Здравей Гост

Какво ще кажете?

• 11 Отговора
  • 2622 Прегледи
*

Zmily

Какво ще кажете?
« -: Октомври 05, 2005, 01:08:07 am »
Съвсем случайно току що видях транзитите, които ме очакват на 1 май догодина:
Уран квадрат Слънце (9 дом), Марс квадрат Уран (ама Уран ми е на АСЦ), Нептун квадрат Венера (8), Юпитер квадрат Марс (5), Плутон квадрат Плутон (12).
Всеки със всеки, че да няма сърдити :)
АН все пише, че квадратурите се свързват с промени. То промени, то чудо. В първия момент като ги видях, направо се сащисах. Бихте ли ми казали какво да очаквам от всичкото това, взето накуп? На никого не го пожелавам, но явно трябва да го изживея, нали за всичко си има причина  :rolleyes:
Благодаря ви!

*

АН

Какво ще кажете?
« Отговор #1 -: Октомври 05, 2005, 01:20:32 pm »
може и нищо специално да не се случи :)

Но квадратурите са си хубав аспект, в смисъл че провокират развитие :)
За всеки случай виж какво става в радикса и кои от транзитите ги има в радикса.
После си виж наличните квадратури в радикса и поразсъждавай къде и как се проявяват и наистина ли те плашат или си им благодарна за нещо :)

И как така случайно погледна транзити за след месеци :D  

*

Guest

Какво ще кажете?
« Отговор #2 -: Октомври 06, 2005, 09:48:03 pm »
Радикса си ми е китка :)
Имам само един Сатурн, който от 8 дом прави опозиция на Юпитер и Нептун във 2. Всичко друго са хубави аспектчета :rolleyes: Няма квадратури, няма дявол. А за датата и аз не помня вече защо точно смятах толкова напред, търсех нещо, но като видях тая грозна картина, изобщо не мога да се сетя какво съм търсила.
Живот и здраве, ще се чуе какво е станало.

*

АН

Какво ще кажете?
« Отговор #3 -: Октомври 07, 2005, 06:14:54 pm »
е, пълната липса на квадратури в радикса те вкарва при изключенията :)

Казват, че при липса на квадратури на човек не му допада борбеността и конфликтите. Е, липсата на квадратури може да бъде компенсирана или заместена от други неща в радикса.

При теб как е - харесва ли ти всеотдайно да преследваш целите си? - знаеш, има хора, на които им допада максимата: "целта оправдава средствата".

*

ГостЗмайли

Какво ще кажете?
« Отговор #4 -: Октомври 08, 2005, 09:35:33 pm »
Неее, не съм аз от тия с борбите :)
2 планети + АСЦ във Везни  и 3 в Телец - к'ва борба, бе, джанъм  ;) все Венерини прелести (то си ми и личи :D )
Всъщност кое определя дали човек е борбен - общия баланс на елементите или положението на Марс и Сатурн? Стивън Аройо писал, че квадратите и опозициите от Марс и Сатурн спрямо сигнификаторите на парите давали амбиция и решимост да се трупат пари. По аналогия определят ли те принципно решимост и борбеност? И сега ако примерно човек има 5 огънчета и Марс в Риби, какво да си мисля - че го гори отвътре, ама се носи по течението, или че използва Рибешки методи, за да води борбите си?

*

АН

Какво ще кажете?
« Отговор #5 -: Октомври 09, 2005, 06:44:17 am »
5 планети в огнени знаци ли?

Е, ако е така, те ще балансират липсата на квадратури :)

Сигурно всеки хороскоп си е с предпоставки за балансираност - разпределението на планетите по знаци и домове, както и аспектите ще показват как можем да постигаме баланса :)

Всъщност какво ти пречи, когато се формират транзитните квадратури, да опиташ да действаш така, сякаш ги усещаш осезателно :)  - ами опит си е :)  

*

Guest

Какво ще кажете?
« Отговор #6 -: Октомври 09, 2005, 08:42:06 pm »
О, извинявай, АН, не съм се изразила правилно - това с огнените елементи беше само примерна ситуация, не съм се изразила правилно. При мен баланса е въздух - 4, земя - 4, огън - 2, вода - хич (но имам 3 планети в 8 дом, което компенсира водата). А какво ли компенсира квадратурите :huh: ?

*

АН

Какво ще кажете?
« Отговор #7 -: Октомври 10, 2005, 05:46:52 pm »
може да свършат работа съвпадите и опозициите, когато няма квадратури :D

Мигар никога и за нищо си нямала по-сериозни амбиции?/ не е напълно изключено и да си нямала - има си такива хора, които все успяват да са доволни :)/

Сети се за какво все пак си имала :) - после виж на кои планети евентуално амбицията е била аналогия и това ще да е движещата сила :)  

*

Guest

Какво ще кажете?
« Отговор #8 -: Октомври 10, 2005, 06:31:25 pm »
Аааа, за амбициите съм си башка - уж съм хрисима, ама не трая второ място  ;)
Ето една ситуация: в града, в който живеех, се хванах, увлякох хора, създадох една организация, минах съдебната регистрация и всичко необходимо, развивахме дейност, надъхвах ги хората, беше им приятно ... и в един момент интересът ми секна и предадох властта  :D  Това с организациите май е 11 дом, Водолей и Уран. Сега, Уран на АСЦ, ама няма кофти аспекти - по един тригон с Марс във Водолей (5 дом) и Слънце в Близнаци (9 дом). Навързват се нещата, ама липсват кофите аспекти, предопределящи амбицията. Ей, как ме замисли. Доста съм амбициозна, но когато и за каквото си реша.   Ако амбициите са от Марс и Сатурн, то Сатурн е в съвпад с Меркурий в 8 и в опозиция с Юпитер и Нептун във 2. Марс е в тригон с Уран и Слънце - един хубав голям тригон Слънце-Уран-Марс. Марс от 5 има почти квадрат с Венера в 8, ама не съвсем - 96 градуса. Предавам се, не знам откъде идва.  :rolleyes:

*

АН

Какво ще кажете?
« Отговор #9 -: Октомври 11, 2005, 05:37:58 pm »
Много харесвам амбициозността на Близнаците :) При това имам много задълбочени лични наблюдения :D - като почнеш от бебешка възраст при едно Близначе и стигнеш до възрастта, характеризирана от Сатурн :)  Може да има общо Меркурий и логиката, и разума, и евентуално мъдростта :)

Всъщност амбиции има и по:
- аспекти на планетите с МС - хубавите аспекти се свързват с успехи
- Слънцето в хубав аспект с Уран.
-Меркурий в хубав аспект със Сатурн.
- Марс в хубави аспекти с Юпитер или Плутон
- хубав аспект между Юпитер и Сатурн
  При толкова много аспекти за амбиции и борбеност, все някои трябва да присъстват и в твоя хороскоп :)  

*

Guest

Какво ще кажете?
« Отговор #10 -: Октомври 11, 2005, 10:42:14 pm »
Е, сега вече има откъде - Слънце с Уран, Меркурий със Сатурн, Юпитер със Сатурн (макар че е опозиция, тъкмо да има предизвикателства :) )

*

ALEK$ANDRA

Какво ще кажете?
« Отговор #11 -: Ноември 04, 2005, 12:28:42 am »
Цитат
Съвсем случайно току що видях транзитите, които ме очакват на 1 май догодина:
Уран квадрат Слънце (9 дом), Марс квадрат Уран (ама Уран ми е на АСЦ), Нептун квадрат Венера (8), Юпитер квадрат Марс (5), Плутон квадрат Плутон (12).
Всеки със всеки, че да няма сърдити :)
АН все пише, че квадратурите се свързват с промени. То промени, то чудо. В първия момент като ги видях, направо се сащисах. Бихте ли ми казали какво да очаквам от всичкото това, взето накуп? На никого не го пожелавам, но явно трябва да го изживея, нали за всичко си има причина  :rolleyes:
Благодаря ви!
S TOLKOVA MNOGO KVADRATI I VSE NA BAVNODVIJE6TITE SE PLANETI,KOITO OPREDELQT SABITIQ EDVA LI BI MOGLO DA NE SE SLY4I NE6TO. A I PRI POLOJENI,4E Y4ASTVA YRAN I PLYTON,TO E QSNO.POGLEDNI GOSPODARI NA KOI DOMOVE SA V NATALA. :D