Здравей Гост

НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ

• 230 Отговора
  • 25964 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ
« Отговор #60 -: Юни 04, 2011, 08:43:24 pm »
да,да,за страхът съм съгласна и знаеш ли какво ми дойде на ума. Този тригон на луна и сатър, който не е най-добрия вариант и опозицията и към мерка, да е свързана и с майката. Нещо като- тя не го е разбирала, не го е чувала какво е искал  и мислел и това, а втоматично да се пренася към жените. Или пък рано да е загубил майката

Напротив- вампира е все още жив... :blink:Пуши като комин , интригантства , пие всяка вечер по 150гр. греяна ракия...
Никога не е работила нищо друго освен -домакиня....Интересно е , че е с всичкия си на 84г.
Той има брат близнак....И брат му няма нищо общо с него...Разликата е сравнително малка , като часово време...в порядък около 20мин. Брат му не е насилник и тиран...Загуби дететео си преди 1г. :(....
Ето как отново се преплитат темите-вечната енигма.... :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #61 -: Юни 04, 2011, 08:47:29 pm »
Луната не е причина за насилието , а по-скоро фитил на насилието... :-\

Опозицията за мен е изключително конструктивен аспект....Доста труден ,по-труден от квадрата...,защото енергийте противостоят , но нищо повече....Нужно е центъра на опозицията да бъде премерен и да има опорна точка , за да бъде проработен по начин присъщ на карето....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #62 -: Юни 04, 2011, 08:48:47 pm »
хахахаха,ебати жената...тц,тц,тц....Ахаааа, меркурий, управител на 4-мамата е в нейния 5 дом. Да,интересно за брат му. Ами, да ти кажа, стигнала съм до извода, че си зависи от съзнанието на човек и от духовността му. Реално, не е задължително да е олигофрен с тази карта, ама като работи на това ниво. Ами,ако погледна и брат му, то и с него не се разбира, май...
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Юни 04, 2011, 08:50:00 pm »
Въпросната дама ,която е обект на насилие по синастрия задейства ли опозицията Марс/Венера или прави ли тежък аспект към Луната му?

Тук е картата...

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5422.20.html

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #64 -: Юни 04, 2011, 08:50:18 pm »
Луната не е причина за насилието , а по-скоро фитил на насилието... :-\

Опозицията за мен е изключително конструктивен аспект....Доста труден ,по-труден от квадрата...,защото енергийте противостоят , но нищо повече....Нужно е центъра на опозицията да бъде премерен и да има опорна точка , за да бъде проработен по начин присъщ на карето....
да, пу,не можах да се сетя думата "фитил" .
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Юни 04, 2011, 08:51:26 pm »
хахахаха,ебати жената...тц,тц,тц....Ахаааа, меркурий, управител на 4-мамата е в нейния 5 дом. Да,интересно за брат му. Ами, да ти кажа, стигнала съм до извода, че си зависи от съзнанието на човек и от духовността му. Реално, не е задължително да е олигофрен с тази карта, ама като работи на това ниво. Ами,ако погледна и брат му, то и с него не се разбира, май...

Брат му е по-голям с 30 мин...току-що ми казват...
Хайде качи карта....плс... ;)

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #66 -: Юни 04, 2011, 08:54:00 pm »
ей го,на

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #67 -: Юни 04, 2011, 08:58:26 pm »
ами, аз първо задълбах у декади и дуоди на асц. Брат му е в декада мерка( девата) и дуод на юпитер, а оня е с декада на уран и дуод на венера

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Юни 04, 2011, 09:02:30 pm »
ей го,на

Различни управители на асцендента :rolleyes:...Анаретен асцендент..Уран втори управител на асц...в 7-ми...
Възможно ли е според теб Кабалетка , управителя на асцендента да е основата в/у която правим избора , да е изявата на всичко /не само здраве и външен вид/ , той да определя дали една персона ще реализира определена емоция като насилие или агресия.... :rolleyes: :-\ Взаимовръзката м/у него и луната.... :rolleyes: :-\

Да поразсъждаваме на глас... :-\

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #69 -: Юни 04, 2011, 09:05:48 pm »
Ами,виж, има промяна и в 10 дом,т.е.и семейството го вижда по различен начин.Нищо,че и венерата я е втасала,де. Ами,оня, с това засилено влияние на Водолея, в отрицателния си смисъл,може и антихрист и камикадзе да го направим-)))). Но си мисля, че и двамата имат проблем с връзките, само че го отработват по различен начин

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Юни 04, 2011, 09:10:22 pm »
Ами,виж, има промяна и в 10 дом,т.е.и семейството го вижда по различен начин.Нищо,че и венерата я е втасала,де. Ами,оня, с това засилено влияние на Водолея, в отрицателния си смисъл,може и антихрист и камикадзе да го направим-)))). Но си мисля, че и двамата имат проблем с връзките, само че го отработват по различен начин

И двамата имат зад гърба си по един развод...Тук буквализма в астрологията -УРАН НА ДСЦ си е казал думата , разбира се , че не е задължително , но в повечето карти е факт.
Насилника има един син , брат му имаше 2 деца , едното както споменах почина миналата година много младо... :(
В момента жена му отново е бременна и чака дете...Първия му син живее на десетки хиляди километри от баща си...и е изключително кадърно момче...

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #71 -: Юни 04, 2011, 09:20:48 pm »
така, видях и друго,което също би могло да има влияние. Насилникът има секстил на луна и асц. и опозиция на уран към асц., а и тригон на мерурий към асц. което доста изненадва, защото по правило е добра позиция, но меркурий е под влияние на падналата венера. Секстилът с луната, който е почти точен, дали няма да даде това желание да прояви още по-силно овнешкото в себе си? :-\
Брат му има каре на нептун към асц и куинкокс от към плутон.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #72 -: Юни 04, 2011, 09:27:10 pm »
тъй,де,за това исках да видя дали има нещо и в синастрията,но до сега не съм го правила. За това и казах, че жената има квадрат на марс с плутон е възможно тя да го предизвиква волно или неволно

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #73 -: Юни 04, 2011, 09:33:30 pm »
да. За това казах, че има такива ситуации,когато мъжът може и да не е насилник, но в картата на жената да присъства и да има предизвикателство в тази насока

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Юни 04, 2011, 09:37:03 pm »
така, видях и друго,което също би могло да има влияние. Насилникът има секстил на луна и асц. и опозиция на уран към асц., а и тригон на мерурий към асц. което доста изненадва, защото по правило е добра позиция, но меркурий е под влияние на падналата венера. Секстилът с луната, който е почти точен, дали няма да даде това желание да прояви още по-силно овнешкото в себе си? :-\
Брат му има каре на нептун към асц и куинкокс от към плутон.

и още нещо и при двамата има планети в анаретен градус , като при брат му асц-то е в същия градус като плутон и нептун...Или предполагаме , че е усвоил опита...
Възлите- единия е в 9-ти , а при този в 10-ти.... :-\ :rolleyes:
Тук управител на асц е сатурн на МЦ. Отлична позиция за Сатурн по дом е на трон. Сатурн няма един напрегнат аспект с изключение карето с Плутон. Тригоните към луна и уран сякаш имат друга изява.Или изявата не е свързана с напрежение.
При насилника упр. на асц е уран , който е на дсц... :rolleyes:
Наред с това големия огнен тригон има връзка с  12-ти /козирог на в-ха/.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #75 -: Юни 04, 2011, 09:39:06 pm »
ще го докараме ние...както сме тръгнали,ще ги опоскаме и двамата

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Юни 04, 2011, 09:41:58 pm »
ще го докараме ние...както сме тръгнали,ще ги опоскаме и двамата

Даа..., и колко е важна сцената не е истина... :-\ Изявата на всяка енергия зависи от подходящото място ....
Домовете имат огромно значение.... :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Юни 04, 2011, 09:45:07 pm »
искаш ли да пробваме при композита кво ще се получи и синастрията

Хайде...пусни композит , но и прогресивен композит би било добре да има... :rolleyes:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #78 -: Юни 04, 2011, 09:53:04 pm »
ето го.Как да го направя прогресивен? Да ти кажа, аз не съм се занимавала точно с композити

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Юни 04, 2011, 09:56:02 pm »
ето го.Как да го направя прогресивен? Да ти кажа, аз не съм се занимавала точно с композити

Има опция за прогресивен композит в астрокома...

Мерси .... :wub: