Здравей Гост

НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ

• 230 Отговора
  • 25941 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ
« Отговор #40 -: Юни 04, 2011, 07:46:08 pm »
Бе,туй младото,от де е забърсала тоя старец,бе :-\. Че той може да и е тати. Баща ли е нямала,що ли,че за тоз....тц,тц,тц
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Юни 04, 2011, 07:46:55 pm »
Кабалетка , аз ли съм недоскиФ...., ама опозиция на марс/сатурн не виждам.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #42 -: Юни 04, 2011, 07:47:49 pm »
говоря за квадрат на марс с плутон- това е признак на насилие в картата
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Юни 04, 2011, 07:50:26 pm »
Бе,туй младото,от де е забърсала тоя старец,бе :-\. Че той може да и е тати. Баща ли е нямала,що ли,че за тоз....тц,тц,тц

Напротив , един друг баща...суров , строг...,но в никакъв случай деспот или тиран.... :-\

В момента е някакъв компромис...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Юни 04, 2011, 07:52:07 pm »

Аспекта конюкция на марс/сатурн съм по-склонна да приема... :-\ :rolleyes:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #45 -: Юни 04, 2011, 07:52:30 pm »
Ми,да ти кажа, винаги съм смятала,че такъв тип жени, имат някакъв проблем с бащата, като от рода на- липсата му, не получаване на неговата любов или пък е няк'во мекотело. Имам пример в моя род за такава жена и нали знаеш на него време 'къв шок и ужас беше за родата ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #46 -: Юни 04, 2011, 07:53:24 pm »

Аспекта конюкция на марс/сатурн съм по-склонна да приема... :-\ :rolleyes:

подсилена от квадрат към плутон. Нали ти казах, аз имам такава позиция, че колежка решила,че мъжът ми ме бие-))),а съм нападана 2 пъти

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #47 -: Юни 04, 2011, 07:54:15 pm »
искаш ли да пробваме при композита кво ще се получи и синастрията

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Юни 04, 2011, 07:54:24 pm »
Ми,да ти кажа, винаги съм смятала,че такъв тип жени, имат някакъв проблем с бащата, като от рода на- липсата му, не получаване на неговата любов или пък е няк'во мекотело. Имам пример в моя род за такава жена и нали знаеш на него време 'къв шок и ужас беше за родата ;D

Така е , то и сега не е по-различно според мен... :rolleyes:

Виж положението на луните и в двете карти... :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Юни 04, 2011, 07:57:04 pm »
Аспекта Марс/Плутон особено при жените дава склонност към привличане на насилие,но трябва да бъде задействан от транзити,прогресии,лунации и т.н. за да се изяви.При мъжете ,склонни към насилие мисля освен този аспект и Марс във водни ,и земни знаци и в аспект с Уран също.

Просто аспект между планетите или определен аспект!? :rolleyes:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #50 -: Юни 04, 2011, 07:58:18 pm »
Да, за мен луните като емоции и страхове също са много важни, да не кажа едно от най-важните неща в картата. Ама лъвска луна и овнешка-)))),леле мале

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Юни 04, 2011, 08:00:56 pm »
Да, за мен луните като емоции и страхове също са много важни, да не кажа едно от най-важните неща в картата. Ама лъвска луна и овнешка-)))),леле мале

За мен нищо не е по-важно от луната в картата....
Т.Е. Тригоналната знакова връзка на огнените луни в настоящия казус не носи нищо добро...
Тя има спомени за около 5г. добър живот с него...От 11г. е с него , била е на 26 , той на 44..... :rolleyes:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #52 -: Юни 04, 2011, 08:03:09 pm »
Именно. Ако беше у стрелец лунЪтЪ, можеше да се развият нещата по-малко по-мек начин.

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Юни 04, 2011, 08:05:17 pm »
Именно. Ако беше у стрелец лунЪтЪ, можеше да се развият нещата по-малко по-мек начин.

Що мислиш така? :rolleyes:
Коя луна в стрелец-мъжката или женската?

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #54 -: Юни 04, 2011, 08:07:59 pm »
ами,защото овнешката луна,знаеш как е...може да палне за най-малкото,без да се замисли дали някой го е предизвикал или не. То решило,че някой го е засегнал и край...Имах предвид, че стрелецът е по-"мек" като огън.Е, сига да не е опасана с квадрати

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Юни 04, 2011, 08:19:27 pm »
ами,защото овнешката луна,знаеш как е...може да палне за най-малкото,без да се замисли дали някой го е предизвикал или не. То решило,че някой го е засегнал и край...Имах предвид, че стрелецът е по-"мек" като огън.Е, сига да не е опасана с квадрати

Луната в овен е първосигнална , импулсивна , склонна към агресия , динамична луна...Но тя се намира във втори дом и е на трон по дом...,което я прави като изява по-мека телцова луна , или под диспозицията на венера...
Вкартата , когато намираме връзка м/у диспозитора и луната бихме могли да говорим за скритите мотиви при действието на луната...Тук обаче такова нещо не виждам... :rolleyes:
Нещо повече луната е замесена в голям огнен тригон и би следвало да има по-различна изява от тази на насилие...
Липсата на мажорен аспект м/у основния диспозитор на луната , както и м/у управителя на 2-ра декада в която попада луната....са вероятна причина за изявата на необузданата енергия...

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #56 -: Юни 04, 2011, 08:25:42 pm »
Това, да, но диспозиторът на луната е в странстване, което забива още повече тази луна и като тръгна и по неговия диспозитор, който също е в странстване и стигаме до венерата, която си е в падение. Тригоните там са още по-зле, защото е към сатурн-пак странстващ и уран, който пък, хептен е в гъбите и ти става ясно,че тези тригони няма да са си точно меки и леки. Човекът, явно си има големи комплекси и ги прикрива с това насилие. Като видим и Луната на дамата в Лъв, която няма и да търпи второто място в сърцето на мъжа. Направо ми става ясно, че и двамата се предизвикват един друг.

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Юни 04, 2011, 08:33:26 pm »
Това, да, но диспозиторът на луната е в странстване, което забива още повече тази луна и като тръгна и по неговия диспозитор, който също е в странстване и стигаме до венерата, която си е в падение. Тригоните там са още по-зле, защото е към сатурн-пак странстващ и уран, който пък, хептен е в гъбите и ти става ясно,че тези тригони няма да са си точно меки и леки. Човекът, явно си има големи комплекси и ги прикрива с това насилие. Като видим и Луната на дамата в Лъв, която няма и да търпи второто място в сърцето на мъжа. Направо ми става ясно, че и двамата се предизвикват един друг.

Комплеските са повече от необходимите или допустими ако щеш...Мисля , че у него има страх....Нещо още ще споделя...Той няма дете от нея...,но нейния син на практика е живял с него 10г. Той твърди , че много обича детето , в което никак не се съмнявам...с една уговорка , смятам , че начина по който възпитава в редките моменти когато не е пиян , не е най-правилния...Настройва детето с/у майката...
Казах ли , че има алкохолна зависимост?! :rolleyes: За мен е алкохолик....По два пъти на ден се напива и изтрезнява....

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #58 -: Юни 04, 2011, 08:38:39 pm »
да,да,за страхът съм съгласна и знаеш ли какво ми дойде на ума. Този тригон на луна и сатър, който не е най-добрия вариант и опозицията и към мерка, да е свързана и с майката. Нещо като- тя не го е разбирала, не го е чувала какво е искал  и мислел и това, а втоматично да се пренася към жените. Или пък рано да е загубил майката

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #59 -: Юни 04, 2011, 08:40:17 pm »
Не мисля,че в тази карта Луната в Овен е причина за насилието  и аз съм със същата Луна. :PПо-скоро тук акцента пада върху опозицията Марс-Венера.такива хора в началото са самата любезност,приспособимост ,а после изведнъж те "ритат" в зъбите.Това се получава ,когато човек се идентифицира прекалено много с една от планетите в опозицията и се отдръпне от другата( в случая явно мъжът е отишъл повече към Марс).Тук Венера е в падение и Марс малко или много я "задушава" така този мъж тайно да отхвърля и осъжда телата на жените и техните сексуални желания,за да се чувства по-силен.Пониженото самочувствие може да ги прави ревнив или със засилено чувство за притежание.И така прекалено идентифицирайки се с Марс този мъж ,сигурно се гордее със своята автономност(Марс) и не му пука кой какво мисли за него. Прилагайки този аспект към цялата му карта (сега вече огнения му тригон) ,Слънце съвпад с Нептун и квадрат  с Уран-илюзии и едновременно егоцентричност и това всичкото ако е задействано от транзити на тежки планети се получава нежелания резултат. :blink:
Не сме твърдяли,че Луната дава насилието, а е причина за характерът, който ще го определи като такъв. Овнешката луна хич не е лека позиция.