Цитат на: Марая в Юни 04, 2011, 11:57:28 pmКабала , сигурни ли сме в часа? :rolleyes:Много критична венерата... КАРДИНАЛНИ ОСИ , много ама много въздух и никаква вода...Липсата на воден елемент не я прави прекалено материална ....Да, сигурна съм за часа.
Кабала , сигурни ли сме в часа? :rolleyes:Много критична венерата... КАРДИНАЛНИ ОСИ , много ама много въздух и никаква вода...Липсата на воден елемент не я прави прекалено материална ....
мале,таман щях да пиша за квадрата на венера и уран-)))). Е,за материалността не знам, но с този квадрат,определено има проблем в личните отношения
и аз така си мисля. Аз приемам мерка с марса за широкия орбис. В някои случаи,пък и като гледам картата, направо си действа. До колкото знам, въпреки това, обаче, по-скоро уж мълчи, а може и с това да създава напрежение при един конфликт
Цитат на: kabala в Юни 05, 2011, 12:01:33 amи аз така си мисля. Аз приемам мерка с марса за широкия орбис. В някои случаи,пък и като гледам картата, направо си действа. До колкото знам, въпреки това, обаче, по-скоро уж мълчи, а може и с това да създава напрежение при един конфликтТя ли ти казва, че мълчи? Не го вярвам. Освен, ако не го прави от инат (Марс в Телец).
Значи,дори и връзките и преди брака са с агресивни партньори,забравих да кажа
Цитат на: Lillie в Юни 05, 2011, 12:04:59 amЦитат на: kabala в Юни 05, 2011, 12:01:33 amи аз така си мисля. Аз приемам мерка с марса за широкия орбис. В някои случаи,пък и като гледам картата, направо си действа. До колкото знам, въпреки това, обаче, по-скоро уж мълчи, а може и с това да създава напрежение при един конфликтТя ли ти казва, че мълчи? Не го вярвам. Освен, ако не го прави от инат (Марс в Телец).такава изглежда,ама може и от инат да го прави. Значи,дори и връзките и преди брака са с агресивни партньори,забравих да кажа
Цитат на: kabala в Юни 05, 2011, 12:07:46 amЦитат на: Lillie в Юни 05, 2011, 12:04:59 amЦитат на: kabala в Юни 05, 2011, 12:01:33 amи аз така си мисля. Аз приемам мерка с марса за широкия орбис. В някои случаи,пък и като гледам картата, направо си действа. До колкото знам, въпреки това, обаче, по-скоро уж мълчи, а може и с това да създава напрежение при един конфликтТя ли ти казва, че мълчи? Не го вярвам. Освен, ако не го прави от инат (Марс в Телец).такава изглежда,ама може и от инат да го прави. Значи,дори и връзките и преди брака са с агресивни партньори,забравих да кажаами че те агресивните връзки са й по десц. - марс е в 8-ми - на езика ми е да питам дали е садо-мазо ама няма
Да,сега видях какво си видяла Марая за материалността. И все пак, има желание да се идентифицира с партньора, ама тоз плутон на асц. едва ли ще позволи да го направи.
Венера,като управител на 1 и ретро и там плутон лошо поставен и тази квадратура на слънце и марс,дали тя да не приема подсъзнателно партньорите като заплаха за егото и
Цитат на: kabala в Юни 05, 2011, 12:18:01 amВенера,като управител на 1 и ретро и там плутон лошо поставен и тази квадратура на слънце и марс,дали тя да не приема подсъзнателно партньорите като заплаха за егото иПо-скоро чрез партньорите проявява своето ЕГО....
Имам квадрат на Луна с Плутон (Луна в 8 дом) - никога не съм привличала насилници, но сладострастници привличам.
да,ама при теб луната е на трон по знак,бе