Здравей Гост

НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ

• 230 Отговора
  • 25972 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ
« Отговор #80 -: Юни 04, 2011, 09:57:32 pm »
е,кажи,де е ,де...кво се стискаш ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Юни 04, 2011, 10:00:29 pm »
тъй,де,за това исках да видя дали има нещо и в синастрията,но до сега не съм го правила. За това и казах, че жената има квадрат на марс с плутон е възможно тя да го предизвиква волно или неволно

Това е постоянно така....

Значи ли , че постоянно действа аспекта...?

Бил е същия и към първата си жена....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #82 -: Юни 04, 2011, 10:02:26 pm »
е,кажи,де е ,де...кво се стискаш ;D

Казвам де... ;D ;)

progressed composite====

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #83 -: Юни 04, 2011, 10:07:05 pm »
баси,няма такова,бе... :-X
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Юни 04, 2011, 10:09:39 pm »
Връзката е доста сериозна в интерес на истината , както кармична , така и продължителна...АСЦ е в козирог , ДСЦ в рак. Управители са сатурн и луната...Тук съответно е индикиран и по-възрастния партньор.
Тук откриваме , управителя на асцендента в 8-ми дом на композитната карта в точен съвпад с уран и плутон... :o
Луната е почти на к5 от композита , но в 4-ти дом...
Луната няма един мек аспект.... :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #85 -: Юни 04, 2011, 10:11:57 pm »
баси,няма такова,бе... :-X

Има....Раздела след прогресии....е прогресивния композит... ;)

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #86 -: Юни 04, 2011, 10:13:43 pm »
баси,аз кът ти казвам,че съм кьораво :-\
И да, освен Луната и Венерата само в напрежение

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Юни 04, 2011, 10:17:46 pm »
Еее, ура... ;) Не си кьораво бе , случва се...

ОБАЧЕ АЗ СЪМ..... :o :o :o
Виж луната , виж градуса...Слънчевото затъмнение е точно на тригон от луната на прогресивната карта.... :o :o :o
И събитието беше факт....НАПРАВО СЪМ ИЗУМЕНА... :o , а тук е и венера.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Юни 04, 2011, 10:19:51 pm »
А сега забелязвам , че на 15....лунното затъмнение , ще активира юпитер от протресивната карта....Малеее,не ми се мисли....Юпитер е връх на тао.... :unsure: :-\

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #89 -: Юни 04, 2011, 10:28:32 pm »
бах,мааа му,верно,бе...аз го заправих туй затъмнение :-\ Ам,то,в неговата карта е направило секстил с Луна и квадрат към Венера

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Юни 04, 2011, 10:34:36 pm »
бах,мааа му,верно,бе...аз го заправих туй затъмнение :-\ Ам,то,в неговата карта е направило секстил с Луна и квадрат към Венера

И сега следващото както казах по-горе ще даде на 1000% събитие- просто съм сигурна... :rolleyes:

Дали бихме могли да прогнозираме края на връзката при наличието на толкова карти....

Ето ти едно цветенце...

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #91 -: Юни 04, 2011, 10:52:43 pm »
хахахаха,мерси за цветенцето :58:- ето ти бонбонки  ;D
Ами,да ти кажа.гледам му прогресиите на тоз и виждам,че марс е влязъл ,преди около 2-3 години в овца.Смятай,тоя е яхнала метлата яко.Ако тя е склоннна да търпи, как ще се разпадне
Ха,затъмнението удря нейното слънце в съпад, прогресивно,де

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Юни 04, 2011, 10:55:36 pm »
хахахаха,мерси за цветенцето :58:- ето ти бонбонки  ;D
Ами,да ти кажа.гледам му прогресиите на тоз и виждам,че марс е влязъл ,преди около 2-3 години в овца.Смятай,тоя е яхнала метлата яко.Ако тя е склоннна да търпи, как ще се разпадне

Виж в нейната карта позицията на уран....Предстояща уранова опозиция...Цялата прогресивна композиция на картата е удивително противоречива... :rolleyes:

Уран -луна...при него...Уран-слънце при нея...Размяна дори и на енергийте.... :-\

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #93 -: Юни 04, 2011, 10:58:32 pm »
Ами,да ти кажа, дали няма да стане,едва при урановата опозиция.Дирекционен МС квадрат към Юпитер,прогресивен мерг на дсц( туй при нея,де) и сатурн го следва. Дали няма да стане при прогресия на сатъра към Дсц,ама то това е пък много време :-\

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #94 -: Юни 04, 2011, 11:02:15 pm »
тъй като гледам,след 2 години, транзитен плутон ще и транзитира точно през Асц. Тогава и прогр.Луна ще мине от там,обаче туй не мога го схвана,дир.сатурн ще направи квадрат към наталното слънце

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Юни 04, 2011, 11:02:16 pm »
Ами,да ти кажа, дали няма да стане,едва при урановата опозиция.Дирекционен МС квадрат към Юпитер,прогресивен мерг на дсц( туй при нея,де) и сатурн го следва. Дали няма да стане при прогресия на сатъра към Дсц,ама то това е пък много време :-\

И Уран и Плутон много прези точния аспект носят събития... :rolleyes: От опит 5* са нищо за двете планети...
При Сатурн на разходящ аспект все по-често се наблюдават събития...До 2* не повече....
Все си мисля , че уран ще разкъса оковите...Знам ли? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Юни 04, 2011, 11:04:59 pm »
тъй като гледам,след 2 години, транзитен плутон ще и транзитира точно през Асц. Тогава и прогр.Луна ще мине от там,обаче туй не мога го схвана,дир.сатурн ще направи квадрат към наталното слънце

А сатурн е в съвпад с марс в наталната карта.... :-\ :unsure:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #97 -: Юни 04, 2011, 11:05:35 pm »
аааа, в такава посока....ами,ся като гледам и дирекциите,уран влиза в нов знак.Интересното е,че луната дир.е в тригон с нат.слънце,а иначе са в квадрат,така че, да,права си,напълно е възможно и сега да стане тва

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Юни 04, 2011, 11:12:04 pm »
аааа, в такава посока....ами,ся като гледам и дирекциите,уран влиза в нов знак.Интересното е,че луната дир.е в тригон с нат.слънце,а иначе са в квадрат,така че, да,права си,напълно е възможно и сега да стане тва

Кабала , Транзитния възел кога ще застане на 20* в стрелец.... нямам ефемериди....Възврат на възлите има... :o

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #99 -: Юни 04, 2011, 11:20:26 pm »
уф,зор докато наглася картата. И аз нямам ефемериди. Възврат ще има на 30.08.2011 около 17,11 часа