Здравей Гост

НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ

• 230 Отговора
  • 25891 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ
« Отговор #100 -: Юни 04, 2011, 11:20:48 pm »
В картата на жената ми направи впечатление позицията на Марс и Сатурн близо до ДС. Те се водят залязващи и се намират в края на 6 дом, но са много близо до ДС и обикновено влиянието на така разположените планети се усеща и в следващия дом, а тук са и в гокленова зона. Тази позиция би могла да даде както тенденция човек да "играе" жертва, така и насилник в отношенията си. В нейния случай планетите са слаби есенциално, като че ли тя пасивно провокира мъжете да проявяват агресия към нея.
Освен това Сатурн управлява изгряващия знак и съвпадът му с Марс говори за тема, с която рано или късно е трябвало да се сблъска в живота, а позицията им в знака Рак говори за домашно насилие и потисната емоционална агресия. Нейната реакция би трябвало да е по-скоро отбранителна, но може по някакъв начин партньорът да не разчита адекватно нейните сигнали, а нейната припряност и методичност да го карат да изпада в дива ярост.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #101 -: Юни 04, 2011, 11:23:42 pm »
оооо,ти свърши ли работа,бе,Лили ;D... Значи, при възврат на възлите имам е тр. венера в опозиция на юпитер. Пр. Луна влиза в 12 дом,мерк, който можем да кажем е в 4 дом,аради гокленовата зона е на върха на дсц
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #102 -: Юни 04, 2011, 11:23:59 pm »
уф,зор докато наглася картата. И аз нямам ефемериди. Възврат ще има на 30.08.2011 около 17,11 часа

Мерси много....!
Аз мисля , че тя просто ще се раздели с него до края на септември най-късно октомври....
 :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Юни 04, 2011, 11:25:57 pm »
оооо,ти свърши ли работа,бе,Лили ;D...

Де да бях.  ;D Просто надничам във форума да видя какво си пишете тука и не се стърпях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #104 -: Юни 04, 2011, 11:26:58 pm »
точно,точно, има данни за туй чудо. Септември Плутон и марс са в опозе...ма,мале...да не стане пак някоя беля,бе
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #105 -: Юни 04, 2011, 11:28:26 pm »
точно,точно, има данни за туй чудо. Септември Плутон и марс са в опозе...ма,мале...да не стане пак някоя беля,бе
:rolleyes: :-\...., като нищо...Пълнолунието на 15.06.2011 ме притеснява много....
А той вече е неадекватен... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #106 -: Юни 04, 2011, 11:28:40 pm »

Де да бях.  ;D Просто надничам във форума да видя какво си пишете тука и не се стърпях.
Баси,от както дрънкахме с теб и аз никаква не съм я свършила...кога ще пиша не знам-))) Ще взема да пусна тема у форума и да ми направите анализ на картата,па аз ще я препиша ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #107 -: Юни 04, 2011, 11:29:56 pm »
Ще взема да пусна тема у форума и да ми направите анализ на картата,па аз ще я препиша ;D

Направо ще му пуснеш линк към темата, а ние ще сложим тук една касичка за стотинки.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #108 -: Юни 04, 2011, 11:30:36 pm »

Баси,от както дрънкахме с теб и аз никаква не съм я свършила...кога ще пиша не знам-))) Ще взема да пусна тема у форума и да ми направите анализ на картата,па аз ще я препиша ;D
шъ преписвъш ааааа?  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Юни 04, 2011, 11:33:04 pm »

Колко му е.... ;D
Пускай картата.... ;) ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #110 -: Юни 04, 2011, 11:34:13 pm »
хахахахахахаха,да,бе,да...нъл трябва аз да съм най-умната ;D Всичко ще е надлежно копнато.
Абе,Марая,много са странни каритите и енергиите тук...направо си е тука има-тука нема.... трбява нещо да я отключи тази жена,че да прекъсне връзката
Сега директирах комбина.Нали 11 години,каза,че са заедно? Щото плутон след 2 години ще влезе у нов знак,управител на мС

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #111 -: Юни 04, 2011, 11:35:46 pm »

Колко му е.... ;D
Пускай картата.... ;) ;D
Фаерче,нидей,че ако те прасна от опакото,няма знайш 'де си...заякнала съм
АААААААААААА,Марая,после да ми пуснеш тема,че съм копнала я карта я анализззз ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #112 -: Юни 04, 2011, 11:35:51 pm »
Стигнах до извод , че за насилието основно следва да гледаме оста асц/дсц , позиция на луна и управители на кардинални оси.... :-\

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #113 -: Юни 04, 2011, 11:36:59 pm »
ааааа и марса и плутон.видяхме,че в нейната карта го има и си е показателен.То,май,всичко има значение,като гледам.Колко неща изписахме

*

Марая

• 28287
« Отговор #114 -: Юни 04, 2011, 11:37:23 pm »

Колко му е.... ;D
Пускай картата.... ;) ;D
Фаерче,нидей,че ако те прасна от опакото,няма знайш 'де си...заякнала съм
АААААААААААА,Марая,после да ми пуснеш тема,че съм копнала я карта я анализззз ;D ;D ;D

Щом е коректно- никога!
Нещо касички ,стотинки спомена Лили.... ;) ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #115 -: Юни 04, 2011, 11:38:30 pm »
баси,кви хора сте,бе...само за мангизи мислите...то,човек да не си прибере някой лев на гърба на другите,'начииии ;D ;D ;D ;D

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #116 -: Юни 04, 2011, 11:39:54 pm »
Стигнах до извод , че за насилието основно следва да гледаме оста асц/дсц , позиция на луна и управители на кардинални оси.... :-\
демек, марс и плутон аспект към асц/десц биха отключили насилник?

bw преди малко четох една статистика, че всяка 5-та жена е жертва на насилие (или сексуален тормоз)

*

Марая

• 28287
« Отговор #117 -: Юни 04, 2011, 11:40:25 pm »
ааааа и марса и плутон.видяхме,че в нейната карта го има и си е показателен.То,май,всичко има значение,като гледам.Колко неща изписахме

Доста ползотворна дискусия мисля , че направихме...Отдавна не бяхме разсъждавали на глас с колегиален тон и конструктивно....
Темата е показно..., за астрологичен форум... ;) ;D

Ще ми се да поразгледаме и някоя и друга карта.... :rolleyes: :-\

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #118 -: Юни 04, 2011, 11:40:41 pm »
баси,кви хора сте,бе...само за мангизи мислите...то,човек да не си прибере някой лев на гърба на другите,'начииии ;D ;D ;D ;D
много ясно, и изяви по телевизията - пак за твоя сметка  :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #119 -: Юни 04, 2011, 11:41:00 pm »
Нещо касички ,стотинки спомена Лили.... ;) ;D

Е, аз съм скромна, нъл знаеш, да има по малко за всички от форума.  ;D (вместо да си дам директно банковата сметка)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.