Здравей Гост

Най-ревнивите мъже от зодиака

• 95 Отговора
  • 17108 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Най-ревнивите мъже от зодиака
« Отговор #80 -: Юни 03, 2011, 11:56:31 pm »
Започнахме за ревността и пак стигнахме до секса.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #81 -: Юни 04, 2011, 12:17:41 am »
Гледам, че скорпионът води класацията с една трета от гласовете. А моят пък скорпион вкъщи изобщо не ме ревнува - или поне не съм разбрала. То от кого ли да ме ревнува де - вече четвърта година си стоя вкъщи... Но пък виж, аз, не му прощавам и откачам от ревност с повод и без повод. Ревността е пагубно чувство, да знаете...  :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Юни 04, 2011, 12:17:50 am »
Започнахме за ревността и пак стигнахме до секса.  ;D

Както винаги... ;D , но няма нищо лошо в това... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #83 -: Юни 04, 2011, 12:27:54 am »

Какво значи силен мъж , първо трябва да разберем? :rolleyes: ;D

да знае какво иска. да знае много и за себе си и за Вселената. да е интелигентен. да защитава позициите си. да се държи мъжки, а не като пикла. да защитава хората около себе си. да има собствено мнение и то да не се мени като пролетно време. да умее да обича безусловно. да не го е срам да измие чиниите или да наготви. да бъде себе си и да не лъже...  ;D  и ако може, Боже, поне малко да прилича на Брус Уилис  :rolf: :rolf: :rolf:  Амин!

Приближавам се до мнението ти. Силен мъж значи че е човек надживял глупостта в живота и може да е щастлив дори със самия себе си, което не го прави обаче егоист. Не знам дали ще ме разберете!

« Отговор #84 -: Юни 04, 2011, 12:29:17 am »
Мен най-много са ме ревнували мъже Риби. Явно несигурността и бързината на Стрелеца не им е по вкуса и многото комуникация с други хора ги кара да се чувстват несигурни.

За мен най-големите пу**и в зодиака си остават Раците, Близнаците и Девите. Да ме извинявате!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #85 -: Юни 04, 2011, 12:31:05 am »

Какво значи силен мъж , първо трябва да разберем? :rolleyes: ;D

да знае какво иска. да знае много и за себе си и за Вселената. да е интелигентен. да защитава позициите си. да се държи мъжки, а не като пикла. да защитава хората около себе си. да има собствено мнение и то да не се мени като пролетно време. да умее да обича безусловно. да не го е срам да измие чиниите или да наготви. да бъде себе си и да не лъже...  ;D  и ако може, Боже, поне малко да прилича на Брус Уилис  :rolf: :rolf: :rolf:  Амин!

Приближавам се до мнението ти. Силен мъж значи че е човек надживял глупостта в живота и може да е щастлив дори със самия себе си, което не го прави обаче егоист. Не знам дали ще ме разберете!

разбирам те  :P

човек първо трябва да се научи да бъде щастлив сам със себе си и едва тогава да си намери равностоен партньор в живота. и това не е проява на егоизъм, защото егоиста не е щастлив със себе си и затова е станал егоист  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #86 -: Юни 04, 2011, 02:13:00 am »

Мимс , ти доста наблюдения имаш....Аз нямам чак толкова из зодиака...., но Марса в риби си е доста сигурен за мен... :-\
Виж за бързината...много клишета има , едно от които бързата...слепи ги ражда... ;D...
Така ти се струва.. ;DПредполагам,а и съм сигурна,че ме превъзхождаш в наблюденията.. ;D
Винаги съм бягала от клишетата и вярвам в изключенията на правилата.. :P :P :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Юни 04, 2011, 08:04:12 pm »

Мимс , ти доста наблюдения имаш....Аз нямам чак толкова из зодиака...., но Марса в риби си е доста сигурен за мен... :-\
Виж за бързината...много клишета има , едно от които бързата...слепи ги ражда... ;D...
Така ти се струва.. ;DПредполагам,а и съм сигурна,че ме превъзхождаш в наблюденията.. ;D
Винаги съм бягала от клишетата и вярвам в изключенията на правилата.. :P :P :P

Възможности много , но аз дълбая в проучванията за определени марсове...не изследвам всички... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Юни 05, 2011, 05:48:03 am »
Значи козирога е мъжа мечта.... ;D :o....
Един глас не е получил миличкия.... :rolleyes:

« Отговор #89 -: Юни 05, 2011, 06:55:21 pm »
Значи козирога е мъжа мечта.... ;D :o....
Един глас не е получил миличкия.... :rolleyes:

Моя е Козирог, наистина не е ревнив, но понякога го избива на въпроси и разпити...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #90 -: Юни 05, 2011, 09:48:00 pm »
Най-слаби в секса са мъжете, но с Марс в Близнаци. ;D За никакъв не стават...С Марс в Риби са добри, правят всичко за да остане жената доволна, но не са техничари като тези с Марс в Рак. :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Юни 05, 2011, 10:02:46 pm »
Най-слаби в секса са мъжете, но с Марс в Близнаци. ;D За никакъв не стават...С Марс в Риби са добри, правят всичко за да остане жената доволна, но не са техничари като тези с Марс в Рак. :P ;D

Не ти схващам мисълта и не намирам корелация м/у техника и рак... ;D
Тук са толкова много емоции , че има ли време за техника? :rolleyes:

« Отговор #92 -: Юни 05, 2011, 10:09:09 pm »

Ха ха вероятно Марс в Близнаци се опитват да те докарат до кулминация с приказки. .. Шегувам се, моят опит подкрепя твърдението ти за Марса в Близнаци, на всичко отгоре този конкретния и в приказките хич го нямаше.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #93 -: Юни 05, 2011, 10:42:19 pm »

Не ти схващам мисълта и не намирам корелация м/у техника и рак... ;D
Тук са толкова много емоции , че има ли време за техника? :rolleyes:

Там има всичко и емоции, и тертип, и въобще знаят как. ;D С мъже с Марс в Близнаци не ми се разправя...гола вода и кал под ноктите. Имам впечатления от Близнаци. При всички положения е важен Марса, а не Слънцето къде е. ;) ;D

PS: Като цяло добри в секса са тези мъже, които обичат жените и умеят да ги уважават. За другите въобще няма смисъл да говорим. ;D

« Отговор #94 -: Юни 06, 2011, 03:32:41 pm »
ревността е притежание, страх да не загубиш властта си над партньора, замаскирана като силна обич, а в дъното стой интерес
ревността е начин да се прикрие невъзможност на човек да обича истински, който обича не притежава :P а дава пълна свобода
ако ти самият не си освободен в разбиранията си, няма как да дариш свобода
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #95 -: Юни 07, 2011, 02:26:30 am »

За мен най-големите пу**и в зодиака си остават Раците, Близнаците и Девите. Да ме извинявате!

:sagittariuss: :rolf: :rolf: :rolf:

eeeeeeee уби ги тия мъже - аз добавям ВОДОЛЕИТЕ, колкото всички жени Водолеи, които познавам са супер опревни, толкова мъжете не стават за нищо ........... и за Близнаците се съгласявам.......