Луна.
« Последна редакция: Юни 01, 2011, 04:47:14 pm от Asol »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #41 -: Юни 01, 2011, 06:02:10 pm »
Лили, каква преработка на Марс. ;D Ужас, добре, че си излязла.

Същият случай имам от преди години, но бях на гости, чуках, ама силна музика, кой да чуе, като се забавих доста, хората взеха да ме търсят и беше голямо шоу, докато изляза. Тя пък вратата беше с дограма и никакъв шанс да бъде строшена, но с ключ отвън, ключ отвътре, накрая успяхме да я отворим.
Знам колко ми беше гадно като имаш предвид, че поне не бях сама, а представям си на теб какво ти е било...верно обаче тук Хирон може да има пръст, че и виж в Риби, точно в банята да се заключиш.

О и аз имам затъмнение срещу Нептун, у4, тъкмо тия дни го умувах кво ще ми сервира, няма да затварям врати, в никой случай. Че и прогр. Луна заформя квадрат с наталната...бреййй. ;)

А тия Венера и Юпитер според мен са спомогнали за добрата развръзка; предположението на Дияна и то е шест.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Юни 01, 2011, 07:50:30 pm »
Току що изпратих и ключаря.  ;D
Всъщност се оказа, че бравата си е здрава, само се е счупила дръжката отвън - те са някакъв стар модел, който вече почти никъде не се намира. Първоначално ключарят предположи, че езикът на бравата се е счупил, но повредата се оказа много елементарна. Много шум за нищо.  ;D

Е, сега вече си имам врата с дупка.  ;D И ако се случи дръжката да падне пак и бравата да се заключи, просто си излизам през дупката на вола. Хепи енд отвсякъде, само дето станах за резил пред съседите. Крясъците бяха толкова неистови и отчаяни, че са помислили за домашно насилие или нещо друго.
И може да се каже, че съм изкарала страхотен късмет, защото вратата е направена от шперплат. Ако беше алуминиева, щяха да викат пожарната.

Ех, свободааааа!  :93:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #43 -: Юни 01, 2011, 07:56:08 pm »
Току що изпратих и ключаря.  ;D

А аз изпратих водопроводчика  ;D

Лили, хич не си станала за смях направо си е страшно.  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #44 -: Юни 01, 2011, 08:13:55 pm »
Ето виждаш ли защо мъжете, дори семейни, влизат в банята с GSM-ите.

В моя случай и телефонът, ако го бях взела в банята, нямаше да помогне.
И да се обадя на някой, няма начин да влезе с взлом в апартамента през масивната метална врата.
Нали ви казвам, ако не беше стирката (и волята на Всевишния), щях да остана погребана тук.  :lol:

Е не, нямаше  ;D...има ключари и прочее за тези ситуации. Щом някой те е чул и знае че си там значи ще намери начин да излезеш.
Но иначе ми е ясно, че отвътре нещата изглеждат по различен начин. Сестра ми има клоустрофобия и редовно засядаше в асансьора докато не реши че просто няма да се качва в него. Та при един такъв случай тя крещи неистово "Помогнете, моля помогнете няма ли някой, помощ......" а баща ми излиза на площадката пред апартамента и съвсем спокойно и отговаря: " Яне, натисни копчето за първия етаж" и се прибира. Кака натиснала копчето и асансьора тръгнал. После  щеше да го убие.....
Идеята ми е че като се включи клоустрофобията и си само на инстинкти и животинска сила....никъв разум.... :88:

А, и да добавя  :blink:
Кака - хипохондрична девичка
Тате - непоклатим скорпион
« Последна редакция: Юни 01, 2011, 08:17:59 pm от sasha »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Юни 01, 2011, 08:16:56 pm »
Лили, хич не си станала за смях направо си е страшно.  :-[

С насинени ръце, крака, подути възглавнички на пръстите (излязоха някакви мехури по тях)... Едва натискам клавиатурата сега, а имам доста за писане за до края на деня... Но това се бели кахъри в сравнение в усещането да си "вътре" и да няма "изход".

Идеята ми е че като се включи клоустрофобията и си само на инстинкти и животинска сила....никъв разум....

Точно така беше, но именно благодарение на инстинкта и животинския гняв се спасих сама.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #46 -: Юни 01, 2011, 08:21:43 pm »
Лили, хич не си станала за смях направо си е страшно.  :-[

С насинени ръце, крака, подути възглавнички на пръстите (излязоха някакви мехури по тях)... Едва натискам клавиатурата сега, а имам доста за писане за до края на деня... Но това се бели кахъри в сравнение в усещането да си "вътре" и да няма "изход".

Идеята ми е че като се включи клоустрофобията и си само на инстинкти и животинска сила....никъв разум....

Точно така беше, но именно благодарение на инстинкта и животинския гняв се спасих сама.  ;D

За да намериш ИЗХОДА е нужно да преживееш това...А щом има вход винаги се намира ИЗХОД...., да разбиеш оковите също е ИЗХОД.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Юни 01, 2011, 08:27:37 pm »
За да намериш ИЗХОДА е нужно да преживееш това...А щом има вход винаги се намира ИЗХОД...., да разбиеш оковите също е ИЗХОД.... ;)

Цялото изживяване вътре беше толкова емблематично, че няма накъде повече - чист символизъм. Може би тук е ролята на Хирон - в символизма е неговият ключ.
И си мисля, че щом не съм се оставила "отвън" да дойде решение и да ме измъкнат, а съм поела инициативата в свои ръце, значи е имало защо да се случи. Просто една материализирана мисъл, която ме занимава от доста време.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Юни 01, 2011, 08:30:52 pm »

Цялото изживяване вътре беше толкова емблематично, че няма накъде повече - чист символизъм.
И си мисля, че щом не съм се оставила "отвън" да дойде решение и да ме измъкнат, а съм поела инициативата в свои ръце, значи е имало защо да се случи. Просто една материализирана мисъл, която ме занимава от доста време.  :blink:

Символ!

Просто ВСЕЛЕНАТА е искала да ти покаже , че РЕШЕНИЕТО , ОТГОВОРНОСТТА ЗА НЕГО , КАКТО И СИЛАТА ДА Я ПОЕМЕШ СА В ТЕБ САМАТА....
Или както обичам да казвам , днешните неуспехи , са утрешни успехи.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #49 -: Юни 01, 2011, 08:34:31 pm »

Цялото изживяване вътре беше толкова емблематично, че няма накъде повече - чист символизъм. Може би тук е ролята на Хирон - в символизма е неговият ключ.
И си мисля, че щом не съм се оставила "отвън" да дойде решение и да ме измъкнат, а съм поела инициативата в свои ръце, значи е имало защо да се случи. Просто една материализирана мисъл, която ме занимава от доста време.  :blink:
Хм...това ме накара да се замисля...все си мисля че ние имаме твърде много задръжки да поискаме помощ.....и после се гордеем че сме се справили сами ( под ние имам предвид жените). А работата е там че мъжете търсят точно жени които да спасяват и за които те да са герои ......не е много по темата ша ма извините.... :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Юни 01, 2011, 08:40:48 pm »
Саша....първо е човека после е мъжа или жената.... :blink:

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #51 -: Юни 01, 2011, 08:45:35 pm »
Дам... ;D...ясно...то в момента не е имало никви такива....мен за след това ми е думата.....за усещанията които имаме след приключението...като на победител....чисто мъжки...бе не знам дали не се отплеснах :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Юни 01, 2011, 09:04:32 pm »
Дам... ;D...ясно...то в момента не е имало никви такива....мен за след това ми е думата.....за усещанията които имаме след приключението...като на победител....чисто мъжки...бе не знам дали не се отплеснах :-[

А има ли по - различна дума от "победител" в този случай?! Ти как мислиш? :-\

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #53 -: Юни 01, 2011, 09:17:47 pm »

Стига де...това са просто размисли. Естествено че е супер че Лили е успяла да се измъкне сама. Просто естествените реакции на една жена в случая ще са да чака да бъде спасена. И си мисля в какво ни превръща този мъжки свят .... това е. А иначе вероятно и аз самата щях да разбия вратата....

ПП. Понякога тук си премервам думите 15 пъти преди да напиша нещо за да не засегна някой и въпреки това имам чуството че го правя...много странно...

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Юни 01, 2011, 09:22:52 pm »

Стига де...това са просто размисли. Естествено че е супер че Лили е успяла да се измъкне сама. Просто естествените реакции на една жена в случая ще са да чака да бъде спасена. И си мисля в какво ни превръща този мъжки свят .... това е. А иначе вероятно и аз самата щях да разбия вратата....

ПП. Понякога тук си премервам думите 15 пъти преди да напиша нещо за да не засегна някой и въпреки това имам чуството че го правя...много странно...

Аз просто попитах , защото не смятам , че една жена може да чака да дойде да я спаси някой.Жената е устроена да създава , да ражда и в този смисъл тя няма друга алтернатива ...Тя е тази която дава живот и го запазва...
В такива ситуации обаче можем да осъзнаем необикновените си възможности и способности....
Няма мъже и жени...има ситуации...И ИЗХОД винаги има.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Юни 01, 2011, 09:35:18 pm »

Точно това казах снощи Глифа е ключ...Бидейки малко изучаван Хирон е трудно разпознаваем....
Виж как ще инерпретирам съвпада по транзит.... :blink:

Марс е на ИЦ..Знак Риби...Иц освен дома е и края и началото , защото там където има край задължително следва начало. Марс е в риби- това са тайните и забулени , скрити места в човешката природа и психика...Хирон е онзи които има няколко лица , но един ключ , неговия ключ е секрет и той може да отвори всичко...Избора обаче е негов , кое ще отвори по-напред....Двете планетарни енергии са в явна конюкция и при този аспект действията са им съвместни....Инициативата , действието , реакцията , импулса , чувството да разбиеш стената /марс -управител на овен/ , онази която е скрита , забулена , тайна , хлъзгава /ситуиран в риби/ , за да преминеш от едната страна - малка , тъмна , затворена стая /заключената врата на банята/ на светло в къщата е дело на Хирон....За това казвам ,че неговия ключ е шперц , защото ключа е в символиката...КЛЮЧА Е В СИЛАТА НА МИСЪЛТА , В ДЕЙСТВИЕТО В СТРАХА ,В ПАНИКАТА ,В МОБИЛИЗАЦИЯТА....Но е ключ- ключа на Хирон.  :wub:

П.П. И виж колко е показателен аспекта... :o :o :o , виж какво управлява марс в  картата ти...На първо четене асцендента ....натам си ти.... :rolleyes: :o :wub:
« Последна редакция: Юни 01, 2011, 09:43:27 pm от Марая »

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #56 -: Юни 01, 2011, 09:42:35 pm »

Аз просто попитах , защото не смятам , че една жена може да чака да дойде да я спаси някой.Жената е устроена да създава , да ражда и в този смисъл тя няма друга алтернатива ...Тя е тази която дава живот и го запазва...
В такива ситуации обаче можем да осъзнаем необикновените си възможности и способности....
Еее....мъжкото и женското са класически символики които не могат да се сбъркат. Мъжът дава, жената получава, мъжът е семето жената е нивата...земата ражда, но друг (бог или както го разбираш) посява живота....вдишването е женско издишването мъжко...просто хиляди....
Та не мога да се съглася че една жена не може да чака да бъде спасена. Във всички приказки принцът спасява принцесата от кулата, замъка...през девет планини.....
Марая, никога не знаеш кой ще дойде да те спаси... ;D

« Отговор #57 -: Юни 01, 2011, 09:44:18 pm »
Лили, много съжалявам, за това, което ти се е случило :(
Радвам се много за щастливата развръзка :wub:

« Последна редакция: Юни 02, 2011, 04:19:24 am от romantica »

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Юни 01, 2011, 09:46:31 pm »

Еее....мъжкото и женското са класически символики които не могат да се сбъркат. Мъжът дава, жената получава, мъжът е семето жената е нивата...земата ражда, но друг (бог или както го разбираш) посява живота....вдишването е женско издишването мъжко...просто хиляди....
Та не мога да се съглася че една жена не може да чака да бъде спасена. Във всички приказки принцът спасява принцесата от кулата, замъка...през девет планини.....
Марая, никога не знаеш кой ще дойде да те спаси... ;D

Може би , защото никога не съм очаквала някой да дойде да ме спаси....
Просто за ;D щото отдавна съм осъзнала , че всеки живот е една различна приказка... ;D ,както всеки...Но при мен няма кули , принцове , принцеси...има само път...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Юни 01, 2011, 09:48:32 pm »
Ето как една нищо и никаква случка може да накара една 34-годишна "отшелничка", отдала се на отглеждането на котки, да се омъжи.  :rolleyes:

Да бе, ще се омъжи, как ли пък не.  :P (засега не ми влиза в дневния ред)
Еми аз не съм отшелник вече, информацията не е актуална.  ;D

Цитат

Ти лесно ли си се родила?
Тази случка напомня ли ти на други случки от твоя живот? Имало ли е други случаи в твоя живот, когато си чувствала, че си вътре и няма изход?

В интерес на истината много лесно и бързо съм се родила, т.нар. стремително раждане, сигурно е от изгряващия Уран. Имало е обстоятелства в моя живот, при които съм се чувствала "без изход", но впоследствие изход винаги се намираше, сякаш се намесваше провидението.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.