Здравей Гост

НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ

• 230 Отговора
  • 25855 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ
« Отговор #120 -: Юни 04, 2011, 11:41:52 pm »
Ами,дайте карти,де....Аз нямам на насилници,честно казано...Имам интересна карта на момиче,което не може да забременее...ама не смея я пусна
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #121 -: Юни 04, 2011, 11:43:01 pm »
баси,кви хора сте,бе...само за мангизи мислите...то,човек да не си прибере някой лев на гърба на другите,'начииии ;D ;D ;D ;D
много ясно, и изяви по телевизията - пак за твоя сметка  :mellow:
Абе,аз имах преложения за ТВ,наистина, ама си казах,ам Чи астросайта не ми е разработил темите,как ще се оправям ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #122 -: Юни 04, 2011, 11:43:17 pm »
Стигнах до извод , че за насилието основно следва да гледаме оста асц/дсц , позиция на луна и управители на кардинални оси.... :-\
демек, марс и плутон аспект към асц/десц биха отключили насилник?

bw преди малко четох една статистика, че всяка 5-та жена е жертва на насилие (или сексуален тормоз)

Едва ли всяка пета карта има марс/плутон в аспект с оста1-7-ми... :-\ :rolleyes:..
Но един от изводите и бихме могли дори да дефинираме е марс/плутон в аспект с АЦ/ДЦ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #123 -: Юни 04, 2011, 11:44:03 pm »
Нещо касички ,стотинки спомена Лили.... ;) ;D

Е, аз съм скромна, нъл знаеш, да има по малко за всички от форума.  ;D (вместо да си дам директно банковата сметка)
Аз теб ще те натисна,ако се появи интерес,така да знаеш

*

Lillie

• 30532
« Отговор #124 -: Юни 04, 2011, 11:44:24 pm »
Пускала съм такъв казус, ако си спомняте. На една моя приятелка, системно малтретирана (психически, но е имало и физически) от мъжа, с който живее. И тя има съвпад на Марс и Сатурн в 7 дом, в Т-квадрат със Слънце/Венера и Нептун. Оттогава до ден днешен нищо не се е променило, търпи и стиска зъби. Щом й харесва така, да не се оплаква повече.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #125 -: Юни 04, 2011, 11:46:44 pm »
Стигнах до извод , че за насилието основно следва да гледаме оста асц/дсц , позиция на луна и управители на кардинални оси.... :-\
демек, марс и плутон аспект към асц/десц биха отключили насилник?

bw преди малко четох една статистика, че всяка 5-та жена е жертва на насилие (или сексуален тормоз)

Едва ли всяка пета карта има марс/плутон в аспект с оста1-7-ми... :-\ :rolleyes:..
Но един от изводите и бихме могли дори да дефинираме е марс/плутон в аспект с АЦ/ДЦ....
точно. Забелязах, че марса туй управлява 3 и е на 7.Като че ли има и вербална провокация от нейна страна към партньора. Щото Фаерче, моята квадратура е по 3-6, нямам включен 7 дом, нито асц.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #126 -: Юни 04, 2011, 11:47:31 pm »
иииии,баси сетих се,бе...имам такава карта,но само на жената, за съжаление :(. Искате ли я

*

Lillie

• 30532
« Отговор #127 -: Юни 04, 2011, 11:49:46 pm »
Забелязвала съм и при някои жени с неаспектирани или много слабо аспектирани Марсове, че често като че ли провокират агресия, самите те могат да имат проблем с агресивността си. Представете си един неаспектиран Марс в Овен или в Козирог, та той просто ще се пръсне по шевовете, ако не намери къде да си изразходва енергийния заряд.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #128 -: Юни 04, 2011, 11:49:47 pm »
тъпото е, че повечето карти, с който разполагам са само с предполагаем асц. :( не са точни

*

Lillie

• 30532
« Отговор #129 -: Юни 04, 2011, 11:51:07 pm »
иииии,баси сетих се,бе...имам такава карта,но само на жената, за съжаление :(. Искате ли я

Жертва на домашно насилие?
Нека я разгледаме, ако искаш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #130 -: Юни 04, 2011, 11:51:20 pm »
Забелязвала съм и при някои жени с неаспектирани или много слабо аспектирани Марсове, че често като че ли провокират агресия, самите те могат да имат проблем с агресивността си. Представете си един неаспектиран Марс в Овен или в Козирог, та той просто ще се пръсне по шевовете, ако не намери къде да си изразходва енергийния заряд.

;D ;D ;D ами да се занимават с екстремни спортове бре  :72:

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Юни 04, 2011, 11:51:24 pm »

Давай... :wink2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #132 -: Юни 04, 2011, 11:52:46 pm »
;D ;D ;D ами да се занимават с екстремни спортове бре  :72:

Вместо да мятат чинии вкъщи... То добре, ако ще са само чинии, де.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #133 -: Юни 04, 2011, 11:53:03 pm »
значи,тук става въпрос и за вербално насилие, най-вече, но и за физическо.Жената има два брака и двамата партньори са такива

*

Марая

• 28287
« Отговор #134 -: Юни 04, 2011, 11:53:27 pm »

Доста силно вибрационно поле има марс...така , че нищо чудно....

*

Марая

• 28287
« Отговор #135 -: Юни 04, 2011, 11:57:28 pm »
Кабала , сигурни ли сме в часа? :rolleyes:
Много критична венерата... :-\
КАРДИНАЛНИ ОСИ ,  много ама много въздух и никаква вода...Липсата на воден елемент не я прави прекалено материална ....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Юни 04, 2011, 11:57:43 pm »
значи,тук става въпрос и за вербално насилие, най-вече, но и за физическо.Жената има два брака и двамата партньори са такива

Сигурна ли си, че е едностранно?  :-\
От картата й е видно, че на нея също много й знае устата - Меркурий в съвпад с Юпитер във Водолей, а квадратът на Марс (широк, но го отчитам) към тях отприщва вербалната агресия.

А срещали ли сте обратния вариант, жената да е насилникът? Говорим за вербална агресия, упражнявана в семейството от жената по отношение на мъжа и други близки. Аз познавам и такива случаи.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #137 -: Юни 04, 2011, 11:57:54 pm »
Марс,сатурн и плутон не са много добре тук. Няма връзка по тази линия марс/плутон,та си мисля, да не идва основно от луна-плутон. Ето я и овнешката луна в 7

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #138 -: Юни 04, 2011, 11:58:35 pm »
Кабала , сигурни ли сме в часа? :rolleyes:
Много критична венерата... :-\
КАРДИНАЛНИ ОСИ ,  много ама много въздух и никаква вода...Липсата на воден елемент не я прави прекалено материална ....
Да, сигурна съм за часа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Юни 04, 2011, 11:59:33 pm »
При нея Луната е в Овен в опозиция с Плутон и тази опозиция попада върху оста АС/ДС.
Слънцето е в сходящ квадрат с Марс.
Според мен тя просто ги провокира с нещо, не е "пасивна жертва", никак даже.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.